Linkkatalógus

Life Coaching

Life Coaching tanácsadás.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Konfliktus Mediáció
Párkapcsolati krízisek és válási konfliktusok gyors, kultúrált és költségkímélő rendezése mediációval. Konfliktuskezelés, professzionális közvetítés. Közös megegyezéses válás előkészítése. Akár azonos nemű pároknak is! Ingyenes első konzultáció.
http://www.konfliktusmediacio.hu

Sikertanácsok
Miért pechesek folyton egyesek, míg másoknak minden sikerül? Mi különbözteti meg a sikeres embereket a vesztesektől. Sikerlélektan, motiváció mindenkinek, aki el akarja érni a célját!
http://sikertanacsok.hu

Laleo Coach
Lehetoség van négyszemközti életvezetési tanácsadásra, vagyis life coaching-ra, indítunk önismereti pszichodráma és bibliodráma csoportokat, dolgozunk stresszkezelo módszerekkel, igény esetén pedig kínálunk tréningeket és készségfejleszto csoportokat.
http://www.laleo-coach.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat