Linkkatalógus

Online magazin

Online bulvár magazin, magazinok. Online friss bulvár és celeb hírek, magazinok, újságok.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Zebegényi Közbeszéd Magazin
Tisztelt Szerkesztőség! Kérem szíves segítségüket, hogy a Zebegényi Közbeszéd Magazin a Dunakanyar térség legnagyobb látogatottságú Magazinja felkerülhessen a portáljukra. A Magazin látogatottsága magas ezért is bátorkodtam Önöket megkeresni kérésemmel. A honlap linkje: www.zebegenyi.5mp.eu Segítségüket előre is köszönöm. Tisztelettel: Ipolyi István szerkesztő
http://www.zebegenyi.5mp.eu

FLOSSzine
Negyedévente online formában megjelenő, ingyenes terjesztett amatőr magazin, melynek témáját kifejezetten a szabad és nyílt forrású szoftverek, illetve a szabad szoftver mozgalmat érintő események, rendezvények, történések alkotják.
http://flosszine.org

ÁLLATI VIRTUS
INTERNETES MAGAZIN A lap célja, hogy minél hatásosabban szolgálja az állatok védelmének, szeretetének, megismertetésének ügyét, no meg az állatszerető emberek szórakozását...
http://allati.virtus.hu/

ZÖLD VIRTUS
Internetes Zöld Magazin.A TERMÉSZETÉRT, A KÖRNYEZETÉRT, AZ ÉLETÉRT… Szórakozás, hírek, információk, vélemények, ismertető, tudomány, életmód, lélek.
http://www.zold.virtus.hu/

NŐI VIRTUS
A Női Virtus az érzelmekről, családról, mindennapokról, érdekességekről kikapcsolódásról, egyszóval gyakorlatilag mindenről szól. Mindenről, és mindenkinek. Miért mégis női? Mert - szándékaim szerint - teszi ezt a család, a szeretet, a béke, a meghitt hangulat teremtés oldaláról közelítve. Vagyis olyan területről, melyet a családban általában a nő hivatott képviselni. ***** A Női Virtus AZ OLVASÓÉRT VAN !
http://www.noi.virtus.hu/

Könnyed, zenei, erotikus, luxus magazin
Naponta frissülő könnyed, szórakoztató, gyengéd erotikával fűszerezett magazin, zene, hobby, luxus!
http://www.eliteday.com

MAGYAR EGÉSZSÉG ÉS CSALÁD
A demográfiai adatok hivatalos mutatószámai indokolttá teszik a figyelmet politikára, jogalkotásra, hivatali eljárásokra egyszóval mindenre, amely ezen rossz üzenetü mutatószámok kialakulásához vezet. A Magyar Egészség és Család Online magazin szerkesztett online periodika, magazin jellegű tematikus hírválogatás. Megjelentetésre kerülnek családvédelemel, nővédelemel, kisebbségvédelemel összefüggő írások, ahogy az oktatás, egészségügy, fogyasztóvédelem, igazságszolgáltatás, politika hírei.
http://magyarcsalad.helyilapok.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat