Linkkatalógus

Asztrológia

Asztrológiai tanácsadás, horoszkóp, csillagjóslás, asztrológia.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Asztrológiai horoszkóp elemzések készítése
Honlapunk asztrológiai személyiségelemzésekkel és kérdőasztrológiai képletekkel foglalkozik. A kérdőasztrológia egyszerűsége abban rejlik, hogy nincs szükség a kérdező pontos születési idejére.A válasz kulcsa abban a pillanatban rejlik, amikor a kérdés elhangzik. A kérdő képletek a kérdező valós helyzetét írják le. Segítségével következtetéseket lehet levonni. A kérdőasztrológia speciális és konkrét kérdésekre tud egyszerűen és gyorsan választ adni.
http://www.arkanumstudio.hu

Rátalálsz párkereső horoszkóp
Rátalálsz Párkereső oldalunkon meg tudhatod a csillagjegy szülötteire leginkább jellemző tulajdonságokat. Jó ha tudjuk, hogy milyen a leendő párunk a csillagok szerint, de azért sok múlhat kettőtök kapcsolatán, hogy milyenek is vagytok együtt.
http://www.ratalalsz.hu/horoszkop/

Asztrológiai tanácsadás, előrejelzések, párkapcsolati elemzés, gyermektervezési horoszkópok.
Rosta Iván okleveles asztrológus vagyok, 15 éve foglalkozom asztrológiával ebből 5 évet tanultam a Baktay Ervin Asztrológia Egyesületben, itt kaptam asztrológusi oklevelet. Asztrológiai tanácsadással foglalkozom, lassan tíz éve. Amennyiben szükséged van a tanácsaimra, szeretettel várom jelentkezésedet.
www.csillagjovo.gportal.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-14 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat