Linkkatalógus

Autósiskola

Autósiskola, autósiskolák magyarországon, vezetői engedély megszerzése, jogosítványszerzés


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Magura Autósiskola, GKI szaktanfolyam, utánképzés - Békéscsaba és Békés megye
A Magura Autósiskola Békéscsaba és Békés megye területén tanfolyamokat indít M, A1, Ak, A, B, B+E, C, C+E, D kategóriákban. Autóbusz és tehergépkocsi-vezetők részére pedig GKI árufuvarozói és személyszállítói szaktanfolyamokat indít. A Nemzeti Közlekedési Hatóság megbízásából utánképzést tart a bevont jogosítvánnyal rendelkező és a magas büntető pontokat elért járművezetők részére.
http://www.magura.hu

Autósiskola választás szempontjai
Autósiskola információk. Ha autósiskolát keres, ha jogosítvánnyal gyakorolna, ha oktató szeretne lenni vagy ha csak informálódna az autósiskolákról.
http://www.autosiskola-info.hu

Jogosítvány mozgáskorlátozottaknak
A motorizáció, azon belül is az autózás, lényegesen megkönnyítheti, végső soron tartalmasabbá teheti a mozgáskorlátozottak és speciális szükségletűek mindennapi életét. A mai technikának hála már egyáltalán nem jelent akadályt, hogy a különböző fokú mozgáskorlátozottsággal élő emberek biztonsággal megtanuljanak autót vezetni, jelentősen csökkentve ezzel kényszerű másokra utaltságukat, valamint javítva munkaerőpiaci pozíciójukat.
http://mozgaskorlatozott-jogositvany.hu

Motoros jogosítvány
A motoros-jogositvany.hu oldalt azért hoztuk létre, mert szeretnénk egy kis eligazodást nyújtani a megszerezhető motoros jogosítvány kategóriák megkülönböztetéséhez.
http://www.motoros-jogositvany.hu

Fügedi Autósiskola
Kiscsoportos oktatás, családias hangulat! Kamatmentes részletfizetési lehetőség! Jogosítványosoknak gyakorlóórák! Egyéni időbeosztás!
http://az-autosiskola.fw.hu/

MotorSuli
Korlátlan motoros jogosítvány akár 1 hónap alatt!Részletfizetési lehetőség,ingyenes számítógépes oktatóanyagok!
http://www.motorsuli.hu

Lassú László Magán Autósiskola Misk
Szerezzen B-kategóriás jogosítványt gyorsan, egyszerüen,és olcsón a Lassú László Magán Autósiskolában Miskolcon a belváros szívében a Szinvapark mellett!Részletfizetés, próbavizsga.Sikeres első elméleti vizsga esetén tanfolyamdíj kedvezmény.Online jelentkezésnél további kedvezmény.
Cím : Miskolc, Király .út 10. Fszt/1
Tel : 06-46/347-217 06-30/608-5378
Web : http://maganautosiskola.5mp.eu
http://maganautosiskola.5mp.eu

Autósiskola Budapest
Autósiskola és motorosiskola, jogosítvány megszerzése szuperintenzíven. Mozgáskorlátozottaknak és akár automataváltós autókon is vállaljuk az okatást.
http://dekmarautosiskola.hu/

HEXA-COOP Autósiskola (Cegléd)
autósiskola, baleset-elkerülési képzés, szaktanfolyamok, részletfizetési lehetőségek, rendszeres akciók,
http://hexacoop.hu

Autósiskola, a XI. kerületben
Autósiskolánk \"B\"-kategóriás autóvezetői és \"M\", \"A1\", \"Akorl\", \"A\" motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges felkészítő tanfolyamok szervezésével és teljes körű ügyintézésével foglalkozik. Tanfolyamaink kis létszámúak (max. 8-10 fő). Szolid árakkal, korrekt oktatókkal várjuk szeretettel leendő tanulóinkat. Az elmélet, gyakorlat és vizsga a XI. kerületben történik.
http://www.taltosjogsi.hu

Dekmár Autósiskola
Autósiskola és motorosiskola, jogosítvány megszerzése szuperintenzíven. Mozgáskorlátozottaknak és akár automataváltós autókon is vállaljuk az okatást.
http://dekmarautosiskola.hu/

Dakar autósiskola - jogosítvány, kresz tanfolyam
A DAKAR 2000 Autósiskola Bt. Vác, Dunakeszi és Fót térségében folyamatosan magas színvonalú oktatási szolgáltatás nyújtásával a térség meghatározó gépjárművezető-képző társaságává kíván válni. Célkitűzésünk, hogy szolgáltatásainkkal maradéktalanul megfeleljünk a tanulóink elvárásainak. Teljeskörű, részletes és pontos tájékoztatást adunk a tanfolyamok iránt érdeklődőknek.
http://www.dakarautosiskola.hu

Jogosítványt Dabason!
A RodeoCar-nál játszva szerezhetsz jogosítványt. Minden gépjármű kategóriában szervezünk képzést. (Motor, segédmotor, személygépkocsi, tehergépkocsi, nehézpótkocsi,busz) Nem akarsz túl sok időt tanulással és vizsgázással tölteni? Akkor a minőséget kell választanod! Kivánhatsz ennél többet? IGEN, kívánhatsz! Jelentkezz, beszéljük meg! Autósiskola Dabas! Téged is vár a RODEO-CAR!
http://www.autosiskoladabas.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-06-16 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat