Linkkatalógus

Média

Média, médiai témával foglalkozó tutorial. Média oldalak.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
--A tisztánlátás az élet olyan ajándéka, amely gyakran megkésve érkezik.---- Wass Albert
Országok országa, törvénytudás népe, Napkelet s nyugat közt a világnak fénye, Nagy a Te nemzeted, nagy a te végzeted, Oly messze magasztos, hogy fel sem érheted. Mint a magas menny s ég, szíved mérhetetlen, Életed gyökere szent és sérthetetlen, Hegyek, árnyas erdők, hős föld büszke népe, Ez a Te végzeted ősi öröksége! Erős, gazdag vár vagy, de az örök törvényt, Amit Isten Rád rótt, vállalnod kell önként, Hogy beteljesüljön győzedelmes végzeted: Az Úr oltára Te vagy, emeld fel a fejed!
http://magyargyerek.shp.hu

MediaWatch.hu - Média hírek
Konzervatív média figyelő hírportál. A média témakörébe tartozó híreket szemlézi a hazai hírportálokról. Összegyűjti a kiemelt médiaeseményeket, friss híreket média témakörben.
http://www.mediawatch.hu

Médiapédia
Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár.
http://mediapedia.hu

Magyar Vidék Televízió
Köszöntjük azokat, akik érdeklődnek a hazai és a határon túli magyar vidékek sorsa iránt, s azokat, akiket hivatásuk is köt a falvak, városok, a vidéki térségek gazdasági-szociális felzárkóztatásához, akik tevékenyen részt vesznek a vidék táji, természeti és kulturális értékeinek, hagyományainak megőrzésében, felértékelődő, közös örökségünk védelmében. S köszöntjük azokat a nézőinket is, akik szívesen utaznak, kalandoznak velünk a legszebb tájakon, akik örömmel fedezik fel a Kárpát-medence rejtett kincseit, s távolabbi tájak különleges látnivalóit, értékeit.
http://www.magyarvidektelevizio.hu

A -Szinkron-info- a magyar szinkronizálásról szóló információk!
A -Szinkron-info- a magyar szinkronizálásról szóló információk! Rendezés-gyártás-szinkron kulisszatitkok!
http://www.szinkron-info.uw.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-05-19 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat