Linkkatalógus

Kultúra Művészet

Kultúra, művészet. Kiállítások, galériák, festészet.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.




Maryam oldal
Saját verseim.
http://maryam.mindenkilapja.hu/

Gömöri Poéta
Portrék, interjúk, versek,fotók
http://www.patriota.lapunk.hu

Versek magyar
Válogass a különböző korszakok és emberek alkotásai között. Versek!!
http://www.renduletlenul.oldal.biz

Artipo - Portré Készítés
Művészi portré készítés fotóról! Lepd meg szeretteidet festett vagy rajzolt, fényképről készült garfikával vagy festménnyel. Online portré rendelés, a grafit portrék már 1 nap alatt, a festmény portrék akár 1 hét alatt elkészülnek!
http://www.artipo.hu

Silaro - Szilágyi Szilárd festőművész honlapja
Silaro - Szilágyi Szilárd festőművész honlapja. Az oldalon megtekinthetik, megrendelhetik a festő alkotásait, képeit melyek olajfestmények, akrilfestmények, kollázsfestmények és lenolajos grafikák.
http://www.silaro.eu

Behind fairytales művészeti portál
Portálunk célja, hogy színteret biztosítson a kezdő és haladó alkotóknak, művészeknek a művészet számos területén, hogy az alkotói réteget egy befogadói réteg is kiegészítse, hiszen a művészet is két oldalú: az egyik oldalon maga a művész áll, a másikon a befogadó. Versek | Novellák | Egyéb prózai alkotások | Rajzok | Fotók | Festmények | Képzőművészeti alkotások
http://behindfairytales.hu

Eladó festmény
Erdélyi festmények és grafikák galériája és webshop-ja!
http://www.karpatgaleria.hu/

portrérajz
Szeretnél valakinek meglepetést szerezni vagy éppen magad részére készítettnél portrét, egész alakos rajzot vagy akár aktot? Akkor elsőként nézz körül az oldalon és ha felkeltette kíváncsiságodat ez a lehetőség, keress meg mielőbb! Ezen felül vállalok még bármilyen tervező- grafikai munkát! tel: 0620-3374-937, mail: adridvar@gmail.com, msn: adrigallery@hotmail.com, skype: adridvar2008
http://www.ria-remake.eoldal.hu

Művészet – kultúra apróhirdetés
Művészet – kultúra apróhirdetés. Filmek, zenék, könyvek és egyéb kulturális termékek, művészeti értékek ingyenes hirdetése. Ha Ön művészet – kultúra témában keres vagy kínál, akkor apróhirdetését itt ingyen feladhatja, illetve böngészhet a feladott hirdetések között.
http://aprohirdetes-ingyen.hu/kultura/13

Art Gallery SCSK - festmény, galéria
Schneider Csilla Krisztina (SCSK) kortárs magyar művész festményei: Utcaképek, városképek, jellegzetes színvilágú tájak …. valamint „Fabulakráter” festmények : Groteszk, de optimista hangulatú szürrealista figurák világába lépünk, ahol Pipin királynak jó reggelt kívánnak alattvalói, ő pedig vígan áldoz a csábítás művészetének… Lajos a bolondbálban csörgősipkásokkal táncol, repülnek a legyezők és lornyonok, titkokról sugdolóznak az udvarhölgyek ... A budoárba pedig hárman járnak…
http://www.scsk.hu

GothArt Művészeti Portál & Alkotói Közösség
A GothArton számtalan téren próbára teheted művészi tehetséged! Az irodalom, a festészet, a grafika, a zene és sok más egyéb témában bemutathatod munkáidat, értekezhetsz, vitatkozhatsz, eszmét cserélhetsz! Értékelheted mások munkáit, és mások is értékelik, hozzászólhatnak a te általad feltöltött művészeti remekművekhez. A GothArton szabadon töltheted fel munkáid, nem kell arra várnod, hogy egy adminisztrátor elbírálja beküldéseid. Új, érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg és akár az életed nagy szerelmét is megtalálhatod a GothArton. Ha még nem lennél tag, gyere és regisztrálj bátran!
http://gothart.hu

Stoll\'Art Kortárs Galéria
A kiállítási anyag 4-5 hetente változik. A galéria 2 helyiségből áll, így lehetőségünk nyílik arra, hogy az egyik üzletként működjön(ékszerek, festmények, szobrok), míg a másik kiállítóterem.
http://www.stollart.hu

Doszkocs Zsuzsa realista Galériája
Szentendre és egyéb Városképek, Tájképek, Csendéletek, Emberábrázolások (Portrék, Aktok... ), Állatképek... VERSEK ! A képek megvásárolhatóak és ingyenes, virtuális képeslapként is elküldhetőek!
http://www.zsdoszkocs.extra.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat