Linkkatalógus

Fotó

Fotó, fotózás, digitális fényképezőgépek.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Légifotózás, légifotók, air-robot technika
Közel tíz éve készítünk légifelvételeket Magyarország és a Kárpát-medence felett repülve. 100. 000 légifotót digitális technikával, repülőgépen, illetve helikopterben repülve fotografáltunk. Legújabb eszközünk egy földről irányítható, fényképezőgéppel ellátott robothelikopter, melynek munkáját a földről, egy laptop segítségével tudjuk figyelemmel kísérni. A laptopon megjelenik, amit a robot fényképezőgépe lát, így könnyű a megfelelő fotót gyorsan beállítani és elkészíteni. A kép a leszállás után rögtön cd-re írható, és felhasználható. A másik nagy előnye ennek a robottechnikának, hogy a helyszínen kell felszállni, így a légióra díj jóval alacsonyabb.
http://www.legifoto.com

Esküvő és rendezvényfotó
Esküvők, rendezvények, temetések fotózása garantáltan alacsony árakon.
http://colorlab.hu

Komka Péter fotóriporter
Esküvői és rendezvényfotózás. Alkalmazott fotográfia és riportfotók készítése.
http://www.komka.hu

Útifotózás
Most teljesen ingyen hozzáférhet azokhoz az információkhoz, amelyek megoldást nyújtanak a nyári emlékképek fotózásakor elkövethető hibák ellen.
http://www.digitalisfotosuli.hu/utazas.html

Fotó, retusálás, retus, matte painting, fotómontázs, bérretusálás
Fotó, retusálás, retus, matte painting, fotómontázs, bérretusálá
http://www.tejfelkrisztian.com/

Minőségi légifotó adatbázis és légifelvételek Magyarországról
Magyarország professzionális légifotó adatbázisa. 14.000 művészi légifelvétel hazánk életéről, településeiről, természeti kincseiről. Nézzen be hozzánk, több órányi látnivalót talál nálunk! Ha érdekel a légifotózás, próbáld ki velünk.
http://www.legifotok.hu

T és SZ Fotó Bt.
Minden fotós munka. Esküvők, gyereksorok, épület- tárgyfotózás,egyedi keretezésű képek minden igényben,óvodák-iskolák egyedi és csoport képek..
http://timizozi.hupont.hu/

Esküvő fotózás- videózás
Esküvő fotó - Esküvői videó- Esküvői fotózás- Esküvői fotók készítése. Szalagavatók, bálok fotózása az Operabál hivatalos fotósától. A legszebb nap és a boldog pillanat, Velünk örök emlék marad. http://www.fotoguru.hu
http://www.fotoguru.hu

Mauritius képek
Fényképes utazási információk Mauritius szigetéről. Számos látnivaló bemutatása csodás fényképekkel. Többek közt a Szarvasok-szigete, Port Louis, Mahébourg, Black River Nemzeti Park és még számos egyéb nevezetes helyszín az Indiai-Óceán egyik kedvenc nyaralóhelyéről.
http://mauritius.utazni.info/

retusálás, matte painting, fotó, fotómontázs
retusálás, matte painting, fotó, fotómontázs
http://tejfelkrisztian.com/

Várak 3D, Középkori magyar várak térhatású, 3D-s fotókon
Az anaglif technika segítségével a fotográfiáimat sztereó fényképpé átalakítva, színszűrős szemüvegen keresztül, térben és talán egy kicsit időben is visszakerülünk újra a várudvarokba. Nevetve szédülünk amikor \"újra\" lenézünk a gyilokjáróról, és közösen nyúlunk a képernyő felé, mutatva a másiknak a sztereó fényképen kiemelkedő várfalakat. Azért hogy ne csak a családom láthassa a képeimet, folyamatosan bővülő weblapomra is feltöltöm őket, ahol minden látogató számára a fényképek egy kicsit megelevenednek, térhatásuk szinte tapinthatóvá válik. Élvezem, hogy a régebben készített fényképeimet visszanézve megint az élmény hatása alá kerülök, majdnem annyira, mint készítésük pillanatában. Aki eddig még nem találkozott térhatású fotókkal, első látásra beleszeret a látványba. Ha pedig már volt alkalma nézni ilyen képgalériát, akkor is megéri, mivel a várak ezen eszközzel történő bemutatásával talán egy picit a történelem is megelevenedik számunkra.
http://varak3d.hu/

Profi Fotó Kft. Szeged - Online képkidolgozás
Profi Fotó Kft Szeged - Digitális fotólabor, analóg képkidolgozás. Fénykép, fotó rendelés online! Fényképes ajándéktárgyak, lézerképek, naptárak forgalmazása. Webáruház.
http://www.profifotoszeged.hu/welcome/index

FotoCD
Archiváltassa régi fényképeit! Digitalizálás, retusálás, archiválás - megfizethető árakon.
http://fotocdnow.info

free-dimension
fotó, targyfotó, design fotó
http://www.free-dimension.hu/foto.html

Digitális fényképezőgépek
A digitális fényképezőgépekről
http://digitalisfenykepezogepek.weblap.net/


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat