Linkkatalógus

Fordítás

Fordítás. Fordítóirodánk teljeskörü fordítási és tolmácsolási szolgáltatást kínál a nemzetközi üzleti világ, a multinacionális vállalatok és magánemberek számára egyaránt.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Tecum Kft
Fordító iroda: Szakfordítás, fordítás, lektorálás, tolmácsolás, hiteles fordítás - előre, pontosan kalkulálható költségek, precízen betartott vállalási határidők.
http://www.tecum.hu

Német fordítás
Német fordítás, Német nyelvoktatás minden szinten, magán és kiscsoportos (maximum. 3-4 fő) nyelvoktatás, céges nyelvoktatás, nyelvvizsgára való felkészítés minden szinten, felkészítés érettségire és felvételire, német társalgás minden szinten, gyors siker- és beszédorientált nyelvoktatás, turisztikai és gazdasági szaknyelv oktatása
http://www.linguart.hu/

Szilágyi Andrea Német fordító
Kérjen Német fordítás árajánlatot egyszerűen és gyorsan! Ön e-mailen vagy előzetes telefonos egyeztetés után faxon átküldi nekünk a lefordítani kívánt anyagot és előzetes ajánlatot adok a fordítási költségre valamint a német fordítás határidejére. Az írásos megbízás birtokában a megállapodott határidőn belül elkészítem a német fordítást, amelyet ez után e-mailen, faxon vagy postán küldök meg Önnek. A számlát a fordítás elkészülte után postázom, amit banki átutalással vagy befizetéssel kell kiegyenlíteni a fizetési határidőn belül.
http://www.xn--nmet-fordts-t7a8gyc.net/

Ha fordítás vagy tolmácsolás, akkor Words.hu
A fordító- és tolmácsszakmában eltöltött 26 évünknek, valamint fordítói, tolmács-, nyelvészeti, üzleti és informatikai diplomáinknak köszönhetően magas színvonalú nyelvi szolgáltatásokat nyújtunk.
A Words.hu fő szakterületei:
- jogi dokumentumok, szerződések, - informatika, telekommunikáció,
- bank- és pénzügy, marketing, PR, média, weboldalak, brosúrák, kézikönyvek, - egyéb üzleti szövegek, levelezés.
http://www.words.hu/

Kitz Global Translation
online fordítás tolmácsolás, diplomáciai és üzleti protokoll
http://www.kitzglobal.hu

Fordítás, Fordítás hitelesítés, Tolmácsolás - Linguarium Fordítóiroda
Fordítás külföldi munkavállaláshoz, cégalapításhoz, tanuláshoz iratok fordítása hitelesítéssel, lektorálással, szakfordítás. Fordítás nyelvei: több mint 30 nyelv, köztük angol fordítás, német fordítás. További szolgáltatásaink: tolmácsolás, hitelesítés.
http://www.linguarium.hu/

fordítás a világ minden nyelvén
Gyors, pontos, minőségi és megfizethető fordítás. Az összes nyelven állunk rendelkezésére! Területeink: üzlet, gazdaság, jog, műszaki szabványok és leírások, informatika. Nagyobb megbízás esetén kedvezmények!
http://www.szakforditoceg.hu

T2001 Fordítóiroda
Magyar, német és holland jogi és gazdasági szakfordítás, hiteles fordítás, lektorálás és tolmácsolás
http://www.t2001.hu

0-24 fordítóiroda
Non stop fordítóiroda online ajánlatkéréssel és bankkártyás fizetéssel. 32 nyelv, többek között angol, német, francia, olasz, arab, japán, román, ukrán stb, számos szakterület (szerződés, cégpapírok, mérlegbeszámoló, magán- és üzleti levelezés, önéletrajz, természettudomány stb). Ingyenes ajánlatkérés, rövid határidő, kedvező ár. VILLÁMFORDÍTÁS
http://www.villamforditas.hu

FORDÍTÁS külföldi munkavállaláshoz, továbbtanuláshoz
Fordítás:
• bármely nyelvről – rövid határidővel
• jogi, műszaki, pénzügyi, orvosi és egyéb szakszövegek
• fordítások hitelesítése Külügyminisztériumban, Nagykövetségeken és az O. F. F. I. – ban
Tolmácsolás:
A szükséges nyelven és a kívánt szakterületen vállalunk tolmácsolást valamint tolmácskíséretet külföldiek számára hivatalos ügyeik intézéséhez.
• A táblázatban felsorolt fordítói árak 1 karakterre (számítógépes leütés szóközök nélkül) vonatkoznak
• A megadott árak a 25 % áfát nem tartalmazzák
• Egy fordítói oldal kb. 1250 karakternek felel meg
• Igény szerint a kész fordítást e-mailen, faxon vagy postázva küldjük
• A fordítást kinyomtatva és/vagy adatrögzítőn is átadjuk
http://www.nyugat-forditoiroda.hu

Precíz német fordítás
Német üzleti, pénzügyi fordítás, weboldal fordítás, általános szövegek, üzleti és magán jellegű levelek, leírások, szövegek (szerződés, meghatalmazás, levél, árajánlat, pénzügyi beszámoló, mérleg stb.) fordítása cégek és magánszemélyek részére elérhető áron, precízen, szakképzett egyéni német fordítótól, számlaképesen, akár hétvégén is.
http://www.precizforditas.hu

Lector fordítóiroda
Lector fordítóiroda: professzionális fordítás. Fordítás és tolmácsolás már több mint 30 nyelven, online ügyintézéssel, akár egy nap alatt is!
http://lector.hu/

Telecom-Ford Fordítóiroda
A Telecom-Ford Kft. Fordítóiroda 1998-ban alakult, tulajdonosai magánszemélyek - fordítók és tolmácsok. Kilenc éve eredményesen, változatlan struktúrával végezzük tevékenységünket, a tulajdonosokon kívül mintegy 50 külső fordító és tolmács közreműködésével.
http://www.telecomford.hu

hiteles fordítás
hiteles fordítás
http://benedictum.hu

Fordítóiroda, tolmács, nyelvtanár keresés
Teljesen ingyenes fordítóiroda, tolmács és nyelvtanár adatbázis és kereső oldal, aminek a segítségével pillanatok alatt megtalálhatja az ön számára ideális tolmács közvetítőt, fordítóirodát, vagy nyelvtanárt. Több szempont szerint egyszerre szűrhet, az eredményeket pedig egy könnyen átlátható táblázatban, vagy egy térképen láthatja. Ha pedig egy partner megfelelőnek tűnik, akkor pillanatok alatt árajánlatot kérhet.
http://web-forditas.info

Business Team Fordítóiroda Kft.
Fordítóirodánk teljeskörü fordítási és tolmácsolási szolgáltatást kínál a nemzetközi üzleti világ, a multinacionális vállalatok és magánemberek számára egyaránt. Az Európai Unió több országában végzünk fordítási és tolmácsolási projekteket. Szakképzett, anyanyelvi fordítóink, tolmácsaink és lektoraink behálózzák az egész világot.
http://www.businessteam.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat