Linkkatalógus

Ipar

Ipar, ipari ágazatok.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Holofon zRt.
A Holofon zRt. Magyarország vezető műanyag újrahasznosító vállalata. A műanyag újrahasznosítás környezetbarát technológiával történik, melynek alapvető folyamata a válogatás, aprítás, darálás és regranulálás. A műanyag hulladékból főleg HDPE, LDPE, PP és PS típusú alapanyagot állít elő.
http://www.holofon.hu

Lakatos Munka
Alumínium és acél nyílászárók,kovácsoltvas szerkezetek, korlátok, előtetők és egyéb könnyűszerkezetek gyártása;garázskapuk és automatikák szerelése; kapuvasalatok, kovácsolt elemek forgalmazása.
http://www.femsystem.hu

Pellet tüzelésű fűtési rendszer: Green Stove Kft.
Cégünk pellet tüzelésű fűtési rendszerek gyártásával és kereskedelemmel egyaránt foglalkozik. Termékeink a következők: pellet égők, kazánok, tárolók, tartályok, szabályozók, tartozékok.
http://www.greenstove.hu/

Nobilia Konyha
A Nobilia konyhák széles választékából a legkülönfélébb ízlésvilágú vásárlók igényei is kielégíthetőek, legyen szó a modern designtól az időtlen klasszikusokon át a rusztikus konyhák kedvelőiig.
http://www.nobiliakonyhastudio.hu

Aliquander Kft. Bádogos Szaküzlet és Márkakereskedés
Fő profilunk: esőcsatorna-rendszerek, oromzatok, párkányok, élburkoló-elemek készítése és szerelése, a megrendelt hosszúságú és formájú profilok elkészítése, Lindab, horgany, horganyzott acél, vörösréz, sárgaréz és színes lemezek méretre szabása.
http://www.aliquander.hu/

Akác Fafeldolgozó Kft. : Fatermékek gyártása és forgalmazása
Termékeink: lépcsőlapok, homloklapok, karfák, korlátok, balkon, kerítés, lambéria, hajópadló, ajtó-ablak fríz, OSB lap, gyalult deszkák, fenyő- tölgy- bükk fűrészáru, laminált padló. A rönktől a késztermékig elvezető teljes folyamatot mi végezzük. Standard termékeinkből azonnal ki tudjuk szolgálni vásárlóinkat.
http://www.akackft.hu/

Fényező- és szárító kabinok
Cégünk új továbbá használt karosszéria és autófényeõ ipari berendezések forgalmazásával foglalkozik. Olaszországi partereinkkel együttmûködve számos mûhelyfelszámolásban veszünk részt, így a legkedvezõbb áron és minõségben tudjuk biztosítani berendezéseinket ügyfeleink részére.
http://www.metronhungary.com

Hörmann bejárati ajtó
Ha bájarai ajtó választás előtt áll ezt az oldalt mindenképpen le kell olvasnia!
http://bejarati-ajto.com

Kompresszorok: gázkompresszor
A Ganzair Kft. a Ganz-gyárak hagyományainak egyik folytatójaként sűrített levegő és gázok előállítására, kezelésére szolgáló gépekre és berendezésekre (kompresszor) szakosodott. Termékeink: ipari infrastruktúrához kapcsolódó kompresszorok (pl. gázkompresszor, csavarkompresszor, stb...) és utókezelő berendezéseik, szárítók, szűrők és légtartályok, járművek fékkompresszorai, kompresszorok távfelügyeletét ellátó vezérlőrendszerek, energia-visszanyerő rendszerek. Komplett rendszerek tervezését és telepítését is vállaljuk. Kisüzemi és egyéni felhasználásra szánt olcsóbb kompresszorok széles választékával is várjuk ügyfeleinket. Az általunk forgalmazott gépek helyszíni telepítését, karbantartását és szervizelését is vállaljuk.
http://www.ganzair-kompresszor.hu/kompresszor/cameron-gazkompresszor

M8 Ipari Park, Inkubátorház, Oktatási és Szolgáltató Központ Szabadszállás
A SZITEP KFT célja ütemben kialakítandó ipari park, inkubátorház, oktatási és szolgáltató központ együttes létrehozása, mely alkalmas a felépítmények és földterületek hasznosítására, munkahelyteremtésre, és vagyongyarapodásra, értékteremtésre. A SZITEP Szabadszállási Ipari és Technológiai Park Kft.területe alkalmas – az ipari park és inkubátorház jellegből adódóan – kis – és középvállalatok betelepülésére, melyek bérelnék, majd megvásárolnák az általuk használt létesítményeket. Az inkubátorház elősegíthetné a tőkehiányos KKV-k megerősödését, fejlődését. A szolgáltató központ Szabadszállás és a környező települések lakosságának életszínvonal emeléséhez az életminőség javításához járulhatna hozzá. Összességében a projekt megvalósítása mind a lakosság, mind a vállalkozói szféra céljait is szolgálja, hiszen ezzel a térség egyik legnagyobb ilyen jellegű beruházása jön létre, amely jelentősen csökkenti a település és környezetében élők környezeti terheit, és növeli a munkahelyek számát, valamint segíti a kis és középvállalkozások megélhetését, több lábon állását. A SZITEP Kft. egy olyan gazdasági park kialakítása, mely egyszerre ötvözi magában a korszerű eszközöket alkalmazó környezetet, és annak megóvását elősegítő technológiákat.
http://www.szitep.hu

SPECIÁLTERV Építőmérnöki Kft.
A SPECIÁLTERV Építőmérnöki Kft.-t 1999-ben alapították tervezésben, kivitelezésben, illetve lebonyolításban tevékenykedő szakemberek. Fő tevékenységi körünk mérnöki szerkezetek, műtárgyak tervezéséhez, illetve statikai vizsgálatához kötődik. Fiatal és dinamikusan fejlődő irodánk kezdetben magas- és mélyépítési szerkezetek, hidak tervezésével illetve vizsgálatával foglalkozott. 2001 óta az úttervezés is felkerült tevékenységi körünkbe. Munkánk során a különböző feladatok által kívánt feltételeket a három eltérő végeselemes számítási programunkkal (AXIS, SOFISTIK, NEMETSCHEK) optimálisan tudjuk követni. A rajzi feldolgozásban több különböző rajzprogram (AutoCAD, Vb Express, Steel Express, SOFICAD, PRO-STEEL, NEMETSCHEK) segíti a több mint huszonöt számítógépes munkahelyen dolgozó kollégáinkat. Az úttervezési feladatokat MX ROAD Design és Civil Design programok segítik. Szakembereink az aktuális tervezési feladatok elvégzése mellett statikai segédprogramok és szerkezetépítő mérnöki célú számítógépes alkalmazások fejlesztésével is foglalkoznak, a statikai ellenőrzések jelentős része az általunk fejlesztett programokkal történik. 2002-ben vezettük be és azóta sikerrel üzemeltetjük az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert. 2007 óta egyre bővül a generáltervezésben végzett komplex út és műtárgytervezési munkáink száma. A talajmechanikai feltárásokat, műszeres vizsgálatokat, közműtervezéseket, geodéziai felméréseket állandó partnereinkkel közösen vállaljuk.
http://specialterv.hu/

Vámos 2005 Kft. Dobozüzem
Hullámkarton papírdobozok - törpétől az óriásig - minden méretben és mennyiségben. Korszerű és környezetbarát papíralapú csomagolások.
http://www.vamos2005.hu

Holofon zRt.
A Holofon zRt. 1995. május 29-én, budapesti székhellyel és tinnyei telephellyel alakult, az iparban keletkezett termelési műanyag hulladék és műanyag csomagolóanyag hulladék alapanyagra történő feldolgozása céljából. A társaság alapítói műanyagipari, feldolgozói, forgalmazói ismeretekkel rendelkező szakemberek. A cég filozófiája: a közszemlélet megváltoztatása a műanyaghulladékról. A Holofon zRt. meghatározó piaci részesedésével Magyarország vezető műanyag újrahasznosító vállalata. Éves termelési kapacitása 10.000 tonna. Az újrahasznosítás környezetbarát technológiával történik, melynek alapvető folyamata a válogatás, aprítás, darálás és regranulálás.
http://www.holofon.hu

szerelvény, karima, manométer
Forgalmazott termékek: Elzáró szelep, fojtó szelep, visszacsapó szelep, returnvent, csappantyú, lábszelep, pillangó szelep, szennyszűrő, iszapleválasztó, tolózár fémzárású, tolózár gumizárású, karimás gömbcsap, menetes gömbcsap, hegtold. gömbcsap, kondenzvíz leválasztó, gumikompenzátor, fémkompenzátor, biztonsági szelep, gőznyomáscsökkentő, motoros szelep, mágnesszelep, manométer, glicerines manométer, kontakt manométer, saválló manométer, ipari hőmérő, vízmérő, melegvíz mérő, hőmennyiség mérő, karima, hegeszthető toldatos karima, lapos karima, laza karima, vakkarima, forrcsőív, edényfenék, húzott acél T idom, lapos tömítés, teflon szalag, kender, kazán, lemezes hőcserélő, szivattyú, ferdeszelep, beszabályozó szelep, iszaplefuvató szelep, gázszelep, légtelenítő szelep, mikrobuborék leválasztó, horganyzott fittingek, acélcső, saválló cső, saválló szerelvények, saválló szelep, saválló golyóscsap, saválló gömbcsap, saválló tolózár, saválló elzáró szelep, saválló fojtó szelep, saválló visszacsapó szelep, saválló returnvent, saválló karima, saválló saválló vakkarima, saválló forrcsőív, saválló edényfenék, húzott savállóacél T idom, saválló fittingek, feszmérő szelep, feszmérő csap stb.
http://www.wellkft.hu

Bitter-AG Kft.
Oldalunkon tájékozódhat, hogy az ipar meilyen területeivel foglalkozunk. Ízelítőül: gépgyártás, tervezés, ipari automatizálás, épület automatizálás
http://www.bitterag.hu

Wrentools Kft. - hidraulikus szerszámok
Végre egy alternatív megoldás! Minoségi hidraulikus nyomatékkulcsok, csavarnyújtók, munkahengerek, lehúzók, vágók, tápegységek elérheto áron! Cégünk korszeru berendezéseket kínál az ipar számos területére, melyek megfelelnek a legszigorúbb minoségi követelményeknek.
http://www.wrentools.hu/


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat