Linkkatalógus

Nyomda ipar

Teljes körű nyomda ipari szolgáltatások.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Printer Art stúdió és nyomda
Vállaljuk havi magazinok, újságok, cégkatalógusok, prezentációk, prospektusok tervezését, logotervezést, kreatív szórólapok, sajtóhirdetések, hirdetések, meghívók, levélpapírok, ét -és itallapok, egy, illetve több színes ügyviteli nyomtatványok, weboldalak, (honlapok kereső optimalizálása) könyvek, plakátok (A/3-tól az euro plakátok-ig), termékfotók digitális fényképezését és egyéb nyomdai termékek tervezését és kivitelezését, havi magazinok, katalógusok levilágítását lemezre B/2-es méretig.
http://www.printerart.hu

Teljes körű nyomdai szolgáltatások
Teljes körű nyomdai szolgáltatásokat vállalunk:
- Szórólap
- Szóróanyag
- Dosszié
- Névjegykártya
- Kártyanaptár
- Naptár
- Boríték
- Matrica
- Plakát
– Füzetek
- Irka füzet
- Flyer
- Inlay card
- Booklet
- Katalógus
- Prospektus
- Display
– Attrap
- Levélpapír
http://www.printworks.hu

digitális nyomda Óbuda - digitális nyomtatás
Óbudai nyomdánkban vállalkozásod kiadványait magas minőségi színvonalon meglepően rövid átfutási idővel készítjük el modern gépparkunk és teljes körű kötészetünk segítségével, legyen szó folyamatos kis példányszámú utángyártásokról, vagy nagy példányszámú megrendelésről. Nagy kapacitású ofszet termelőegységünknek köszönhetően igazán kedvező árat tudunk biztosítani nagy példányszámú nyomdai termékek gyártásra. Digitális technológia használatával pedig akár 1 órán belül szállítani tudjuk a sürgősen szükséges nyomdai anyagokat. Modern gépeinknek köszönhetően lehetőség van az ofszet és digitális nyomatok színhelyes egymáshoz kalibrálására is. Ennek köszönhetően nem fog meglepetés érni, ha több turnusban vegyesen gyártatsz nálunk digitális és ofszet technikán különböző mennyiségeket azonos grafikájú szórólapjából. Ahhoz, hogy ki tudd hozni a reklám eszközeidből is a lehető legtöbbet keresd bátran tervezőinket, akik készséggel segítenek a feltűnő, igényes és informatív megjelenés elérésében. Keress minket bátran; profi reklám és papírtervező szakembereink megvalósítják a legkülönlegesebb elképzeléseidet is.
http://www.percprint.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-05-19 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat