Linkkatalógus

Oktatás

Oktatás, tanfolyamok, képzések. OKJ-s képzések és tanfolyamok.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
OKJ-s tanfolyamok
Dajka, kisgyemekgonozó és nevelő, szociális gondozó és ápoló, gyermekotthoni asszisztens, fogyatékosok gondozója, kereskedelmi és vendéglátó tanfolyamok. Lovári és eszperantó nyelvoktatás. OKJ-s kereskedelmi,vendéglátó,dajka,szociális gondozó és ápoló,kisgyermekgondozó és nevelő.Angol,eszperantó,lovári nyelvtanfolyamok. érd:CSaszlovszkyné Kolosi Orsolya 06202096496 kolosi@citromail.hu
http://www.ikontanfolyamok.com

Diáktanítók - Gyermekoktatás elérhető áron!
Diáktanítók - Gyermekoktatás elérhető áron!
http://diaktanito.hu/

Sola Scriptura Teológiai Főiskola
A főiskola a \"Sola Scriptura\" elv alapján álló bibliatudomány művelését és fejlesztését tekinti hivatásának. Képzései felekezeti vagy világnézeti hovatartozástól függetlenül mindenki számára nyitottak. Az elhangzott előadások hanganyaga megtalálható és szabadon letölthető az oldalról.
http://www.sola.hu/

Dj tanfolyam, lemezlovas képzés
Dj tanfolyam indul hamarosan, és egyben folyamatosan, amelyre várjuk a lemezlovas szakma iránt érdeklődők megkeresését. Tananyagunk lefedi a teljes dj szakmát. A lemezlovas gyakorlati képzés (mixelés, konferálás) mellett a következő témákkal is foglalkozunk: zeneelméleti ismeretek, ritmusgyakorlatok, zenetörténeti ismeretek, zenei stílusok alakulása, műszaki elméleti- és gyakorlati ismeretek, számítógépes alapok, angol, jog, stb. Jelentkezz oldalunkon és tájékoztatunk a nyílt nap időpontjáról, amelyen mindenféle kötelezettség nélkül részt vehetsz díjtalanul,és eldöntheted, hogy a mi iskolánk megfelel-e elvárásainak.
http://www.djtanfolyam.hu

Oktató videó és tanfolyam - Videotanfolyam.hu
Weboldalunkon számos ingyenes és megrendelhető oktató videó közül választhatsz többek között: AutoCAD, Excel 2003 és 2007, CorelDRAW X4, Fireworks CS3, billiárd, tánc, Mondd ki szépen!.
http://videotanfolyam.hu

Képzések – Tanfolyamok – Oktatás tréningek - ingyenes apróhirdetés
Ingyenes hirdetési lehetőség. Tanfolyamok, OkJ-s képzések, egyéb képzések az ország egész területéről. Boltvezető, műkörömépítő, animációsfilm rajzoló, kutyakozmetikus.
http://xn--kpzsek-bvac.com/

Rektor Oktatóközpont
informatikai oktatások, tréningek, ecdl
http://www.rektor.hu

diszlexia, hiperaktivitás
Hiperaktív gyermek fejlesztésével - tréningekkel foglalkozó website.
http://www.eleventeam.hu/

angol és nyelvtanfolyam
Angol nyelvtanfolyammal és oktatással kapcsolatos weboldal.
http://www.angolnyelvtanfolyam.org/

www.soterline.hu
Soter-Line Oktatási Központ
1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.
Tel.: 887-2323, 887-2320
Fax: 887-2324
Email: info@soterline.hu
Web: http://soterline.hu/
Tanfolyam, képzés Budapesten, gyakorlott oktatókkal, saját vizsgaszervezéssel.
Részletfizetési lehetőség!
http://soterline.hu/

Szakképzősuli tanfolyamai
OKJ-s és nem képzési gyegyzékben szereplő tanfolyamok, valamint tréningek kezdőidőpontokkal, árral, ismertetőkkel.
http://szakkepzosuli.hu

Mérlegképes tanfolyam
A mérlegképes tanfolyam keretében a hallgatók megtanulják a számviteli politika, a könyvviteli elszámolás, a beszámolókészítés rendszerének, módszerének kialakítását, a számlarend, a könyvvezetéshez, a beszámolókészítéshez szükséges szabályzatok elkészítését és rendszeres karbantartásával kapcsolatos feladatokat.
http://www.perfekt.hu/kepzesek/merlegkepes-tanfolyam

Céges angol oktatás
Kihelyezett angol nyelvtanfolyam cégek számára minden szinten és igény szerint. Egyedi igények (pl. szakszókincs elsajátítása) is megoldható. 2-6 fős csoportok, beszédközpontú oktatás.
http://www.szakforditoceg.hu

Felnőttoktatás, kereskedelmi ügyintéző szakképzettség
Szeretne továbbtanulni? Logisztikai ügyintéző és kereskedelmi ügyintéző hiányszakmák megszerzése. Tanuljon nálunk és tegyen szert minőségi, használható szakképzettségre! Felnőtt képzés, felnőttoktatás itt, az A-Level Oktatóközpontban! Látogasson el oldalunkra és tekintse meg ajánlatunkat! Nem fogja megbánni!
http://www.a-level.hu

AAUK, fizetett szakmai gyakorlat
Az AAUK Belfastban alakult kimondottan azért, hogy diákok és pályakezdők részére az Egyesült Királyság területén (kiemelten az észak-ír területen) a kötelező szakmai gyakorlathoz fizetett munkalehetőséget biztosítson. Másrészt a szállás megszervezése és igény szerint az angol nyelvtanulás biztosítása saját intézményünkben vagy szerződéses partnereinknél. Az AAUK hatékony és teljeskörű szolgáltatást biztosít minden jelentkezőnek, a kiválasztott Programcsomagnak megfelelően. A Porgramjainkon való részvételhez nem feltétel a diák jogviszony.
http://www.aauk.eu

wikiszotar.hu - online magyar értelmező szótár
online magyar értelmező szótár, könnyen érthető meghatározásokkal
http://www.wikiszotar.hu

Vaisnava teológia
Érdekli az indiai kultúra, a hindu vallás, a védikus tudományok,vagy a szanszkrit nyelv? Főiskolánk egyike azon ritka iskoláknak, ahol ezen ősi hagyományt államilag akkreditált képzésben lehet elsajátítani!
http://www.bhf.hu

Párkapcsolati és válási mediátor képzés
Dr. Kollár Coaching- csapatépítő tréningek személyiségfejlesztő kurzusok egyszemélyes, face to face coaching Life -ontological- Coach szakmai képzés
http://coachkepzes.szervezetepites.hu/index-2.html

Oktatás Centrum Debrecen
OKJ-s bizonyítványt adó képzések, tanfolyamok, melyekkel könnyen, s gyorsan el tud helyezkedni a világban.
http://oktatascentrum.atw.hu/

Foltvarrás alapok az első öltéstől a takaróig
Ezeken az oldalakon a foltvarrás apró-cseprő dolgairól szeretnék írni Neked. Ha még csak kacérkodsz a foltvarrás gondolatával, kezd az alapoknál, ha már szert tettél ezen a téren némi gyakorlatra, akkor nyugodtan mélyedj el a haladóbb témák cikkei között.
http://foltvarazs.hu/foltvarras-alapok/

A szalgahímzéa alapjai képekkel lépésről lépésre
Ezen az oldalon megismerkedhetsz a szalaghímzés alapvető fogásaival, néhány “szabállyal” és azokkal az anyagokkal, eszközökkel, amelyre a szalaghímzéshez szükséged lesz.
http://szalaghimzes.hu/a-szalaghimzes-alapjai/

Joomla tanfolyam, oktatás
Szeretne professzionális weblapot készíteni? Webáruházat létrehozni, és üzemeltetni? Információkat azonnal kicserélni? Legyen Önmaga webmestere! Munkájával pénzt is kereshet, hiszen képes lesz egy látványos és modern weblap, valamint egy tökéletesen működő webáruház készítésére.
http://www.joomlatanfolyam.com

Számítástechnika tanfolyamok
RUANDER Oktatóközpont számítógépes tanfolyamok
http://www.ruander.hu

angol tanár, speciális angol oktatás
Speciális angol oktatás látványos beszédkészség-fejlesztéssel, minden vizsgára felkészítés, hatékony módszer a belvárosban. Várom olyan nyelvtanulók jelentkezését is, akik szkeptikusak a nyelvtanulásuk sikerének kimenetelét illetően is. Online angol tanulási lehetőség. Kérem tekintse meg honlapomat a további információkért.
http://www.angoltanarbudapest.hu

Oktatási célú üzleti szimulációk, szoftverek
Az üzleti szimulációs szoftver számos oktatási intézmény sikeres segédeszköze a hallgatók gyakorlati tapasztalatainak bővítésére. Az általunk fejlesztett szimulációs modellek a résztvevő hallgatók számára lehetővé teszik, hogy elméleti ismereteiket gyakorlatban is alkalmazzák.
http://www.iskolaiszimulaciok.hu

Cacsi - Reiki és Angyal tanár lapja
\"Reiki és Angyalkommunikációs tanfolyamok, folyamatuk, leírásuk, a tanfolyamok egyéni időpontban személyenként és csoportok részére. Csoportok esetében max:4-6 fő. Tanfolyamok 2 naposak, naponként 7-8 óra.\" Kezdő linkkatalógus a www.linkek.cacsi.hu-n. Oda mehet?
http://www.cacsi.hu

Babaklub.com - Babysitter Központ
Babysitter, Au pair tanfolyam. Anyák Iskolája.
http://www.babaklub.com

KRESZ teszt és tanfolyam
Online KRESZ tanfolyam és teszt adatbázis naprakészen, szakértők segítségével.
http://www.webkresz.hu

HEXA-COOP Autósiskola (Cegléd)
A Hexa-Coop Szövetkezet Autósiskola alakulása óta kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a tanulói nyugodt, barátságos környezetben készüljenek fel a jogosítvány megszerzésére és a forgalomban történő biztonságos közlekedésre. A belvárosban kialakított irodánkban számítógépes nyilvántartást alkalmazunk, mely biztosítja az ügyfelek gyors és pontos kiszolgálását. Tantermünk a legújabb oktatási segédeszközökkel (számítógépek, motoros szimulátor) biztosítjuk a szükséges ismeretek sokoldalú elsajátításának lehetőségét.
http://hexacoop.hu

iKorrep, az online korrepetáló rendszer
Az iKorrep egy online korrepetáló rendszer, amelynek segítségével az otthoni kényelmet élvezve, előzetes egyeztetések nélkül lehet korrepetáláson részt venni. Az órán a diák és a tanár látják és hallják egymást, valamint egy a képernyőiken megjelenő közös „füzetlapra” írhatnak vagy rajzolhatnak.
http://www.ikorrep.hu/index.html

Oktatás - tanfolyam apróhirdetés
Oktatás - tanfolyam apróhirdetés. Tanítás, OKJ képzés, felnőttképzés, szakképzés, továbbképzés, távoktatás és ezzel kapcsolatos szolgáltatások hirdetése. Ha Ön oktatási jellegű szolgáltatást keres vagy kínál, akkor apróhirdetését itt ingyen feladhatja, illetve böngészhet a feladott hirdetések között.
http://aprohirdetes-ingyen.hu/szolgaltatas-szolgaltatasok-kinal-keres-hirdetes/tanfolyam-kepzes

Netlogi C school számítógépes tanfolyamok
Gyakorlatorientált informatika oktatás rugalmas időbeosztással!
http://www.netlogi-c.net

Digitális tananyag
Interaktív iskolai tananyagok, ismeretterjesztő anyagok. Általános és középiskolai pedagógusok részére.
http://www.digitalistananyag.hu/

Önkiszolgáló munkavédelmi oktatás online
A hagyományos munkavédelmi és tűzvédelmi oktatás minden nyűgje helyett itt az Ön irodai munkát végző kollégái részt vehetnek egy online oktatáson, leteszteljük a tudásukat, és az oktatást igazolandó kap egy oktatási naplót.
http://www.munkavedelmioktatas.hu

Klingvéd Munkavédelmi Kft.
Munkavédelmi technikus és tűzvédelmi előadó tanfolyamok szombatonként is. Ha van ilyen végzettségű alkalmazottja, több 10e ft-ot megspórolhat, ha pedig alkalmazottként végzi el, minden munkáltatónál hasznosítható végzettséget kap.
http://www.nefeledd.info

Reiki tanfolyamok gyermekeknek és felnőtteknek - REIKI MESTER fokozatig
Reiki - Budapesten. A tanulók megtanulják az ételeket egészségessé tenni, aurájukat - csakráikat megtisztítani és regenerálni, a káros földsugárzások ellen védekezni, testi-lelki problémákat megoldani. Elsajátítják az ételallergia megszüntetését, alkoholizmus megszüntetését, dohányzásról való könnyű leszokást és leszoktatást. Ezoterikus tanfolyam és avatás, öngyógyítás, egészség megőrzése és visszaszerzése, térharmonizálás, spirituális védelem, energetizálás.
http://tiltottgyumolcs.hu

Tőzsdeiskola
Az 55 órás Aktív tőzsdetanfolyam az alapoktól és az alapfogalmaktól kezdve fokozatosan vezeti be a hallgatókat a tőzsdézés gyakorlatába. A tanfolyamon megszerezhető szaktudással a hallgatók képesek lesznek saját pénzükkel önállóan kereskedni. A tőzsdei tudás nemcsak a magyar tőzsdén kamatoztatható, hanem amerikai részvényekkel és devizapárokkal is lehetőség nyílik kereskedni. A részvételhez semmilyen gazdasági, pénzügyi vagy tőzsdei előismeret nem szükséges.
http://www.tozsdeiskola.hu

ARANY ANGOL NYELVISKOLA
Arany Angol Nyelviskola
Hódmezővásárhely
Arany János u. 3.
Telefon 62-233703
Mobil 70-7724950
http://aranyangol.blogspot.com/

INGYENES ANGOL NYELVTANFOLYAM
Beszédközpontú, ingyenes angol tanfolyam kezdő, középhaladó és haladó csoportokban, angol anyanyelvű misszionáriusoktól az ország több (nagy)városában.
http://www.angolora.info/

Company Nyelviskola - A jövő iskolája
Interaktív angol nyelvoktatás. Tanuljon angolul a legkorszerűbb technika segítségével!
http://www.companynyelviskola.hu

Vitorlástanfolyam
Balatoni vitorlástanfolyamok és vizsgák szervezése. Vitorlásoktatás haladóknak.
http://www.holovits.hu

Pixel Designers
Pixel Designers - Tanulj, és taníts. Egyszerűen. Tippek, trükkök, leírások
http://www.pixeldesigners.hu

Középiskolai felvételi
Középiskolai felvételi. Felvételi feladatsorok, megoldások. Nyílt hét, előkészítő. Minden amit a felvételiről tudni érdemes.
http://felveteli2009.blathy.com

Vackor Óvoda Budaörs
Az óvoda Budaörs központjában, mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen található. Frissen felújított, igényes szakmai és környezeti kultúrával, funkcionális eszközparkkal rendelkező intézmény. Magas színvonalú családias, derűs környezetben neveljük a hozzánk járó kisgyermekeket. Kétszintes, öt csoportszobával, tornaszobával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik, valamennyi jól felszerelt. Udvarunk kis méretű, de korszerű mozgásfejlesztő játékokkal ellátott. Az óvoda közelében több modern játszótér, iskola található. 11 felsőfokú végzettségű óvónő dolgozik, 4 fő szakvizsgázott, 7-en szakirányú képesítést szereztek úgy mint drámapedagógus, fejlesztőpedagógus, német nemzetiségi óvodapedagógus, pszichopedagógus, óvodai szakértő, óvodavezetői szak, gyógypedagógiai asszisztens. Továbbá fejlesztőpedagógus, logopédus, pszichológus segíti pedagógusi munkánk, nevelési és minőségiirányítási programunk megvalósítását.
http://www.vackorovoda.hu

Ladybird Nyelvstúdió - angol,német, olasz ,orosz nyelv Szolnokon és Tiszaföldváron!
Ladybird Nyelvstúdió - angol,német, olasz ,orosz nyelv Szolnokon és Tiszaföldváron! Számunkra a tanítás során az egyik legfontosabb szempont, hogy a tanulók jó hangulatban, stresszmentesen tudjanak tanulni. Szívesen vállaljuk magánórák adását, illetve kis csoportok tanítását is. Tanítványaink többsége nyelvi érettségire, nyelvvizsgára készül, de vállalunk korrepetálást, felzárkóztatást is az iskolai tanterv szerint.
- Rád szabott tanmenet
- Hatékonyság
- Jó hangulat
- Stresszmentes tanulás
- Tapasztalat Üzleti angol nyelvoktatás
- Felkészítés KITEX és BGF nyelvvizsgára.
- Szókincsfejlesztés a vizsga témakörei szerint, elsősorban kifejezések segítségével és szituációkba építve.
Nyelvoktatás, felkészítés nyelvizsgára. Telefonszám: 06 /20 -9 338 963
http://www.ladybirdstudio.hu

Mindig aktuális felvételi hírek
Felvételizőknek a felvételiről - folyamatosan friss információk
http://felveteli.info

Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias gazdasági, marketing tanfolyamok!
A VÁLLALKOZÓ TANODA nélkülözhetetlen, gyakorlatias tanfolyamokat kínál (leendő) kisvállalkozóknak! A saját vállalkozásába azonnal átültethető, gyakorlatias módszerek és ötletek!
http://www.vallalkozoi-tanfolyamok.net

SOTER Nyelviskola
Soter Nyelviskola – „Otthon vagyunk a nyelvekben” Otthon vagyunk: az angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, orosz nyelvben; a magyar mint idegen nyelvben; az általános- és szakmai nyelvekben; a legkülönfélébb képzési formákban − a lakossági képzésektől kezdve az egyéni képzésen át a vállalati képzésekig; a fordításban és tolmácsolásban. Célunk, hogy Te is otthon légy az idegen nyelvben, nyelvekben!
http://www.soternyelviskola.hu

Spanyol nyelvtanfolyam Spanyolországban
Spanyol nyelvtanfolyam melyet Spanyolország városaiban tartunk. A spanyol tanfolyam abszolút kezdőtől haladó szintig indul. Többfajta szállás biztosítunk a tanulók számára. Tanuljon spanyol Spanyolországban.
http://www.spanyol-tanfolyam.hu

informatikai képzés
Informatikai oktatás.
http://kepzes.ioszia.hu

Adatbázisok, hálózatok, oktatás, programozáselmélet,póker
Oktatási és szórakoztató portál. Alapvető informatikai ismeretek: Adatbázis elmélet, hálózatok, programozáselmélet. Tanárképzési anyagok, mesterképzésben résztvevő informatika tanároknak, hallgatóknak. Vektorgrafikát és raszter grafikát összehasonlító dolgozat. Póker alapvető elmélet. Képtár.
http://www.fuvesi.com

SkypeSuli
A SkypeSuli.hu egy magántanár adatbázis, különlegessége, hogy kifejezetten a Skype-on való tanulást helyezi előtérbe. A rendszerünkben regisztrált oktatók tanítsanak akár konyhaművészeteket, akár németet, ezt Skype-on teszik. Skype-on tanulni mindkét félnek jó, hiszen rengeteg időt spórolunk meg azzal, hogy otthonról tanítunk-tanulunk, a Skype használata ingyenes, egyszerű, kényelmes. Az online tanulás a 21. század tanulási formája, ne maradjon le Ön sem! Tanuljon nyelveket és egyéb tárgyakat, képezze magát Skype-on!
http://www.skypesuli.hu

Személyiségfejlesztés nem csak MLM-eseknek
A 6 alaplépés megtanulása előtt először érdemes tisztázni, hogy mi is az a Network Marketing, és hogyan működik! \"Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen.\" Ezen az oldalon nem szerepel cég név, sem ajánlói link, így Téged is megkérnélek, hogy csak oktatás céljából, cégfüggetlenül használd, és ajánld az oldalt. Jó olvasást!
http://uzletalapjai.blogspot.com/

Személyiségfejlesztés nem csak MLM-eseknek
Amit nyújtani kívánok: használható, működő tanítások, cikkek, technikák, nem csak hálózatépítőknek, nem csak network marketingről.
http://correctmlm.blogspot.com/

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam hírei
Ez az oldal azért jött létre, hogy az országban szétszórtan tanuló pénzügyi-számviteli ügyintéző hallgatók kicserélhessék egymás között tapasztalataikat. Továbbá szeretnénk egy oldalon összeszedni a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel kapcsolatos valamennyi jogszabályt, tudnivalót. Ha érdekel, csatlakozz!
http://penzugyi-szamviteli-ugyintezo.blogspot.com/


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-05-19 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat