Linkkatalógus

Gépgyártás

Gépgyártás. Gépgyártással foglalkozó cégek, vállalkozások.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Verzió-Car Kft., egyedi gépgyártás
Egyedi gépek és alkatrészek gyártása. Fémmegmunkálás és alkatrészgyártás forgácsolással és vízvágással, illetve lemez alkatrészek gyártása, lemezmegmunkálás, lemez élhajlítás, lemezdarabolás és préselés.
http://vizvagas.eu/tevekenyseg.html

műszaki fordítás a világ minden nyelvén
Vállaljuk gépek, gyártósorok, szabványok, szerelési és összeillesztési útmutatók valamint technikai leírások, dokumentációk fordítását.
http://www.szakforditoceg.hu

Eladó élhajlító gépek
Új élhajlító gépek bádogos munkákhoz (2020 mm-től), görgős ollóval vagy anélkül.
http://www.badogoselhajlito.hu

Bádogos élhajlító gépek
Kézi élhajlító gépek bádogos és lakatos munkákhoz több méretben és típusban. Információk, elérhetőség és képek az oldalon.
http://www.badogoselhajlito.hu

Makita szerszám és gép, Klingspor, Spiral
Makita szerszámok és gépek forgalmazása. Spiral, Klingspor termékek. Ipari szerszámok és gépek a Tormod Bt-től. A Makita 400 gépből és sok ezer tartozékból és alkatrészből álló választékát a Makita Magyarország raktárából szolgáljuk ki. A Spiral 30.000 termékét anyavállalatunk bécsi raktárából szolgáljuk ki. Klingspor 10.000 tételes választékából a gyakran keresett termékeket saját budapesti raktárunkból szállítjuk. Telefonszám: 06-1-310 1246.
http://www.makita-szerszam.com

Betonüzemek gyártása
Üdvözöljük a betonüzemek világában! A HELÉP-KER Kft. jogelődje egy 1990-ben magánvállalkozásként indult. A cég betonüzemek javításával, szervizelésével és alkatrészgyártással foglalkozik a kezdetektől napjainkig. A vállalkozás folyamatosan fejlődött, tevékenységi köre bővült, és 1996-tól mint Kft működik. Telephelyünk Veszprémben a Szabadság lakótelepen fekszik, mintegy 1,5 ha területen. Itt építettük fel csarnokdaruval és minden szükséges berendezéssel ellátott szerelőcsarnokunkat, amelyhez forgácsoló műhely, festőkabin és egyéb létesítmények tartoznak. Cégünk jelenleg 20 fővel működik, akik forgácsoló, szerkezeti lakatos, elektromos és festő szakemberek és a cég működtetéséhez szükséges irányító és adminisztratív munkákat ellátó dolgozók. A javítás, szervízelés és az alkatrészgyártás mellett 1998-tól saját fejlesztésű, korszerű, az uniós előírásoknak megfelelő új betonüzemek gyártásával is foglalkozunk. Keverőgépeink a legmodernebb számítógépes folyamatvezérléssel készülnek és kielégítik az egyre magasabb színvonalú felhasználói igényeket. Érdeklődését köszönjük!
http://www.helepker.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat