Linkkatalógus

Kultúra

Kultúra, művészet, kultúrális programok.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Tanyamúzeum
Megtalálható weboldalunkon Magyarország összes tanyamúzeuma. Tanyák, kiállítóhelyek bemutatása , története. Tájházak megyénkénti és helységenkénti lebontásban. Folyamatosan frissülő, kapcsolódó programajánlatokkal, friss hírekkel, cikkekkel és további látnivalókkal. Tájkonyha receptekkel, magyar konyha története
http://www.tanyamuzeum.hu

Az irracionális viselkedés forrása
Filmek az emberi elméről
http://www.dianetics.hu/

Kiállítás szervezés - kiall.hu
„Kiállítás gond nélkül” – vagyis teljes körű szolgáltatás, szakértelem, kiváló minőség, ügyfélközpontúság, felkészültség, rugalmasság és pontosság. Mindez a KIÁLL Kft. és még sok minden más, hogy megfeleljenek ügyfeleik egyedi és mindig változó igényeinek. A cég a kiállítások kivitelezés mellett számos más feladatot is ellát, mint különböző múzeumi kiállítások, belsőépítészeti munkák, portálok tervezése és kivitelezése.
http://www.kiall.hu/

Pekárovics Zoltán művészeti galériája
Pekárovics Zoltán művészetét bemutató honlap, ahol akvarell-, olajképeket, tusrajzokat, egyedi grafikákat és pazar szín világú fraktálgrafikákat, a belőlük készült videókat, Villon, Arany, bibliai és mese illusztrációkat láthatunk. A képek több témát ölelnek fel, várak, skanzen, csendélet, templom sorozat, zene és festészet, a lélek rejtelmei stb...
http://pekarovics.5mp.eu

őstörténeti előadások, bemutatók, szigetközi ifjúsági táborok
Őstörténeti előadások és bemutatók: Őseink származása, vándorlása, honszerzése és államalapítása. Harcmodorunk, kultikus és egyéb szokásaink, mindennapi tevékenységünk a honfoglalás korában. Ősmagyar ételkészítés, rovásírás oktatás, előadás a honfoglalás koráról. Hasznos szabadidős programok iskolás korúak számára, kábítószer prevenció: Szigetközi ifjúsági horgász és kaland táborok: kenuzás, táborozás és környezetvédelmi ismeretek, éjszakai csavargás a belső tavak, lagúnák, holtágak világában. Hagyományos ételek készítése bográcsban és nyárson. Ősi népi halászati módszerek ismertetése. Modern horgászat oktatása, halismeret, horgászati módszerek különböző halak esetében, a környék halainak és horgászhelyeinek megmutatása, éjszakai horgászat. Állatok megfigyelése, fotózása és videózása, gyógynövények ismertetése és gyűjtése. Jurta táborok az egyesület mosonmagyaróvári lőterén: lovaglás- és íjászoktatás, ősmagyar életmód, harci felszerelés bemutatása, önálló ősmagyar ételkészítés, kelevéz-hajítás, cserkészés.


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-14 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat