Linkkatalógus

Plasztikai sebészet

Magán plasztikai sebészet. Plasztikai sebész magánklinika.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Pukancsik Plasztika
A plasztikai sebészet adta lehetőségek hozzásegítenek ahhoz, hogy mi is részesüljünk ezekben a kiváltságokban, javuljon az életminőségünk, és megteremtődjön külsőnk és belsőnk közötti egészséges egyensúly. Plasztikai sebészetünkön modern eszközök, valamint a legújabb és hatékony módszereket alkalmazó kitűnő, hazai és külföldi tapasztalattal is rendelkező plasztikai sebészek várják.
http://www.pukancsik-plasztika.hu

Seffer & Renner Magánklinika - Plasztikai sebészet
A Seffer-Renner Magánklinika 1992-ben kezdte meg működését. Az eltelt idő alatt hazánk egyik legkorszerűbb magánintézményévé vált. Az intézményben 22 orvos, 14 szakterületen közülük 10-en rendelkeznek tudományos minősítéssel. A magánklinika eredményei a plasztikai és helyreállító sebészet, a minimális invazív sebészet és a lézersebészet területén kimagaslóak. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy az itt kidolgozott eljárásokat külföldi kollégák is eredményesen alkalmazzák. A korszerű műtéti technológiák elterjesztésében nemzetközi viszonylatban is úttörő szerepet vállaltak a kaposvári magánklinika orvosai. A klinika kutatómunkáját a korszerű biotechnológiai kutatásoknak megfelelő őssejt laboratórium is segíti. Intézményünk a Magyar Magánkórházak Szövetségének alapító tagjaként az Európai Unióban regisztrált teljes jogú egészségügyi intézmény, mely MSZ EN ISO 9001:2001 minősítéssel is rendelkezik.
http://www.seffer.hu
seffer@seffer.hu
http://www.seffer.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-14 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat