Linkkatalógus

Építkezés

Építkezés, ház építés, lakásfelújítás, házépítés.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
DekoStar Épületdíszítés - hungarocellből
Épületdíszítés, díszléc, dekoráció, alaptól a tetőig!
http://dekostar.ewk.hu

Mennyezetburkoló lapok polisztirol hab anyagból!
Egyedi dekoratív felületet szeretne látni a mennyezeten, vagy csak régi, repedezett a plafonja és unja már azt nézegetni? A legegyszerűbb, legyorsabb, legolcsóbb módja - ha polisztirol mennyzetburkoló lapot ragaszt rá!
http://mennyezetilap.ewk.hu

Épületburkolás precízen
Épület burkolás precíz kivitelezés, homlokzat felújítás fürdőszoba burkolás, laminált padló lerakás, kerámia, gress, klinker, kő, üvegtégla lerakása.
http://www.burkolo.co.hu

Callmix Hungary Kft.
Acélszerkezetek Mobil védelmi rendszerek Épületszerkezetek, csarnok, tetőszerkezet, tervezése, gyártása, szerelése, javítása, karbantartása. Szélmérő torony, térvilágító-, és reklámoszlop tervezés, szerelés. Acélkémények, acélcsarnokok, Épületszerkezet, Csarnok, Tetőszerkezet, Galéria, Komplett Mobil Védelmi Rendszer, Szélmérő Torony, Térvilágító-, és Reklámoszlop Tervezése, Gyártása, Felülvizsgálata, Javítása, Karbantartása. Épület Tűzvédelem, Villámvédelem, Ipari Alpinista Munkák
http://www.callmix.hu/

Rezsnyák Építési és Szolgáltató Kft.
Alapvetõen generál kivitelezéssel foglalkozunk, ami az alapoktól a kész házig terjed, de emellett foglalkozunk hõszigeteléssel, tetõcserével, bõvítéssel, felújítással. Továbbá készek vagyunk részmunkákat is elvállalni, pl.: falazás, burkolás, vakolás, tetõfedés, kerítés és karámépítés, és minden egyéb, ami elõfordulhat. Amellett, hogy kivitelezéssel foglalkozunk, további támogatást is adunk mind a tervezésben kapcsolatok révén, mind hitel elbírálás, tanácsadás és folyósítás területén. Tanácsadásunk magában foglalja az építési engedély, költségvetések és kiviteli tervek területét is.
http://www.rezsnyak.hu/

Lakásfelújítás, házépítés-Kállaivállalkozás!
Házépítésben, lakásfelújításban otthon vagyunk! Energiatakarékos családi házak építése kedvező áron. Falfűtéses rendszerek, geotermikus hőenergia felhasználásával fűtött családi házak építése. Kazettás födémek, családi ház építése konceptum rendszerek felhasználásával. Fokozott hőszigetelési rendszerek falak, födémek.
http://www.kallaivallalkozas.hu

Balázs lakásfelújítás
Lakásfelújítás Budapesten és környékén.
http://balazsbau.hu

Ágyneműk, törölközők, biztonsági ajtók webáruháza.
Azt itt megtalálható cégek kizárólag, importőrök, vagy gyártók, és a névből kitűnhet hogy valószínűleg a legolcsóbbak.
http://kinainagyker.com

Épített medncék, masszázsmedencék.
Magánmedencék építése, forgalmazása, kivitelezése. DR Bertényi Uszodatechnika.
http://www.drbertenyimedence.hu

Penészesfal.hu : Vízszigetelés, Falkiszárítás
Szolgáltatásaink: szigetelés, utólagos szigetelés, vízszigetelés, vályogház szigetelés, penészes falak szigetelése, falkiszárítás, nedves falak szigetelése, vert falak szigetelése, salétromos falak szigetelése, pinceszigetelés, vízzáró vakolat rendszer kiépítése.
http://www.peneszesfal.hu/

Garázskapu megoldások
Garázskapu megoldások az egész ország területén. Hörmann szekcionált és billenő garázskapu helyszíni felméréssel, tanácsadással, országosan!
http://www.garazskapus.hu

Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés
Cégünk fő szolgáltatásai: él hajlított elemek gyártása 6m hosszúságig, a nálunk forgalmazott, és akár hozott lemez alapanyagokból 1mm-es lemez vastagságig a megrendelt hosszúságú és formájú profilok elkészítése, Lindab, horgany, horganyzott acél, vörösréz, sárgaréz és színes lemezek méretre szabása, lemez szalagok lefejtése, szabása, hasítása a megrendelt hosszban és szélességben.
http://www.aliquander.hu/

Biztonságtechnika
Cégünk, az Amram Kft. idestova tizenöt éve tevékenykedik azon, hogy szintjelző, meghatározó szereplője legyen a belföldi távközlési piacnak. Igyekszünk partnereink egyre magasabb igényeit maximálisan kiegészíteni:a távközlési, informatikai rendszerek, telekommunikációs és számítástechnikai hálózatok megtervezésében,nincs olyan igény, ötlet, elképzelés, amire ne tudnánk a megfelelő megoldást.
http://www.amram.hu

panel hőszigetelés
Cégünk, a FIXÉP Építőipari Kft. nem csupán egy a sok, felújításra szakosodott vállalkozás közül: mi több mint tizenöt éve kezdtünk bele a házak, tömbházak teljes körű felújításába, a homlokzatok vakolatjavítási, festési, burkolási munkálataiba, panelházak hézagolásába, és természetesen hőszigetelési munkákba.
http://www.panelhoszigeteles.com

enteriőr tervezés
Cégünk nem csak forgalmazza a legkülönbözőbb bel- és kültéri kőburkolatokat és -termékeket, kerti kiegészítőket, díszítőkavicsokat, sziklákat, szaniterárukat: mindenfajta enteriőr megtervezésében, kialakításában segítünk, maximálisan szem előtt tartva megrendelőink minden kívánságát.
http://www.enteriortervezes.com

Az építőipari kereső
A mesterabc.hu az otthonteremtő és építőipari cégek ingyenes katalógusa, építőipari adatbázis és cégkereső. Olyan cégek hirdetéseivel találkozhat, amelyek segítenek Önnek valódi otthont teremteni a lakberendezéstől a villanyszerelésig, a tervezéstől a kivitelezés en át a költözésig. Kérjen árajánlatot a Piactéren, értékelje hirdetőinket!
http://www.mesterabc.hu/

Internorm Ablak Kft.
építőipar nyílászáró ablakok passzív házak ajtók
http://legjobbablak.hu

Belsőépítészet
Gipszkarton,gipszkarton profilok,szigetelések, Beltéri ajtók, egyedi gyártású beltéri ajtók,gipszkarton falban futó tolóajtók, falsík elött futó tolóajtók, Laminált padlók,parketták, Khars, Befag parketták, Csempe, padlólap, Zalakerámia, Cerrol, Rako, Zirconio, Saime, gyárak termékeinek forgalmazása. Gipszkartonozás, Ajtó telepítés, Hidegburkolás, Parkettázás
http://www.janda.wlap.hu/

Garázskapuk
Garázskapuk. Hörmann garázskapu megoldások az egész Ország területén.
http://garazskapu.biz

Jániel Kft. - Az építőmester...
Cégünk Budapest és környékén (100km) vállal teljeskörű kivitelezési munkálatokat. Kivitelezés­sel kapcsolatban kompletten helyt állunk az építő­ipar szakterületein.
http://www.janielkft.eu

FENSTER PLAST Műanyag Nyílászáró Centrum
Cégünk központi telephelye Budapesten a III. kerületben, a Szentendrei út 17 szám alatt található. Elsősorban műanyag ablak, fa ablak, alumínium ablakok, ajtók gyártásával, forgalmazásával, beépítésével foglalkozunk.
http://www.fensterplast.hu

FENSTER PLAST Műanyag Nyílászáró Centrum
Cégünk központi telephelye Budapesten a III. kerületben, a Szentendrei út 17 szám alatt található. Elsősorban műanyag ablak, fa ablak, alumínium ablakok, ajtók gyártásával, forgalmazásával, beépítésével foglalkozunk.
http://www.fensterplast.hu

Családi házak tervezése, belsőépítészet
Planit 2000 Építészstúdió a \'90-es évek közepe óta készíti - elsősorban Budapesten és környékén - lakó-, iroda-, és egyéb házak építészterveit, számítógépes és hagyományos feldolgozással.
http://www.planit.hu

TELI-HÁZ Építő- és Díszítőkő Kft.-Kövek a világ minden tájáról..
Cégünk, a TELI-HÁZ Építő- és Díszítőkő Kft. a legkülönbözőbb, bel- és kültérben használatos természetes kőburkolatok, kőtermékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.
http://www.telihaz.hu

Ipari PVC - Fizoka Kft.
Cégünk elsősorban közületi célra szánt magas minőségi és esztétikai elvárásoknak megfelelő PVC és sportburkolatok importjával, nagykereskedelmével és lerakásával foglalkozik. Minőséget és értékarányos árakat nyújtunk. Jelenleg kizárólagos forgalmazói vagyunk a nagy múltú Lentex és Gamrat PVC gyártónak, melyek kiváló minőségű PVC-t gyártanak ipari és lakossági felhasználásra, valamint a Roysol laminált parkettaburkolat gyártónak.
http://www.fizoka.hu

Skidsteereuro
Civis Panel & Földmunkagép Kft honlapja, Munkagépek vásárlása, munkagépek bérbedása, adapterek vásárlása munkagépre, panelek forgalmazása, szendvicspanel, termopanel
http://skidsteereuro.eu

Szendvics panel
Civis Panel & Földmunkagép Kft honlapja, Munkagépek vásárlása, munkagépek bérbedása, adapterek vásárlása munkagépre, panelek forgalmazása, szendvicspanel, termopanel
http://civispanel.hu

Kerítés Bolt
A Kerítés Bolt egy kerítésekkel, kerítésrendszerekkel foglalkozó online bemutatóterem, katalógus és webáruház. Termékeinket különös körültekintéssel választottuk ki, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű kerítésekkel szolgálhassunk
http://www.keritesbolt.hu/

TELI-HÁZ Építő- és Díszítőkő Kft.-\"Kövek a világ minden tájáról...\"
Cégünk, a TELI-HÁZ Építő- és Díszítőkő Kft. a legkülönbözőbb, bel- és kültérben használatos természetes kőburkolatok, kőtermékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.
http://www.telihaz.hu

Bádogos és ács
Tetőfedő és bádogosmunkák. Általános ácsmunkák, tetőszerkezet-építés és tetőfedés. Belsőszerkezetek javítása és kivitelezése. Mondja el mit szeretne és megcsináljuk!
http://www.desit.hu

Gipszkartonozás
Gipszkarton szerelés, álmennyezet készítés.
http://www.4penzes.hu

Klíma olcsón
Minőségi Klíma akár 20% kedvezménnyel! Tegye próbára árainkat. Ha olcsóbbat talál, hívjon!
http://www.klimaolcson.hu

Turbopegazus Kft
Ügyfeleink igényeit követve elkezdtük az acélszerkezetek, csarnokvázak gyártását, forgalmazását, illetve egyéb szerkezeti lakatos munkák kivitelezését is. Ebben az évben kezdtük el a szendvicspanelből készített nyílászárókat gyártani (bejárati ajtók, kétszárnyú kapuk). A kapuk gyártása maga után vonta a szekcionált garázskapuk forgalmazását is.
http://turbopegazus.hu

Decor-trade Belsőépítészet
Díszléc, stukkó, álmennyezet. Lagom és deco-foam polisztirol díszlécek, díszítőelemek, rozetták, kváderek, konzolok, rejtett világítás lécek, logók, feliratok, wallies falimatricák, poszterek. Webáruház
http://decor-trade.hu

Építőanyag, burkolatok, szaniter, szerelvény kereskedelem
Cégünk építőanyagok, hideg-, melegburkolatok, szaniterek, csaptelepek és egyéb más az építkezéshez, lakásfelújításhoz szükséges termékek forgalmazásával és szakkivitelezésével foglalkozik. bemutatótermünkben ill. webáruházunkban megtekeintheti kínálatunkat.
Címünk: Bp. 1165 Arany János út 55.
Tel.: 401-0872
Fax.: 401-0873
Mobil: 06 30 642-0853
http://www.generalkolonia.addel.hu

Kockázatértékelés
A kockázatértékelés a munkavédelem és a munkabiztonság kulcsa.A kockázatértékelés során kerülnek felszínre a dolgozókat fenyegető veszélyforrások,munkavédelmi hiányosságok,melyeket a munkáltatónak meg kell szüntetnie.
http://www.munkabiztonsag.com

Salgó és Fia Kft. - Építőipari tevékenységek
Épületgépészet: víz, gáz, fűtés, klíma és szellőzés szerelés és javítás, hideg- (csempe és padlólap) és melegburkolás (parketta, szőnyegpadló és PVC), festés, mázolás, tapétázás. Valamint teljes körű lakásfelújítás.
http://www.salgo.eu/

Gázszerelés
Cirkofűtést szereltessen elavult gázkonvektorai helyett.Korszerű, gazdaságos és iztonságos. Kivitelezés teljes ügyintézéssel,garanciával. Családi ház, lakás iroda stb. lakosság, közület, épületgépészeti új, illetve felújítási munkáinak tervezése, kivitelezése.
http://www.cirkofutes.hu/

Kéménybélelés
Kémény Generál - Kéménybélelés, kéményfelújítás, javítás, kémények bélelése Furanflex technológiával!
http://www.kemenygeneral.hu/

Építkezek Blog
Ha lakást újítasz, újat építesz és már megpróbáltak átverni, vagy épp gyatra munkát kaptál a pénzedért és el panaszolnád nézz be hozzánk!
http://www.epitkezek.atw.hu

Gázkazán - Épületgépészet - Hőszivattyú
Gázkazán, hőszivattyú, kazán és radiátor kereskedelem. Kondenzációs kazánok és radiátorok, osztó-gyűjtő, megújuló energiák, ingyenes épületgépészeti terv készítés.
http://www.kazanok-radiatorok.hu

Klinka - földmunka, bontás, tereprendezés
25 éve foglalkozunk földmunka, bontás, tereprendezés és útépítés készítésével. Megfelelő munkagép és teherautópark, valamint szaktudás birtokában. Építőanyagok újrahasznosítását és értékesítését is vállaljuk.
http://www.klinka.hu

Avitop
Belső hőszigetelés a hideg szűrődés szigeteletlen falnál. Fűtésköltségek csökkentése céljából, a hőkomfort emelésével. Alkalmazható penészedés ellen.
http://ervintop.linszter.com

Palmetta Kovácsoltvas
Vállaljuk kovácsoltvas kapuk, korlátok, kerítések lépcsők, féltetők, bútorok, térplasztikák tervezését, teljes kivitelezését és egyéb műlakatos munkákat is.
http://www.palmonia.hu

Bau92 - Építővállalat
Minden, ami egy ház építéséhez kell.
http://www.bau92.hu

Lakásfelujítás A-Z-ig
Vállaljuk lakossági ügyfeleink részére lakásuk felujitását,legyen szó akár szobafestésről,mázolásról,tapé tázásról,burkolásról. KÉRJE BÁTRAN INGYENES FELMÉRÉSÜNKET. Tőlünk minőségi munkát kap a legkedvezőbb áron. És erre garanciát is vállalunk. Nézzen be honlapunkra ahol referencia képeket is megtekinthet: http://www.pestilakasfelujito.hu Kér jen árajánlatott e-mailban és mi visszahívjuk.
Elérhetőségeink : 06-20-412-11-63 vagy vagnerszabolcs@hdsnet.hu
http://www.pestilakasfelujito.hu

Téglacentrum építőanyag kereskedés
Téglacentrum Kft. - pécs legnagyobb építőanyag kereskedése., ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja.
http://www.teglacentrum.hu

ÉpítőanyagNet - Online építőanyag portál
Építőanyag információs portál. Tető, tégla, fürdőszoba, burkolatok, ingyenes letöltések, árak, árlisták, termékek és még sok-sok hasznos információ építkezőknek, építetőknek és felújítóknak.
http://www.epitoanyagnet.hu

Építőgép bérlés - mindenberlt.hu
Építkezésekhez gép bérlés.
http://www.mindenberlet.hu/epitogep

Riasztó
Riasztó rendszerek és megoldások. Riasztó választás előtt ezt az oldalt érdemes elolvasnia.
http://lakasriasztos.hu

Ablak
Ablak megoldások. Ablak választás előtt ezt az oldalt érdemes elolvasnia.
http://muanyagablak.net

csúcsszigetelés
Hőszigetelés. Cégünk 2002-óta foglalkozik hőszigetelés,utólagos hőszigetelés,műgyantás vakolatok forgalmazásával. Kereskedésünk Kingstone márkaképviselet.Minden termékük megtalálható nálunk:Polisztirol szigetelőanyag, polisztirolragasztó,dörzsölt és kapart díszítővakolat,lábazati anyagok,szigetelés. Minden ami homlokzatszigetelés.Folyamatos hőszigetelés akció!
http://www.csucsszigeteles.eu

Rönkházak
Rönkházak építése egyedi és típustervek alapján. Rönkház az otthon romantikája.
http://www.ronkhaz.net/

gipszkarton szereles
Cégünk gipszkarton szerelési munkák kivitelezésével foglalkozik. Ezen belül családi házak tetőtér beépítésével, válaszfal, előtétfal, álmennyezet építéssel és ezek hőszigetelésével.
http://www.gipszkartonszereles.eu/

Tetőtácsol bárhová...
A tető egy meghatározó része a háznak. A tető elkészítése gondos, szakszerű munkát igényel, ezért nem mindegy, hogy kivel dolgoztatunk, és milyen anyagokat használunk fel. A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették. Vállalkozásunk fő profilja: Teljes körű ács faszerkezet, tetőszerkezet építés, tetőfedés-bádogozás, tető felújítás, javítás, fafödém, fa elő-tető, fa kerti tároló és kocsi beálló építés.
http://tetotacsol.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat