Linkkatalógus

Háttérkép letöltés

Háttérkép letöltés. Képes oldalak, háttérkép és képeslap küldés.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Háttérképek
Oldalunkon Több ezer Ingyenesen letölthető Háttérkép közül tudsz választani,melyek gondosan kategóriákba vannak sorolva (Autók, Állatok, Filmek, Sztárok stb..). Nem számít a monitorod felbontása, háttérképeinket többféle felbontásban tudod letölteni, legyen az széles vagy normál méret. Mire vársz még? Legyen neked a legmenőbb Windows-os Háttérképed.
http://coolwallpaperz.info

Háttérképek sztárokról
Rengeteg gyönyörű háttérkép különféle sztárokról, hírességekről, celebekről. Sportolókról, színészekről, színésznőkről, zenészekről, zenekarokról, rajzfilmfigurákról, írókról stb. folyamatos frissítéssel.
http://hatterkepek.fan-site.hu/

Ingyen háttérképek
Kategorizált (autók, celebek, állatok, természet, számítógépek, anime, filmek, sportok, stb.), csodaszép háttérképek, több mint 10.000 kép közül választhatsz!
http://www.ingyen-hatterkep.hu

Doszkocs Zsuzsa festményeiből, rajzaiból - háttérkép
Háttérképek témái: Szentendre és egyéb városképek, tájképek, csendéletek, emberábrázolások, állatképek.
http://www.doszkocs-zsuzsa.hu/dzshkepek_hu.html

Természet háttérképek
Háttérképek országokról, valamint a természetről több kategóriába rendezve
http://www.abbcenter.com/index.php?t=galeria_termeszet_hatterkepek

Háttérképek Magyarországról
Több éve, évtizede készítek web oldalakat mindig elbűvölt a természet. Ezeken az oldalon virágokról, tájakról, városokról láthatsz legalább 1024*768 pixel felbontású képeket melyek alkalmasak számítógép háttérképnek. A több éves kép gyűjtéseim és mániákus természet fotózásom termését láthatod ezeken az oldalakon. Legalább 10 év saját fotó készítés, és egy előző tíz év gyűjteménye. A tájképek között Magyar tájak háttérképen a Balaton környéke, a Szalajka völgye, Szamoshát, kiskunság, Mátra, Somogy, A füredi öböl, stb...
A weboldal nem elérhető

Háttérképek-wallpapers
Képeslapküldő rendszerű háttérkép oldal rengeteg szép képpel, sok kategóriával, angol-magyar menüvel, naponta bővülő tartalommal.
http://www.hatterkepek.abbcenter.com


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-05-19 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat