Linkkatalógus

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés, esküvő szervezés és minden ami a rendezvényekhez szükséges.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Rendezvényhajók - Sailor.hu
A Sailor kft. 1996-ban alakult, fő profilja rendezvényszervezés hajón ( vendéglátás hajón, esküvő hajón, céges rendezvény hajón ) és vízi személyszállítás ( bérelhető személyhajók, dunai sétahajózás, bérelhető rendezvényhajó ).
http://www.sailor.hu

break hastánc samba show műsor
Már több mint 500 előadás, 300.000 néző, 6 TV csatorna, 30 különböző műsorszám! Összetételükben és kivitelezésükben Magyarország, sőt Európa szerte egyaránt egyedülálló extrém showműsoraink egy életre szóló élménnyel gazdagítják a kedves nézők hétköznapjait. Szeretne egy igazán emlékezetes, pergő hangulatú estét? Érdeklődjön bátran! Üdvözlettel: A Show Csapata
http://www.lass-csodat.hu

Szerencselámpás
Amennyiben a tűzijátékot hangosnak vagy egyszerűen unalmasnak találja és valami sokkal látványosabbra, szokatlanabbra és nem utolsó sorban olcsóbbra vágyik, próbálja ki a szerencselámpást! Ismerje meg a szerencselámpást! A szerencselámpás napjainkban az egyik leglátványosabb eszköz arra, hogy bármilyen családi, baráti vagy céges rendezvényt felejthetetlen élménnyé varázsoljunk. A varázslást itt nyugodtan érthetjük szó szerint, hiszen aki egyszer látta már az égre felszálló szerencselámpások megannyi csillagként tündöklő ragyogását, az mindig emlékezni fog rá. Rohanó világunkban egyre többünkben merül fel az igény, hogy ünnepi eseményeinket, legyen az akár esküvő, karácsony, szilveszter, születés,- vagy névnap, házassági évforduló, gyermekáldás, vagy akár egy egyszerűbb kerti party is, valami meghitt, mégis újszerű látványossággal tegyük emlékezetessé. Mi is a szerencselámpás valójában? A szerencselámpás egy speciális tűzálló papírballonból, egy mécsesből és egy könnyű merevítésből álló kellék. A ballonban a meggyújtott mécses egyrészt felmelegíti a bezárt levegőt, így emelve a lámpást akár 500-800 méter magasságba, másrészt szemet gyönyörködtető fényeket kölcsönöz neki és környezetének. A fantasztikus látvány egyedülállóvá tesz minden ünnepet és rendezvényt.
http://www.szerencselampas.hu

Rendezvények, előadások, prezentációk, tolmácsok többnyelvű hangosítása.Rendezvényszervezés.
Vállalunk disco-t, retro disco-t, karaoke bulit, valamint hangosítást házibulitól az utcabálig. Céges rendezvények, előadások, konferenciák, prezentációk, tolmácsok többnyelvű hangosításával is foglalkozunk.
http://www.deejee.hu

Absolutteam Rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés Esküvőszervezés Catering Party service
http://www.absolutteam.hu

Hajcica Agency Produkciós iroda
Először is engedjék meg, hogy tájékoztassam Önöket, hogy elérhetőségüket az interneten találtam. Cégem pár éve alakult és rendezvényszervezéssel, programszervezéssel foglalkozik, továbbá show műsorok szervezésével és lebonyolításában is tevékenykedünk. Weboldalam széles körben próbálja bemutatni tevékenységeinket, szolgáltatásainkat. Rendezvényekre biztosítani tudunk:
- vagyon- és személyvédelmet
- host-hostess szolgálatot
- szórólapozást
- fotó-video készítést
- testfestett hölgyeket
- táncosokat
- énekeseket
- különböző produkciókat
- személyszállítást
- színpadi kellékeket (fény- és hangtechnikát,stb...)
- gyermekmegőrzésre alkalmas hely kiépítését, kivitelezését
- gyermekprogramok lebonyolítását (bohóc,gyermekfoglalkozások,stb...) Rengeteg profilunkat tudnám még felsorolni,mivel egyedien kiemelkedő és széles szolgáltatásunk tárlata. Rugalmasak vagyunk a megrendelők elképzeléseit is megvalósítani, ha ilyesmi szóba jön.
http://hajcica-agency.com

Night-Day Rendezvényiroda
Éjjel-Nappal az Önök sikerén Dolgozunk! Fiatal, dinamikus csapat, innovatív és költséghatékony szemlélet, 10 év hazai rendezvényszervezői és catering tapasztalat, kiemelkedő referenciák. A céges rendezvények szervezése lebonyolítása áll a fő profilunk. Szakmai események: konferencia, termékbemutató, nyílt nap, alapkőletétel, átadó, avatóünnepség. Dolgozói események: céges családi nap, sportnap, offsite, csapatépítés, mikulásrendezvény, karácsonyi party. Ügyfélrendezvények: ügyféltalálkozó, partner party, céges évforduló, gálavacsora.
Részszolgáltatásaink:
- catering, party service szolgáltatás
- rendezvényhelyszín biztosítás
- műsorszervezés
- saját, egyedi programok: gyermekjátszó, csapatépítő programok, interaktív játékok
- hostess szolgáltatás
http://www.night-day.hu

Rendezvényhangosítás
bérelhető hangtechnika JBL hangrendszerekkel, szállítással, telepítéssel, Budapesten és környékén. Elérhető ár, megbízható szolgáltatás.
http://hangosito.uw.hu

rendezvényszervezés, rendezvény, vendéglátás, catering, party szervíz
Több mint 14 éve foglalkozunk vendéglátással és rendezvényszervezéssel, party szervízzel, bármilyen rendezvény vagy catering programra tudunk költséghatékony megoldást kínálni.
http://www.fingerfood.hu

Rendezvényhangosítás
Bérelhető JBL hangtechnika Budapesten és környékén, szállítással, telepítéssel. Zenei műsorok közvetítése, profi rendezvényzenekarok.
http://hangosito.uw.hu

AVadvice Kft. - Hangtechnika, fénytechnika
Rendezvény, konferencia, vetítés, hang és fénytechnika.
http://www.avadvice.hu/interface.html

Trófea Grill Étterem Budapest
A Trófea Grill Étterem a Margit híd budai hídfőjénél nyitotta meg kapuit, és a már megszokott magas színvonalon, rögzített árakkal nyújtja svédasztalos hatalmas étel és italválasztékát. Az étterem a céges, baráti vagy családi rendezvények legkiválóbb helyszíne melyek megszervezését és lebonyolítását magas színvonalon vállaljuk. Éttermünkben esküvők lebonyolítására is lehetőség van melyről a honlapon szerezhet részletes információt. Az esküvőhöz és a születésnaposnak ajándéktortával kedveskedünk.
http://www.trofeagrill.eu

Rendezvényszervezés profi szakemberekkel
Rendezvényszervezés konferenciák, családi napok, partnertalálkozók szervezése szakemberekkel. Cégünk egyik erőssége, hogy kipróbált, gyakorlott, képzett szakemberek dolgoznak ügyfeleink rendezvényein.
http://www.es-s.hu

Kisgömböc ételbár
Rendezvények Üzletünkben lehetőséget biztosítunk 10-50 főig zártkörű, társas rendezvények (esküvő, ballagás, baráti-családi összejövetel, osztálytalálkozó (stb.) lebonyolítására. Rendkívül kedvező, a megrendelővel egyedileg kialakított árakon vállaljuk ezen rendezvények lebonyolítását.
http://kisgomboc.hu

Capoeira Tűzzsonglőr Samba Show Cocktail Party
Egyedülálló, extrém showműsorok bármely rendezvényre! Capoeira, Tűzzsonglőrök, Samba, Cocktail party Több mint 500 előadás, 300.000 néző!! Lásson csodát Ön is!
http://www.lass-csodat.hu

Hang-, fény-, színpadtechnika
Hang-, fény-, színpadtechnika bérbeadása, üzemeltetése, dj közvetítés, zenekar közvetítés
http://rendezvenyservice.hu

Rendezvénysziget
Cégünk rendezvények dekorációjának és látványának tervezésével és kivitelezésével, székhuzatok-, kellékek- és eszközök kölcsönzésével, fény-, hang-, és színpadtechnikával, valamint rendezvényszervezéssel foglalkozik az egész ország területén.
http://www.rendezvenysziget.hu

rendezvényszervezés, hostessek
Rendezvényszervezés, hostess közvetítés, modell, party, konferencia, csapatépítés
http://www.bestevent.hu

A&J Party Service
Vállaljuk esküvők, céges és más rendezvények teljes körű lebonyolítását: cateringszolgáltatás, zeneszolgáltatás, eszközbérlés, hang, fény és vetítés technika, dekoráció, terembérlés stb
http://www.aesjpartyservice.hu

A&J Party Service
Esküvők, céges és más rendezvények teljes körű lebonyolítása. Catering szolgáltatás, dekoráció, zeneszolgáltatás, hang és vetítéstechnika, eszközbérlés stb.
http://www.aesjpartyservice.hu

Rendezvényhelyszínek Honlapja
Több, mint 400 helyszín egy helyen. Válogasson kedvére szolgáltatóink között. (rendezvény, konferencia helyszínek, catering szolgáltatók)Honlapunk Magyarország legnagyobb helyszín adatbázisa.
http://www.rendezvenyhelyszinek.hu

Sound Light Crew Hangosítás és Fénytechn
Rendezvények teljes körű hang és fénytechnikai kivitelezése, Hangosítás, Fénytechnika, Falunapok, koncertek hangosítása, Fesztivál hangosítás és fénytechnika
http://soundlightcrew.hu

K.Catering Rendezvényszervező Kft.
Cégünk országos működési területtel rendelkezik, rendezvényeinek nagyobb százalékát Budapesten a többit a partnereink által kiválasztott helyen bonyolítjuk bármely városban vagy településen.
http://www.kcatering.hu

alluresupreme
rendezvényszervezés, esküvő szervezés, és minden ami egy sikeres rendezvényhez szükséges.
http://www.alluresupreme.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-14 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat