Linkkatalógus

Otthon

Otthon, otthon tervezés, otthoni kreatív ötletek.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Üvegterasz Kft. Kis és nagykereskedés
Az ÜVEGTERASZ Kft. a legmodernebb technológiával, Magyarországon egyedülálló megoldást nyújt erkélyek, teraszok és télikertek beüvegezéséhez, mely sok éves szakmai tapasztalatra épült. E rendkívül praktikus és különleges rendszer robbanásszerűen hódít Európa számos országában. Ügyfeleink részére teljes körű kiszolgálással állunk rendelkezésre az ország egész területén - a felméréstől kezdve a kivitelezésig - szakmailag maximálisan felkészült, tapasztalt munkatársainkkal. A legmagasabb minőséget képviselő üveg és a hozzá kapcsolódó anyagok és szerelvények kereskedelmének széles skáláját nyújtjuk. Üzletpolitikánk a kiváló minőségre, a gyorsaságra, a megbízhatóságra és a rugalmasságra épül. Sikerünk legfőbb bizonyítéka Megrendelőink elégedettsége. Válassza Ön is a tökéletes megoldást és használja teraszát minden évszakban!
http://uvegterasz.hu

MEDENCE az Ön Otthonába is.
Minden ami uszodatechnika, wellness, infraszauna, medencefedés stb. Dr Bertényi Uszodarechnika
http://www.drbertenyimedence.hu/medence_femfalu_folias_import_.html

Idösekért Egyesület Alkonyotthon
Idősek elhelyezése teljes ellátással, orvosi-nővéri felügyelettel.
http://www.alkonyotthon.hu

Szekcionált garázskapu
Garázskapu megoldások az egész ország területén. Hörmann szekcionált és billenő garázskapu helyszíni felméréssel, tanácsadással, országosan!
http://www.garazskapus.hu

Hobbi és otthon
Cikkek hobbi és otthon témákban: sütés-főzés, kreatívkodás, kert, kertészkedés, hobbi- és háziállatok, utazás, tévénézés, stb.
http://www.hobbiesotthon.hu

Interex Kft.: Bidé, WC, Toilette Nett
A Toilette Nett berendezés tökéletesen megoldja mind a bidé, mind a WC funkciót ugyanazon a kerámián. Választékunkban megtalálhatóak az antibakteriális változatok is, melyek nagyobb higiéniai biztonságot nyújtanak a használat során.
http://www.interex.hu/

Hörmann bejárati ajtó
Ha bájarai ajtó választás előtt áll ezt az oldalt mindenképpen le kell olvasnia!
http://bejarati-ajto.com

Szent Gellért Idősek Otthona - Budapest
A Szent Gellért Senior Apartmanház Budán, a XI. kerületben, csendes környéken, 2008. májusban nyitotta meg kapuit. Az Apartmanház azoknak a szépkorú embereknek épült, akik az állandóságot, a biztos támaszt keresik és hivatalosan elérték az öregségi nyugdíjkorhatárt
http://www.seniorhaz.com

lámpa
Minden ami fény.
http://www.eglolampabolt.hu

Belső felületek festése – Mennyezet, falak, ajtók, ablakok és szegélylécek
Néhány jó tanács, hogy hogyan fessük ki a lakásunkat. Amennyire lehet távolítson el mindent a szobából, ahol festeni kíván. Vigye ki a bútorokat, szedje le a függönyöket, függönykarnisokat, csavarja fel a szőnyeget. Szerelje le a lámpatartókat és a polcokat, és minden egyéb leszedhető tárgyat. Ha bármi a szobá­ban marad, húzza középre és takarja le por­védő huzattal. Fedje be a padlót régi újságokkal, kivéve, ahol hőlégfúvóval szedi le a festéket.
http://www.otthonipraktikak.hu/index.php/belteri-munkak/46-belteri-munkak/68-belso-feluletek-festes


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-14 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat