Linkkatalógus

Ingyen Képszerkesztők

Ingyen képszerkesztő programok letöltése. Ingyen képszerkesztők.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Ingyen Képszerkesztők

Tux paint
Találtam egy egyszerű képszerkesztő programot amibe azonnal beleszerettem. Rengeteg funkcióval jó kis rajzokat tudunk létrehozni. A gyerekek is bátran használhatják, mert a kezelése és felhasználói felülete is egyszerű.
http://bcs.1host.hu/naplo/egyszeru-ingyenes-kepszerkeszto

Gimp.hu
Gimp - Professzionális képszerkesztő és képmanipuláló, rajzoló program. A Gimp méltán vívta ki magának az egyik legjobb Képszerkesztő és Képmanipuláló és rajzoló program címet. Az ingyenes képszerkesztő programmal szinte bármit elérhetsz ha megtanulod használatát. Konkurensével a Fotoshop-pal szemben nagy előnye, hogy teljesen ingyen van és úgy is marad, mert ezt a rá vonatkozó licensz megköveteli.
http://gimp.hu/kezikonyv/telepites/letoltes

PhotoFiltre
Ez a kisméretű képszerkesztő és rajzoló program kiváló kisebb beavatkozásához. A nyelvi fájl kicserélésével könnyen magyarítható. Kiválóan alkalmas digitális képeink módosítására és átméretezésére.
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/photofiltre-free-v6-32--magyar--LY9.html


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat