Linkkatalógus

Pénzügyek

Pénzügyek, pénzügyi tranzakciók, pénzügyi tanácsadás.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
lyoness regisztráció...
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után, ez a Lyoness. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Kedvezményeket a tagoknak és egy üzleti lehetőséget.
http://www.vasarlaskartyaregisztracio.hu/

Lakástakarék
Havi 20000 Ft-os megtakarítása mellé évi 72 ezer Ft állami támogatást kaphat. A lakástakarék havi megtakarítási jellegű, az állami támogatást több szakaszban írják jóvá. A felgyülemlett összeget kizárólag ingatlan bővítésre, vásárlásra vagy felújításra használhatja fel. 4 éves futamidő esetén az éves EBKM megközelíti a 10,5%-t.
http://lakastakarek.net

Online Pénztár Választó
Online Pénztár Választó - Gránitpont Pályakezdőknek magánpénztári belépési lehetőség itt! Tagoknak átlépési lehetőség... A www.penztarvalaszto.eu - n választani lehet egészségpénztárt, nyugdíjpénztárt és meg lehet oldani a belépést, átlépést... - Önkéntes nyugdíjpénztár - Magánnyugdíjpénztár - Önsegélyző pénztár - Önkéntes egészségpénztár Kár érhet, ha \"rossz\" pénztárba maradsz... Válassz magadnak jót !!! OPV = Online Pénztár Választó = www.penztarvalaszto.eu
http://www.penztarvalaszto.eu

A profi pénzügyi tanácsadás
Valódi pénzügyi tanácsadás, befektetések, biztosítások, ingyenes hitelügyintézés, nyugdíjpénztárak, vállalati pénzügyek.
http://www.penzugyeink.com

Neteller magyar nyelven
Neteller magyar nyelven!Teljes leírás a Neteller használatáról!Ha rajtunk keresztül regisztrálsz a Neteller -re ,akkor 10 EURO bónuszt kapsz!!!Itt mindent megtudsz a Neteller számla használatáról.
http://moneybookersmagyarul.info/neteller/neteller.html

AlertPay leírás videókkal
Részletes és érthető leírás a AlertPay-ről: számlanyitás, pénzküldés, pénzfogadás, pénzkikérés, pénzbetét stb.
http://www.ingyen-tarhely.info/alertpay/

PayPal leírás videókkal
Részletes és érthető leírás a PayPal -ról: számanyitás, pénzküldés, pénzfogadás, pénzkikérés, pénzbetét stb.
http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/

MoneyBookers leírás videókkal
Részletes és érthető leírás a MoneyBookers-ről: számlanyitás, pénzküldés, pénzfogadás, pénzkikérés, pénzbetét stb.
http://www.ingyen-tarhely.info/moneybookers/

Offshore cégalapítás és adó-optimalizálás
Offshore cégalapítás, nemzetközi adótervezés ügyvédi praxisom egyik olyan szolgáltatása melyet ajánlani szeretnék gazdasági társaságoknak, vállalkozások számára. Offshore cég szolgáltatásokat bemutató első fél-egyórás konzultáció díjmentes.
http://www.tkzlaw.eu/

Elektronikus számla
A kimenoszamla.hu segítségével Ön költséghatékonyan, egyszerűen és biztonságosan hozhatja létre és küldheti el partnerei számára elektronikus számláit. Az elektronikus számla használata a következő években egyre inkább kiszorítja a papíralapú számlákat.
http://www.kimenoszamla.hu

E-számla
Az elektronikus számla használata a következő években egyre inkább kiszorítja a papíralapú számlákat. A www.bejovoszamla.hu oldal segítségével Ön kényelmesen, sorban állás nélkül, ellenőrizheti és biztonságosan egyenlítheti ki elektronikus számláit!
http://www.bejovoszamla.hu

Tőzsdeiskola
Az 55 órás Aktív tőzsdetanfolyam az alapoktól és az alapfogalmaktól kezdve fokozatosan vezeti be a hallgatókat a tőzsdézés gyakorlatába. A tanfolyamon megszerezhető szaktudással a hallgatók képesek lesznek saját pénzükkel önállóan kereskedni. A tőzsdei tudás nemcsak a magyar tőzsdén kamatoztatható, hanem amerikai részvényekkel és devizapárokkal is lehetőség nyílik kereskedni. A tanfolyamot mindazoknak ajánljuk, akik a megszerezhető gyakorlati tudással komoly nyereségeket kívánnak elérni. A részvételhez semmilyen gazdasági, pénzügyi vagy tőzsdei előismeret nem szükséges.
http://www.tozsdeiskola.hu

Szopper Zsófia- pénzügyi tanácsadó
Gazdasági tanácsadás magánembereknek és cégeknek egyaránt!
http://www.penzugyitanacsadas.com

Sopper Zsófia - Pénzügyi tanácsadó
Teljes körű pénzügyi tanácsadás és szolgáltatás. Pénzügyi stratégiák kidolgozása.
http://www.penzugyitanacsadas.com

Hitelkártya igénylés
Információk a hitelkártyáról, igénylési feltételek, online igénylés
http://www.hitelkartya.sokoldal.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat