Linkkatalógus

Autókölcsönző

Autókölcsönző, autóbérlés, kölcsönzés. Bérautó bérlés, kölcsönzés.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Autóbérlés Buda
Autóbérlés-autókölcsönzés. Alacsony fogyasztású városi kis autó és 8-9 személyes kisbusz bérlés. Kedvező és rugalmas autókölcsönzés hazai és külföldi utazásra egyaránt.
http://www.autoberles-buda.hu

Autóbérlés - wel l- online
Minőségi bérautók a legjobb árakon! Korrekt, gyors ügyintézés. BÉRELJEN A WELL AUTORENT-TŐL! WELL! A kényelmes autókölcsönzés! Bérautóját házhoz visszük! Autóbérlés, autókölcsönzés. Együtt láthatják a bérbeadó autók széles skáláját a mini WELL-től a WELL-luxus –kategóriáig. A kategóriát jelző autóra kattintva láthatja részletesen a kategóriába tartozó autókat és leírásukat, ezzel is megkönnyítve a jó választást. Az online rendelés menüpontra kattintva azonnal elküldheti foglalását, amire rövid időn belül megküldjük ajánlatunkat, amely visszaigazolásával a foglalás érvényessé válik azonnal. Korrekt bérleti díjaink lehetővé teszik, hogy a megfelelő autót mindenki megtalálhassa magának . Ha hosszabb időre szeretne autót bérelni, akkor a tartós bérletet ajánljuk, amelyről érdeklődésére részletes, az Ön igényeinek megfelelő egyedi árajánlatot készítünk. Nagyobb cégek, intézmények gépkocsiparkjainak biztosítását és kezelését egyedi igények alapján látjuk el. Online rendelésére vagy e-mail megkeresésére munkatársaink rövid időn belül válaszolnak. További kérdéseire készséggel válaszolunk. Hívjon minket! WELL Autorent Magas minőség, kedvező árak - bérautó foglalás az interneten keresztül egyszerűen! Well autóbérlés, autókölcsönzés Budapest, Autóbérlés Ferihegy, Rent a Car Ferihegy, AUTÓKÖLCSÖNZŐ, utókölcsönzés ferihegy, feriihegy autóköllcsönzés autóbérlés Budapest, autókölcsönző-well, autókölcsönző, autókölcsönzés, jó autókölcsönzés, Rent a Car Airport Budapest, Mietwagen Ungarn, Hungarian Car Rental, Mietauto Budapest .Autókölcsözés Budapest autókölcsönzés, autóbérlés, bérautó - well autorent - Honlap autókölcsönző, autókölcsönzés, autóbérlés, bérautó, on-line autórendelés, flotta - well autorent, レンタカー magyarországon, turista, utazás, rent, autók, ... autókölcsönzés, autóbérlés, bérautó - well autorent - Honlap utókölcsönzés ferihegy, ferihegy autóköllcsönzés autóbérlés Budapest, autókölcsönző-well, autókölcsönző, autókölcsönzés, jó autókölcsönzés, Rent a Car ...
http://www.wellautorent.hu

Autóbérlés - wel l- online
autóbérlés - well - online Budapest Airport, autókölcsönzés percek alatt, Budapest autóbérlés
http://www.wellautorent.hu

Német autót bérlek, és milliók maradnak a zsebemben!
A nyugati országokban már régóta bevett szokás, hogy nagyobb anyagi befektetéssel járó javakat (eszközök, gépek, berendezések) a cégek nem megveszik, hanem bérlik, vagy lízingelik. Ez azért előnyös, mert nem terheli a céget az amortizáció, illetve a tulajdonszerzéssel kapcsolatos költségek, kiadások. A bérlet javítja a cégek Cash Flow-ját, s mivel nem kell nagyobb összeget egyszerre invesztálni, javítja a likviditást.
A németországi autóbérlet előnye:
• az Áfa (19 % Mwst) visszaigényelhető
• a bérleti díj költségként leírható tétel
• tervezhető költségek
• cégünk mindennemű, a gépjárművel kapcsolatos ügyet elintéz a német hatóságoknál (adó, biztosítás, casco fizetése, egyéb ügyintézés)
• havi egy számlát kap a bérlő
• All in szolgáltatás esetén az autó mindig naprakészen áll a bérlő szolgálatában (évszaknak megfelelő gumigarnitúra, kötelező szervizelés elvégzése, csereautó szolgáltatás, Magyarország autópályáira érvényes matrica, 24 órás assistance)
• a futamidő 24, 36, 48 hónap lehet, ám általában a 36 hónapot ajánljuk ügyfeleinknek, mivel ez a legideálisabb a bérleti konstrukció szempontjából

A bérlet menete:
• Ön kiválasztja az elképzeléseinek és igényeinek megfelelő autót,
• Cégünk bérleti ajánlatot tesz,
• melynek elfogadása után szerződéskötésre kerül sor (céges bérlés esetén bontásvizsgálatot végzünk).
• Ezt követően megrendelésre kerül az Ön által kiválasztott gépjármű.
• a gépjárművel kapcsolatos ügyintézést cégünk elvégzi.
• Az autót átadjuk Önnek.
• Havi egy számlát kap a bérleti díjról.
A bérleti idő lejárta után az ügyfélnek több lehetősége van. Szerződését meghosszabbíthatja. Az bérlő az autóval kapcsolatban vevőmegjelöléssel élhet, független harmadik természetes vagy jogi személy megnevezésével; ezen lehetőség opcionális, nem kötelező. Ha megtetszett Önnek a szolgáltatásunk, és kaució befizetéses konstrukcióval bérelte az autót, akkor ezt a pénzt átrakhatja a következő bérletbe, és új (Ön által kiválasztott) autóba ülhet. Új bérleti konstrukcióval (önerő befizetéssel) új, Ön által kiválasztott autóba ülhet. Ha tovább nem kíván élni az általunk nyújtott lehetőségekkel, a szerződés lejárta után visszaadja nekünk az autót, és nincsen további fennálló kötelezettsége.
http://www.balatoncar.startuzlet.hu

Euro Voyager Car-Rent autókölcsönző
Autóbérlés, autóbérbeadás olcsón, alacsony kaucióval. Kül- és belföldre egyaránt. Kitűnő állapotú autóinkat megtalálja honlapunkon. Ingyenes házhozszállítással bocsátjuk rendelkezésére a kiválasztott autót.
http://www.eurovoyager-carrent.hu

Személyszállítás, buszrendelés - Golyótours Kft
Bel-és külföldi személyszállítás 4-52 főig. Személyszállítás és buszbérlés a Golyó Tours Kft-től! A Golyó Tours Kft széles járműparkkal rendelkezik, akár 52 fő kényelmes szállításárát is megoldjuk. Személyszállítás belföldön és külföldön, buszrendelés korrekt áron! Fő célunk a minőségi személyszállítás, rugalmasság, a megrendelő maximális kiszolgálása, rugalmas buszrendelés.
http://www.golyotours.hu

Csereauto.hu
Autóbérlés gyorsan, egyszerüen, megfizethető árakon már 5000 Ft-tól! Válassza egyszerűen megrendelhető bérautóink közül, a számára legmegfelelőbb kategóriájú bérautót, minden bérautónk klimával felszerelt model.
http://www.csereauto.com

Béreljen angol eleganciát, minden alkalomra.
Jaguarbérlés esküvőkre,rendezvényekre,családi ünnepekre,transzfer a reptérre.
http://jaguarberles.sokoldal.hu

Net Car autóbérlés
- flottakezelés
- autóbérlés
- autókölcsönzés
- karosszériajavítás
- autójavítás
http://www.net-car-eu-kft.hu

Autókölcsönzés Balaton
„Nehéz a sok ajánlat közül választani?
Szívesen segítek, és örömmel megosztom Önnel 18 év autókölcsönzésben szerzett tapasztalataimat!
„Kíváncsi melyiknek vennék leginkább hasznát, vagy éppen melyiket nem ajánlom Önnek?
Hívjon bátran, ezen a számon most is elér:
+36 30/532-4138 vagy info@balatoncar.hu e-mail címen.
http://www.balatoncarakcio.startuzlet.hu

Budapest buszbérlés
Buszbérlés Budapesten: a 4-6 fős mikrobuszoktól a 78 személyes emeletes panoráma buszokig.
http://www.buszberlesinfo.hu

Autókölcsönzés Budapesten
Autókölcsönzés olcsó kategóriától a luxusautóig.
http://www.carrentalinbudapest.com/hu

Autókölcsönzés - mindenberlet.hu
Autó,jármű kölcsönzés.
http://www.mindenberlet.hu/autoberles

Autóbérlés, autókölcsönzés Debrecenben!
autóbérlés, autókölcsönzés, Debrecen
http://www.autoberlesdebrecen.hu

Limuzinbérlés Debrecen, Nyíregyháza, Nagyvárad.
Limuzinbérlés, Debrecen, Nyíregyháza, Nagyvárad Limuzinbérlés sofőrrel. Olyan alkalmakra, melyeket szeretne igazán emlékezetessé tenni.
http://www.limuzinberlesdebrecen.hu

Balatoncar Autókölcsönző
Az alapítás óta eltelt tizennyolc év során szerzett tapasztalataink, évek óta megelégedett, visszatérő ügyfélkörünk, munkatársaink szakmai hozzáértése a biztosíték, hogy vállalt szolgáltatásainkat magas színvonalon nyújtjuk megrendelőinknek
http://www.balatoncar.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-05-19 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat