Linkkatalógus

Allergia

Allergia tünetei, kezelés, megelőzés, védekezés.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Légtisztító Allergia Ellen
A megfelelő légtisztító kiválasztásának szempontjai. Néhány légtisztító technológia nem tudja eltávolítani a levegőben szálló szilárd részecskéket. Az UV légtisztítók egy külön ionizátor és/vagy HEPA szűrő nélkül nem tudják eltávolítani a port és más allergéneket a levegőből. A szűrő nélküli ionizátorok a levegőből ugyan eltávolítják a részecskéket, viszont nem gyűjtik azokat össze. A HEPA szűrők az allergének egy részét kiszűrik és összegyűjtik a levegőből. A különböző légtisztító technológiák itt is együtt a leghatásosabbak.
http://xn--lgtiszttk-b4a4c5d.hu

Bionaire párologtató, légtisztító
A Bionaire párásító és légtisztító eszközei az megteremtik otthona egészséges levegőjét. Használatuk megelőzi a különböző légúti megbetegedéseket, csökkenti az allergiás tünetek erősségét. A hideg párásítás, meleg párásítás, levegőtisztítás gyakorlati kérdéseiről, a készülékekkel kapcsolatos információkról mindent megtalál az oldalon.
http://www.jobblevegot.hu

Allergén kontroll, Dr. Magyar Donát levegőbiológus (Donatello Bt.)
Cégünk egy újszerű, széles körű kutatómunkára és nemzetközi tapasztalatokra alapozott szolgáltatást kínál mindazoknak, akik szakértői színvonalon kívánják otthonukat, munkahelyüket, környezetüket egészségesebbé tenni. E szolgáltatás az Allergén Kontroll, melynek célja a \"beteg épületekhez\" köthető allergiás panaszok hátterének kivizsgálása, allergén források felderítése, személyre szabott szaktanácsadás az egészséges életterek kialakítására. Ügyfeleink számára a felmért helyzet alapján olyan összetett megoldást kínálunk, mely összekapcsolja a különféle szakterületeken dolgozó orvosok, az építészek, épületgépészek, biológusok munkáját. További célunk az egészséges épület-kultúra fejlesztése szakmai és civil szervezetek, vállalatok összefogásával, rendezvényekkel, továbbképzésekkel.
http://www.allergen.hu/

Információk az allergiáról
Az allergia leírása, megelőzés, védekezés, életmódbeli tanácsok allergiásoknak.
http://allergia-info.blog.hu/


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-14 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat