Linkkatalógus

Marketing

Marketing, webfejlesztés. Online vállalkozásfejlesztés.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Hírlevél küldő
A Hírlevélmegoldás egy olyan e-mail marketing szolgáltatás, melynek használatával könnyen és átlátható módon végezheti a már meglévő és leendő partnereivel e-mail-ben történő kommunikációt. Hírlevélküldő mely segítségére lesz az e-mail kommunikációban.
http://hirlevelmegoldas.hu

Design és Online marketing szolgáltatások
Webdesign-nal, online marketinggel foglalkozó magyar cég.
http://www.foresight.hu/

Online marketing tanácsadás, honlapkészítés - weboldal optimalizálás
Weboldal optimalizálás, online marketing tanácsadás a keresőmarketing legkorszerűbb és megengedett eszközeinek az alkalmazásával Budapesten.
http://www.onlinemarketing101.biz/

keresőmarketing
Keresőmarketing szogáltatások kis és közepes vállalkozások részére. Keresőmarketing szaktanácsadás, stratégia készítés, hirdetési és népszerűsítési lehetőségek felkutatása.
http://www.xn--keresmarketing-ztc.net

SEO Webmester Fórum
2007 májusában indult webmester közösség, amely az online marketing különböző technikáin túl, tárgyalja a programozás és a webdesign összes gyakorlati és elméleti problémáját.
http://seo.forum.hu/

Internet Marketing
www.upper-webmarketing.ro- kereső optimalizáló cég internetes szolgáltatásokat kinál, kedvező áron: online reklám, kereső optimalizálás, web marketing, honlapszerkesztés. Az \"Upper minőség\" önmagáért beszél!
http://upper-webmarketing.ro/mg/index.php

Foresight Group
Főbb tevékenységi területeink Telemarketing: call center saját fejlesztésű szoftverrel, az Ügyfél igényeinek megfelelően, személyre szabottan valósítja meg mind a passzív, mind az aktív telemarketing területen kitűzött célokat. Rendszertervezés: biztonságos informatikai háttér megszervezése, kialakítása Szoftverfejlesztés: számos kommunikációs, adatbázis, ügyfélkezelő szoftver készítése, valamint kombinált alkalmazások kidolgozása Direkt mail: kampányok kivitelezése, valamint DM kombinálása tömeges e-mail, fax fogadással, küldéssel
http://www.foresight.hu/

MediaGo
A MediaGo.org egy független non-profit kommunikációval, reklámmal, médiával és médiumokkal foglalkozó szakmai portál, melynek célja, hogy a marketing, reklám, kommunikáció, média világa iránt érdeklődőknek és azoknak akik ezekben a szakmákban dolgoznak, minél több, érdekes, hasznos információt és ismeretet adjon át.
http://www.mediago.org

MediaSales
Olyan független médiatanácsadó szervezet, amely a médiatulajdonosok érdekeit képviseli a hirdetési piacon, támogatja a piacszervezési törekvéseket értékesítéssel, tanácsadással.
http://www.mediasales.hu

Marketingosztály
Profitnövelő marketingprogram ingyen! 12 levélből álló ingyenes sorozat megmutatja, mit tehet egy kkv vezetője a jobb marketing érdekében. Hogyan lehet már holnap egy komplett marketingosztálya egy marketingasszisztens költségeiért?
http://www.marketingosztaly.hu

Domainparkoltatás
Az oldal hirdetési lehetőségeket kínál, ahol a rendszerhez kapcsolódó domainek alatt (rendszer generálta weboldalakon), a cégek reklámozhatják a weboldalaikat, termékeiket illetve szolgáltatásaikat. A domain neveket témakörökbe csoportosítottuk, hogy a látogatók az érdeklődésüknek megfelelően találjanak rá azokra az üzleti ajánlatokra, amelyeket az oldalainkon megjelenítünk.
http://xn--domainparkoltats-tmb.hu

Email marketing és hírlevélszoftver
Ne a hangzatos reklámoknak higgyen hanem kérdezze meg azokat akik már sikeresen alkalmazzák az e-mail marketinget: Sok száz elégedett ügyfél! Csatlakozzon ön is több száz elégedett ügyfelünkhöz akik már megtapasztalták, hogy a Webgalamb szoftverrel könnyedén és egyszerűen lehet sikeres és üzletileg hatékony marketing eszköz kis és közepes vállalkozások kezében is! Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy az ön vállalkozása mivel foglalkozik abban biztos lehet, hogy a Webgalamb segítségével sikeresebb lesz, több pénzt fog önnek termelni!
http://www.webgalamb.hu

Online távmunka otthonról
Online távmunka, reklámtevékenység
http://www.marianoeemi.una.hu

Ajándékbróker
Én nem csak több mint 30.000 reklámajándékot, munkaruhát, minőségi bort, naptárt kínálok Önnek, hanem nyugalmat, garanciát, biztonságot! Jól hangzik?
http://www.ajandekbroker.hu

Alpha Marketing Kft.: a marketing tanácsadó
A marketing egy hosszútávú befektetés, amely képes növelni a lehetőségeket. Vállaljuk olyan szórólapok és prospektusok készítését, amely egyediségével kitűnik a többi reklámanyag közül, ezáltal hatékonyabban képes a potenciális ügyfeleket vásárlásra buzdítani. Továbbá vállalunk linkmarketing feladatokat, hogy vállalkozását könnyebben megtalálják az interneten is. További szolgáltatásaink: marketing-tanácsadás -terv, arculattervezés és ingyenes szolgáltatásaink közül is válogathat.
http://www.alphamarketing.hu

Webhirdetes.com - Online marketing
Google AdWords kampányok üzemeltetése, optimalizálása, Etarget kampányok üzemeltetése és Link marketing szolgáltatások. Weboldalak hatékonyságát növelő szolgáltatásaink: értékesítési folyamatok, weboldal szerkezet optimalizálása, újratervezése és hatékonyságnövelési tanácsadás.
http://www.webhirdetes.com/

MULTICOM Kommunikációs Ügynökség
Call-Center, Outsourcing, Direkt Marketink, kommunikáció. Az elmúlt 10 év alatt ügynökségünk a fenti területek egyik legnagyobb szakértőjeként olyan partnerré nőtte ki magát, mely kreatív, innovatív, komplex megoldásokat kínál ügyfeleinek legyen szó egy egyszerű hírlevél kiküldésétől, akár egy többlépcsős promóciós kampányról vagy állandó helpdesk szolgáltatás működtetéséről.
http://www.multicom.hu

Marketing magazin
A Marketingup egy üzleti magazin. De nem csak az,mert szól azokhoz akik weblapokat szeretnének készíteni. Vagy regisztrálhatod weblapod a toplistában. Fórumon megbeszélhetjük üzleti vagy weblap építési tapasztalatainkat. Ha letöltésre kattintasz egyre bővülő számban,kitűnő programokat találsz,amivel könnyebben készítheted honlapodat vagy végezhetsz más egyéb műveletet. Egy biztos a Marketingupon csak jogtiszta és minőségi programokat tölthetsz le. Kellemes időtöltést kívánok. Tulajdonos:Börcsök Attila
http://marketingup.atw.hu

M.C. Direct Kft.
Teljeskörű direkt marketing szolgáltatások. Levélküldemény készítése, feladása, call center, adatbázis építés, perszonalizálási lehetőségek.
http://www.mcdirect.hu/

Látogatottság növelés linképítéssel
A linképítés az online marketing egyik leghatékonyabb, és leginkább költségkímélő ágazata. A linkhálózat fejlesztése minden weboldal esetében nélkülözhetetlen művelet. Ebben segít a linkmarketing.
http://www.linkmarketing.hu

PanMedia Médiaügynökség
PanMedia Médiaügynökség - médiakutatás, médiatervezés, médiavásárlás, médiastratégia
http://www.panmedia.hu/

Marketing outsourcing, marketing tanácsadás
Cégünk outsourcing keretében átvállalja marketing tevékenységének teljes egészét vagy egy bizonyos részét. Helyettesként betölti a marketing osztály szerepét, vagy \"félállású\" külsősként segíti teendőit egy-egy projektben vagy időszakban.
http://www.rblmarketing.hu

Céginformáció, cégtudakozó, tudakozó, online hirdetés, üzleti oldal, üzleti ajánlat küldés
Online cégkereső és Üzleti ajánlatküldő portál. A www.magyarinfo.hu online cégkereső portál több ezer partnercégünk adatait tartalmazza, azonnali üzenetküldési lehetőséggel! Hirdető partnereinknek lehetőségük van az Üzleti ajánlatküldő rendszer használatára, amivel növelhetik profitjukat, bővíthetik kapcsolati rendszerüket. Cégünk fő tevékenységéhez tartozik még az online hirdetési felületek értékesítése mellett a webdesign valamint a kereső optimalizálás. Kérésükre referenciát küldünk az általunk készített weboldalakról valamint, a keresőoptimalizálásokról!
http://www.magyarinfo.hu

Internet marketing - Virtuarium kft Marketing és internet marketing kisvállalkozóknak! Weblapszerkesztés, honlapkészítés. Domain regisztráció, tárhely bérlet, kereső optimalizálás, grafika. ADSL internet előfizetés.

Webgalamb Hírlevél küldő és Marketing szoftver Használja ön is az egyik legnépszerűbb hírlevél küldő alkalmazást és weboldala sikeres lesz!


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-05-19 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat