Linkkatalógus

Könyv

Könyv illusztráció, könyv tervezés, könyv forgalmazás, könyvtervezés.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Könyvkötő mester
SZAKDOLGOZAT bekötése 1-4 óra alatt. Nyomtatás színes lézerrel, fénymásolás. Könyvkötés, javítás, spirálozás, valódi bőrkötés, bélyegző készítés…
http://www.konyvkotes.hu

Válási kézikönyv
Praktikus, higgadt útmutató a házassági, élettársi kapcsolat jogi és lelki értelemben vett lezárásához, a méltóság és az anyagi biztonság megőrzéséhez. Gyakorlati tanácsok a válás bejelentésétől kezdve egészen a válás utáni teendőkig. Tudjon meg minden hasznosat a vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés, kapcsolattartás vagy akár a tartásdíj témakörében! A szerzők, Vincze Melinda és Gyurkó István, akkreditált igazságügyi mediátorok, akik már számos párt segítettek hozzá ahhoz, hogy házasságukat békésen, megegyezéssel zárják le.
http://www.valasikezikonyv.hu

ELTE Eötvös kiadó - egyetemi tankönyv, jegyzet
Az ELTE Eötvös Kiadó az Eötvös Loránd Tudományegyetem tankönyv- és szakkönyvkiadója.
http://www.eotvoskiado.hu

ELTE Eötvös kiadó - egyetemi tankönyv, jegyzet
ELTE Eötvös kiadó - egyetemi tankönyv, jegyzet.
http://www.eotvoskiado.hu

Twilight
Magyar Twilight oldal. Csatlakozz a közösséghez és fórumozz. Légy részese a napi híreknek, képeknek. Napi frissítés és rengeteg bővülő információ a sztárokról: Robert Pattinson mint Edward Cullen , Kristen Stewart mint Bella Swan és még rengeteg sztár. Stephenie Meyer híres könyv sorozata a Twilight Saga könyv és film portálja.
http://twillight.info

Tudorka könyváruház
Használt könyvek kedvező áron megrendelhetőek internetes áruházunkban.
http://musztiwebshop.extra.hu

Idegennyelvű könyvesbolt és webáruház
Idegennyelvű könyvek, tankönyvek széles választéka. Angol, német, francia, olasz, spanyol szótárak,nyelvkönyvek. Idegennyelvű szépirodalom, könnyített olvasmányok, aktuális sikerkönyvek, útikönyvek.Tanári kézikönyvek, nyelvvizsgára felkészítő tankönyvek. Tanár-Diák kedvezmény! Webáruházunkban folyamatos kedvezmények.
http://www.diplant.hu

A könyvrendeles.hu azokat az újonnan megjelent könyveket mutatja be, ami a magyar könyvpiacon megj
A könyvrendeles.hu azokat az újonnan megjelent könyveket mutatja be, ami a magyar könyvpiacon megjelenik. Hétről hétre változik a tartalom, hisz mindennap várjuk a könyvkiadók újdonságait. Mindemellett a regisztrált látogatók játékon vehetnek részt. A portál látogatói regisztrálás után, az oldalon pontokat gyűjthet, ha értékeli vagy ajánlja a bemutatott könyveket. Egyrészt összegyűjtött pontokat pont és árarányosan beválthatja könyvekre. Másrészt aktuális játékon vehet részt, ahol könyveket, könyvcsomagokat kaphatnak. Könyvkiadással, terjesztéssel foglalkozó partnereinknek ajánljuk (de akár saját kiadású könyvek szerzőinek is) portálunkat. A partneri regisztrációval lehetőség nyílik az újonnan megjelent könyvek bemutatására.
http://konyvrendeles.hu/

Napocska.hu könyvajánló - Könyvek gyerekeknek
Napocska.hu - Válogathat program ajánlataink közül vagy éppen esti mesét kereshet gyermekének. Oldalunkon kikérheti Dr.Ranschburg Jenő gyermekpszichológus véleményét a gyermek nevéssel kapcsolatban.
http://napocska.hu/konyv/konyv.htm

Book.hu - olcsó könyvek nagy választékban
Könyvek már 200 Ft-tól, akciók, nyeremények. Több mint 15 ezer cím.
http://www.book.hu/

Kelly kiadó könyvesboltja
Kelly kiadó könyves webáruháza. Állandó akciók, kedvezményes vásárlási lehetőség egyenesen a kiadótól.
http://kellykiado.hu

Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti, vallási, történelmi, közéleti könyvek, ajándéktárgyak, cd-k, dvd-k, térképek boltja Buda szívében vagy akár online rendelés akár külhonból is.
http://www.magyarmenedek.com

Mercator Stúdió elektronikus könyvkiadó
Számítástechnikai szakkönyvek a leggyakrabban használt szoftverek (Access, AutoCAD, AutoCAD LT, Coreldraw, Corel Photo-Paint, Excel, FrontPage, Illustrator, Office, Photoshop, P. Elements, P. Lightroom, Windows, Word) csaknem összes változatához. Emellett szépirodalmi e-bookok, amelyek nagy része ingyenesen letölthető. Az elektronikus könyv teljesebb, jobban illusztrált, olcsóbb és környezetvédő!
http://www.akonyv.hu

Hazai Porta Könyváruház
Nemzeti könyvek, cd és dvd lemezek, folyóiratok a jó gazda gondosságával. Magyar termékek, magyar szállítóval, magyar csomagolásban. Online rendelés esetén kedvezmények. Fő irányvonalunk a magyar őstörténet, széppróza, történelem, vallás, jelenkor és életmód bemutatása.
http://hazaiporta.hu

Repülős könyvek online vásárlása
Kenyeres Dénes könyvei
http://www.aerofriends.hu/denes-batyam-konyvei

Pálmaliget - Könyvek
Kertészeti és mezőgazdasági könyvek.
http://palmaligetetmagyarorszagnak.com/palmashop/index.php?act=viewCat&catId=26

Free-dimension
könyv illusztráció, könyvtervezés, laptervezés
http://www.free-dimension.hu/illusztracio.html#illusztracio


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-07-25 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat