Linkkatalógus

Informatika

Informatika. Informatikai rendszerek tervezése, fejlesztése, értékesítése.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
For-max Webáruház - Gps navigáció, mp3 lejátszó, hordozható dvd
A For-Max webáruház a mobil multimédia széles választékát kínálja. Fő termékkategóriánk az autós multimédia és a szórakoztató elektronika. Ezeken belül pedig számos különböző terméket kínálunk legyen az autórádió, bluetooth kihangosító autós, hordozható lcd tv, digitális képkeret, fm transmitter, radardetektor vagy akár olyan multimédiás eszköz mint a házimozi, multimédiás mkv lejátszó, hordozható dvd lejátszó, akár dvb-t tv tunerrel, mp3 lejátszó, mp4 lejátszó, mp5 lejátszó, kártyafüggetlen mobiltelefon és tartozékok, mint iphone kiegészítők, samsung i900 omnia tartozékok, nokia 5800 tartozékok, vagy akár a legújabb notebook.
http://www.for-max.hu/745-halozati-eszkozok.html

ELIT-INFO vállalkozói informatika
Olyan egyszerű informatikai megoldásokat kínálunk, amelyeket akár azonnal, de maximum néhány nap alatt használatba tudsz venni, és már nem viszi, hanem hozza a pénzt.
http://www.elit-info.hu/

Sharp főforgalmazó és szakszerviz!
Időt, pénzt és energiát spórolhat meg velünk! Fénymásoló és nyomtató kiválasztásakor!
http://sharpmasolok.hu/

IT üzemeltetés - VAR Kft
A VAR Kft 1993 óta nyújt üzemeltetési szolgáltatásokat. Számos partnerünknél végzünk informatikai szaktanácsadást, eseti vagy átalánydíjas formában, kezdve a mindennapi helpdesk tevékenységtől a rendszermérnöki támogatáson keresztül állandó jelenlétű „VAR-os” kollégáig. Büszkeséggel kijelenthetjük, hogy nagy tapasztalattal rendelkezünk e téren, amelynek eredménye a számos elégedett és szerződött ügyfél. Cégünk minden munkatársa azon dolgozik, hogy az ügyfeleinknél üzemelő informatikai rendszerek az üzleti siker hatékony eszközei legyenek, amelyet részben a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése valamint rendszermérnökeink folyamatos képzése révén tudunk biztosítani. Egy sikeres vállalat manapság már elképzelhetetlen fejlett informatika illetve informatikai támogatás nélkül. Véleményünk szerint a kihelyezett/kiszervezett informatikai üzemeltetés azon túl, hogy több mint egy egyszerű ügyfél – szolgáltató kapcsolat, mivel a felek között bizalmi, partneri kapcsolat áll fenn, fontos költségcsökkentő, megtakarítási intézkedés is.
http://www.var.hu

PCLap.hu - Egyet fizet, kettőt fizet :)
Új és használt számítógépek és pc alkatrészek adásvétele, 6 hó garanciával, olcsón!
http://www.pclap.hu

Informatikai Hírek
Ez az egyetlen hírportál, ami kizárólag az informatika centrikus híreket gyűjt össze a hazai 333 (!) legismertebb hírforrástól.
http://www.phpmegoldasok.hu

Átalánydíjas rendszergazda
Minőségi rendszergazda szolgáltatás! Teljes körű informatikai megoldások, Microsoft, Linux, adatmentés, vírusírtás, tanácsadás. Ingyenes rendszerfelméréssel.
http://www.babiloninformatika.hu

ITSecure Kft.
IT biztonsági megoldások, e-mail szolgáltatás, rendszergazdai szolgáltatás
http://www.itsecure.hu

Rendszergazda
Rendszergazda szolgáltatás kis- és közepes méretű vállalkozások részére. Kedvező átalánydíjas konstrukcióban, rugalmas szerződéses feltételekkel.
http://www.smcomp.hu

Szoftver és Webfejlesztő
Egyedi szoftverek és weboldalak tervezése, fejlesztése referenciákkal. Ha szüksége van bármilyen egyedi fejlesztésű programra vagy weboldalra cégének keressen minket. Kis és közepes cégeknek is elérhető áron!
http://www.driv-e.hu

Winform Informatikai Kft. - Integrált ügyviteli szoftver
A Winform Informatikai Kft. alaptevékenysége üzleti informatikai rendszerek tervezése, fejlesztése, értékesítése és üzemeltetése. Cégünk fő terméke a WinNER Integrált Ügyviteli és vállalatirányítási rendszer, melyet alapvetően közepes méretű vállalkozások számára fejlesztettünk. Vállalatirányítás, ügyviteli rendszerek a specialistától!
http://www.winner.hu/


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat