Linkkatalógus

Hulladékgazdálkodás

Hulladékgazdálkodás, hulladék újrahasznosítás. Hulladékkezelés, hulladékszállítás.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
LTV Trans Zrt.
Veszélyes hulladékok, állati eredetű és élelmiszerhulladékok gyűjtése, elszállítása, kezelése. Olajfogók, zsírfogók forgalmazása, illetve tisztítása, ürítése.
http://www.ltvtrans.hu/

Hulladékkezelés, hulladékszállítás
100%-os hasznosítást szeretne keletkező hulladékainak? Vállaljuk települési és ipari szilárd hulladékok, kezelését, hasznosítását, szállítását. Gondoskodunk a hulladék anyagában való hasznosításáról, valamint a hulladékokból másodlagos tüzelőanyagot gyártunk, mely termikus hasznosításra kerül. Szabad kapacitásunkkal vállaljuk nem veszélyes hulladékok belföldi és nemzetköti szállítását. Hosszútávú együtműködésre keresünk hulladék begyüjtéssel foglalkozó vállalkozásokat, az ország egész területéről Környezetvédelmi dokumentációk készítése, a különböző engedélyeztetési eljárásokhoz, segítség a környezetvédelmi engedélyek megszerzésében
http://www.pannonia-z.eu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat