Linkkatalógus

Szolgáltatás

Linkgyűjtemény a szolgáltatás kategóriában.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
e-lapozó - a virtuális lapozható katalógus
Hozza létre saját online virtuális lapozható katalógusát! Építse be saját oldalába! Regisztráljon és próbálja ki szolgáltatásunkat két hétig ingyen! Csak egy, állandó katalógusa van? Rendelje meg egyszeri díjas statikus katalógusunkat, és építse be oldalába! www.e-lapozo.hu - a virtuális lapozható katalógus
http://www.e-lapozo.hu

Alkalmi sofőr
Személyszállítás - árufuvarozás! 26 éve B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező, ez idáig balesetmentesen vezető, megbízható, leinformálható 45 éves budapesti férfi - alkalmi, vagy rendszeres megbízással -, bármilyen típusú személyautóra, vagy saját, Citroen C4 típusú gépjárművel gépkocsivezetői munkát vállal budapesti és vidéki utakra egyaránt. Tel: +3620/353-2610 email: alkalmi.sofor@gmail.com http://alkalmisofor.atw.hu/
http://alkalmisofor.atw.hu/

Gyorsszolgálat Budapest Bauvir kft
Cégünkől Közel 20 éves szakmai tapasztalatunk során megtanultuk, hogy a tisztességes és lelkiismeretes munkavégzésnek van jövője. Cégünk Pest és Pest megye egész területén vállal teljes körű lakossági szolgáltatásokat, pl. dugulás-elhárítást, víz-gáz és készülék szerelést, fűtésszerelést, zárszereléseket, lakatosmunkákat, épület-karbantartási munkákat. 24 órás telefonügyelet várja hívásait. Éjjel-nappal az év minden napján segítünk, tarifáink nem változnak.
http://www.bauvir.hu

Rezsnyák Építési és Szolgáltató Kft.
Alapvetõen generál kivitelezéssel foglalkozunk, ami az alapoktól a kész házig terjed, de emellett foglalkozunk hõszigeteléssel, tetõcserével, bõvítéssel, felújítással. Továbbá készek vagyunk részmunkákat is elvállalni, pl.: falazás, burkolás, vakolás, tetõfedés, kerítés és karámépítés, és minden egyéb, ami elõfordulhat. Amellett, hogy kivitelezéssel foglalkozunk, további támogatást is adunk mind a tervezésben kapcsolatok révén, mind hitel elbírálás, tanácsadás és folyósítás területén. Tanácsadásunk magában foglalja az építési engedély, költségvetések és kiviteli tervek területét is.
http://www.rezsnyak.hu/

elektronikai tisztítóanyagok - izopropil alkohol
A JNJ Industries Inc. / GlobalTech termékek magyarországi hivatalos forgalmazójaként elektronikai- és autóipari gyártási segédanyagok és eszközök értékesítését végezzük, a termékpaletta folyamatos bővítésével. Árban, minőségben és szállítási határidőben igyekszünk az Önök vásárlói igényeihez rugalmasan alkalmazkodni.
http://www.electronicmarket.hu

Tenk Dániel Képkeretező: Paszpartu, Tükörkeretezés
Vállalkozásunk fő profilja: képkeretezés, képkeretkészítés, paszpartu készítés, kasírozás, felületfóliázás, tükörkeretezés.
http://www.tenkkeret.hu/

Tudormanók : Játékos otthoni nyelvtanulás babáknak
A Tudormanók oktatócsomag Magyarországon az első olyan kiadvány, mellyel pici gyerekek anyanyelvi szinten tanulhatnak meg egy idegen nyelvet otthoni körülmények között, mindezt játékosan.
http://www.tudormanok.hu/index.php?changelang=hu

Ablak a Napra : Napelem, Napkollektor, Hőszivattyú
Napenergiát felhasználó rendszerek megtervezése és kivitelezése, ingyenes pályázati tanácsadás.
http://www.ablakanapra.com/szolartechnika

Pastrami Kávéház és Étterem
Amit kínálunk: Különleges eljárással, frissen és helyben készített ételek, ingyen parkolási lehetőség, WIFI kapcsolat, látványkonyha, reggeli, terasz, gyermeksarok, és a közép-kelet-európai embernek leginkább tetsző ízek, barátságos környezetben. Nincsenek szabályok, csak az, hogy mindenből a legjobbat, a legolcsóbban!
http://www.pastrami.hu/

Rendezvények, előadások, prezentációk, tolmácsok többnyelvű hangosítása.Rendezvényszervezés.
Vállalunk disco-t, retro disco-t, karaoke bulit, valamint hangosítást házibulitól az utcabálig. Céges rendezvények, előadások, konferenciák, prezentációk, tolmácsok többnyelvű hangosításával is foglalkozunk.
http://www.deejee.hu

Portrérajzolás
Fényképről portrérajzolás.
http://www.rajzokportrek.hupont.hu

Internet alapú telefon szolgáltatás /VOIP/.
Telekommunikációs vállalkozásként az önkormányzati, intézményi és a KKV. szektorban is kínálunk specializált VOIP szolgáltatásokat. Az üzleti, intézményi szegmensben szerzett széleskörű tapasztalataink alapján csomagjainkat megpróbáltuk olyan szempontok szerint kialakítani, hogy azok minél nagyobb mértékben igazodjanak az Önök igényeihez. Az ajánlott VOIPDIJAK lényegesen alacsonyabbak, mint a mostani piaci árak. 2009-ben lehetőségünk van a VOIP ELŐFIZETÉSI DÍJAK csökkentésére és a SZÁMHORDOZÁSRA is!
http://www.voipdijak.hu

Szolgáltatások, vállalkozások ismertetője és hirdetései
Szolgáltatások, vállalkozások ismertetője és hirdetései
http://szolgaltatasok.net/

ELITYDE - A Bérmunka Guru....
Reméljük, hogy leendő partnereink között üdvözölhetjük, s munkatársaink segítségével hosszú, gyümölcsöző együttműködést alakíthatunk ki egymással legyen szó nyomdai munkákról, kötészetről, bérmunkákról vagy irodai papíráruról.
http://www.elityde.com

Penészesfal.hu : Vízszigetelés, Falkiszárítás
Szolgáltatásaink: szigetelés, utólagos szigetelés, vízszigetelés, vályogház szigetelés, penészes falak szigetelése, falkiszárítás, nedves falak szigetelése, vert falak szigetelése, salétromos falak szigetelése, pinceszigetelés, vízzáró vakolat rendszer kiépítése.
http://www.peneszesfal.hu/

Ezermesterek.com - Szolgáltatások, szolgáltatók hirdetései
Találja meg a megfelelő szolgáltatást pillanatok alatt! Szolgáltatók, mesterek, iparosok, egyéb szolgáltatók gyűjteménye.
http://ezermesterek.com/

Víz-Gáz-NonStop Gyorsszolgálat
Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, gyorsszolgálat a hét minden napján! Forduljon hozzánk bizalommal!
http://www.vizgaznonstop.hu

AIB-Vincotte Hungary Kft.
A Vincotte Akadémia az összes képzési feladatra nyújt megoldást, az egész ország területén. Felnőttképzési tevékenységünk keretein belül tanfolyamokat, szakmai képzéseket, tréningeket és OKJ szerinti szakképzéseket szervezünk. Vállalati kihelyezett képzéseink személyre szabott, egyedi megoldásokat biztosítanak megrendelőink számára.
http://www.vincotte.hu/new/index.php

Gázkészülékek javítása
Millió fajta ház létezik a világban, egyvalamiben viszont a házak többsége – a mérsékelt égövben legalábbis feltétlenül – kétségkívül megegyezik: a téli hónapokban fűtjük őket… Kétségkívül mindmáig a legnépszerűbb, -tisztább és -célszerűbb, ha gázzal oldjuk meg házunk fűtését.
http://www.gazkeszulek.net

Gravírozás - lézervágás
Cégünk különböző műanyagok, de leginkább plexik (betűk, számok, formák, logók, márkajelzések, sablonok, stb.) kivágásával, valamint ledes élvilágítású információs táblák , reklámtáblák és ajtónévtáblák lézervágásával ill. gravírozásával foglalkozik.
http://www.lenartgravir.hu

0-24 zárszerelés,zárcsere,zárjavítás
Zárszerelés,Zárcsere,Zárjavítás, Zárnyitás,Ajtónyitás,Hevederzár szerelés Budapest és Vonzáskörében Éjjel-Nappal! www.acelpajzs99.hu 06 70 237 74 71

Zárszerelés,Zárcsere,Zárnyitás
Nem tud bemenni a lakásába? Elromlott a zár? Beletört a kulcs? Hívjon bátran! Zárszerelés,Zárcsere,Zárjavítás,Zárnyitás, Ajtónyitás roncsolás mentesen,Hevederzár szerelés,Lakatos munkák,Ajtó/Ablak rácsok szerelése,Betörés utáni helyreállítás. www.zarcsere1.hu 06 70 362 4747
http://www.zarcsere1.hu

Pannonfogat – Kusinszki és Tsai Kft. faragott, hintó, kapu, kerítés, kocsi
A Kusinszki és Társai Kft. a kerítések, kapuk készítése mellett hintók és lovas kocsik gyártásával, javításával és restaurálásával is foglalkozik. Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.
http://www.pannonfogat.hu/

Táppénz Információ
Táppénz Információs Portál: Hasznos tudnivalók a táppénz igényléséről és összegéről.
http://www.tappenz.info/

Medenceépítés
Medenceépítés piaci ár alatt!!! Ebben a rövid tájékoztatóban szeretnénk összefoglalni mindazt, ami segítheti Önt abban, hogy igényeinek és lehetoségeinek megfeleloen vágjon bele medencéjének telepítésébe. Egy megfeleloen végiggondolt és kivitelezett medence garantálja, hogy hosszú éveken keresztül örömét lelje benne. Ha Ön már rendelkezik kertjében, nyaralójában a megfelelo hellyel, akkor nincs más dolga, minthogy segítségünkel megálmodja és megtervezze saját medencéjét megfizetheto áron.
http://www.csabamedence.sokoldal.hu

Roletta szerelés
Cégünk minőségi roletták forgalmazásával, szerelésével foglalkozik.A roletta, az árnyékolástechnika egyszerű, de praktikus, évtizedek óta közkedvelt árnyékolója.
http://www.arnyekolastechnika.info/roletta/

Panoráma készítés
A 360 fokos virtuális panoráma óriási vizuális értéke, szemet gyönyörködtető külleme, és figyelemre méltó valószerűsége azonnal magához láncolja az Internetezők tekintetét. A panorámafotózás - a panoráma készítés - a mai technológiai lehetőségeknek köszönhetően a virtuális valóság marketing célú felhasználását teszi lehetővé, az Ön számára is.
http://www.opencreative.hu

zárcsere
Elvesztette kulcsát? Kizárta önmagát? Hívjon bizalommal!Amiben segíteni tudunk: zárcsere, zárszerelés, hevederzár szerelés, ajtónyitás, roncsolás mentes ajtónyitás, biztonsági ajtónyitás,zárjavítás, biztonsági zárak szerelése, fő és vezérkulcsos rendszerek készítése, biztonsági zárbetétek cseréje szerelése, portál zárak cseréje, szerelése,postaládák szerelése, postaládák zárcseréje szerelése, Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. 06 30 596 36 80 vagy 061 285 12 96. www.zarcsere.hu
http://www.zarcsere.hu/

ajtónyitás
Elvesztette kulcsát? Kizárta önmagát? Hívjon bizalommal!Amiben segíteni tudunk: zárcsere, zárszerelés, hevederzár szerelés, ajtónyitás, roncsolás mentes ajtónyitás, biztonsági ajtónyitás,zárjavítás, biztonsági zárak szerelése, fő és vezérkulcsos rendszerek készítése, biztonsági zárbetétek cseréje szerelése, portál zárak cseréje, szerelése,postaládák szerelése, postaládák zárcseréje szerelése, Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. 06 30 596 36 80 vagy 061 285 12 96. www.ajtonyitas.com
http://www.ajtonyitas.com/

fordítás a világ minden nyelvén
Vállaljuk gazdasági,műszaki, kereskedelmi, jogi témájú anyagok, szerződések, weboldalak vagy akár üzleti levelezés fordítását. Rendszeres megbízás esetén kedvezmények.
http://www.szakforditoceg.hu

DTSA - szórólapterjesztés, reklámanyag terjesztés
DTSA Marketing Kft. szórólapterjesztés, osztogatás, független ellenőrzés, nyomdai munkák. Fő profilunk a szórólapok, reklámanyagok postaládás illetve címlistás terjesztése, hatékony marketing segítséget nyújtva a különböző szektorban elhelyezkedő vállalkozásoknak.
http://www.dtsa.hu

Minőségi takarítás Győrben
Társasház takarítás, Lépcsőház takarítás Iroda takarítás, Ablaktisztítás - Társasházak, lépcsőházak, irodák, irodaházak, üzemek, iskolák, panziók, üzletek napi, heti takarítása
http://www.takaritolap.hu/

Offshore cégalapítás és adó-optimalizálás
Offshore cégalapítás, nemzetközi adótervezés ügyvédi praxisom egyik olyan szolgáltatása melyet ajánlani szeretnék gazdasági társaságoknak, vállalkozások számára. Offshore cég szolgáltatásokat bemutató első fél-egyórás konzultáció díjmentes.
http://www.tkzlaw.eu/

Elektronikus számla
A kimenoszamla.hu segítségével Ön költséghatékonyan, egyszerűen és biztonságosan hozhatja létre és küldheti el partnerei számára elektronikus számláit. Az elektronikus számla használata a következő években egyre inkább kiszorítja a papíralapú számlákat.
http://www.kimenoszamla.hu

E-számla
Az elektronikus számla használata a következő években egyre inkább kiszorítja a papíralapú számlákat. A www.bejovoszamla.hu oldal segítségével Ön kényelmesen, sorban állás nélkül, ellenőrizheti és biztonságosan egyenlítheti ki elektronikus számláit!
http://www.bejovoszamla.hu

Ipari konyhatechnológia
Ipari konyhatechnológia berendezések vásárlás, üzembehelyezés, tervezés, szervizelés.
http://www.gastroattase.hu/

turizmus, szállás, románia, üzlet, katalógus, feliratás, cég feliratkozás, vállalkozás, gyár, cégek
A Firmania egy könnyen használható cégkatalógus. Cégkatalógusunkban számos információ található romániai cégekről. Olvasson véleményeket a cégekről és tartson lépést a legfrissebb információkkal. Irassa fel Ön is vállalkozását a firmania.ro portálunkra és csatlakozzon a Firmania Közösséghez.
http://www.firmania.ro

Hörmann bejárati ajtó
Ha bájarai ajtó választás előtt áll ezt az oldalt mindenképpen le kell olvasnia!
http://bejarati-ajto.com

Blue Cards
Professzionális ofszet nyomdai névjegykártyák
» minőségi kompromisszumok nélkül, de egyszerű asztali nyomat árában
» igény szerint díjtalan látványterv készítéssel
» díjtalan szállítási lehetőséggel az egész ország területén már kis mennyiségben is Bizonyára számodra is létezik hasznosabb és kellemesebb időtöltés, mint zötykölődni egy forgalmidugóban és szívni a benzingőzt. Ezért is, kényelmedet online rendelési lehetőséggel, és névjegyfutárral szolgáljuk. A sok felesleges utánjárás helyett intézd a nyomdai kivitelezést íróasztal mögül, otthoni kényelemben!
http://bluecards.hu/

Cégwebtár
A mai gazdasági életben nagyon fontos szempont, hogy az Internet segítségével minél többen megismerjék az Ön cégét, cégének tevékenységét, szolgáltatásait. A bonyolult útvesztőben viszont néha nehéz eligazodni. Ebben segít Önnek a cegwebtar.hu szakmai adatbázisa, lehetővé téve, hogy portálunkat látogató partnereink könnyen megtalálják az Ön cégét legyen szó egyéni vállalkozásról, kis- vagy középvállalkozásról, hivatalról, közintézményről stb. - különböző kategóriák alapján. Oldalunkat felhasználóbarátként készítettük el, hogy az eligazodás, a keresés minél egyszerűbb legyen.
http://www.cegwebtar.hu

Információ a családi pótlékról
A www.csaladipotlek.info azért jött létre, hogy a szülőknek folyamatosan naprakész információkkal tudjon szolgálni a családi pótlék igénylésénél bekövetkezett változásokkal és a támogatás összegének mértékével kapcsolatosan.
http://www.csaladipotlek.info

műanyag ablak Budapest
Lokness ablakrendszerek. Olcsó, de magas minőségű, minőségi műanyag nyílászárók. Ablakok, ajtók.
http://www.ablakajto.biz/

Cégalapítás Románia
Keleti szomszédunknál a hazai adóviszonyoknál sokkal barátságosabb adókörnyezet várja a vállalkozókat. Cégelapítás Romániában akár három nap alatt, könyvelését intézzük, teljes ügyintézés nálunk.
http://cegalapitas-romaniaban.hu/romaniai-cegalapitas.html

GlobalFS - Szállítmányozás, hand-carry, raktározás
Vállaljuk küldeményeinek gyors és biztonságos célba juttatását a világ minden pontjára légi úton. Ha az idő nem olyan fontos, kérje ajánlatunkat küldeménye tengeren való szállítására, gyűjtőfuvarozás és teljes konténerrakomány esetén is, világszerte. Európa valamennyi országába, országából szervezünk komplett közúti fuvarozást. Az áru mennyiségétől függően vállaljuk annak részrakományként való továbbítását is, mely jelentősen csökkentheti a fuvarköltséget.
http://www.globalfs.hu/

Autófényezés, autó javítás, autókarosszéria javítás
Nagy Imre mester 1968 óta foglalkozik a következő szolgáltatásokkal: autófényezés, autó javítás, autókarosszéria javítás. Kimagasló autókarosszéria és autófényező szaktudásuk példája egy Porsche autó újjá varázsolása.
http://www.autokarosszeria.hu/

Lakásfelújítások - ingyenes apróhirdetések
Ingyenes hirdetési lehetőség. Lakásfelújítás, karbantartás, festés, tapétázás, burkolás, vízvezeték szerelés, lakatos munkák, zárak, elő-tetők, az ország összes megyéjében. Baja, Budapest, Cegléd, Cserkeszőlő, Esztergom, Győr, Gyulafirátót, Hódmezővásárhely, Karancsalja, Kartal, Kecskemét, Keszű, Kimle, Mezőkövesd,,,,
http://xn--laksfeljtsok-ebbg2p5h.com

Gyorsszolgálat Budapest
Vízszerelés, gázszerelés, gázkészülék szerelés, fűtés szerelés, duguláselhárítás, csatornatisztítás, csőtörések, ázások megszüntetése azonnal. Éjjel-nappal ügyeletet tartunk, hívhat bármikor! Hívjon bátran! Segítünk.
http://gyorsszolgalatbudapest.hupont.hu/

Ingyenes online hirdetés egyszerűen, hatékonyan
Ingyenes fényképes online hirdetések, egyszerűen, hatékonyan, percek alatt.
http://webapro.multiapro.com

Sofőrszolgálat rendezvényekre.
Sofőrszolgálat rendezvényekre. Sofőrbérlés. Sofőrszolgálat 0-24 h.
http://www.aktivsofor.com

Klíma beszerelés, csak időben gondoljunk rá
A klíma beszerelés időszerű a nyár elérkeztével, csak találjunk szerelőt...
http://mobil-klima.lapon.net/klimabeszereles.html

Bolti szoftver fejlesztése és karbantartása
Cégünk vállalja ügyfélre szabott, akár egyedi igények szerinti szoftverek készítését, meglévő alkalmazásaink testre szabását, akár ipari, akár kereskedelmi területen.
http://www.integ.hu

Ajándékbróker
Én nem csak több mint 30.000 reklámajándékot, munkaruhát, minőségi bort, naptárt kínálok Önnek, hanem nyugalmat, garanciát, biztonságot! Jól hangzik?
http://www.ajandekbroker.hu

katalógus, cégek, cég, cégkatalógus, kanadai, üzlet, munkahely, külföldi munka, kanada, vélemény
A cylex.ca egy kanadai online cégatalógus, mely segíthet önnek számtalan kanadai céget megtalálni az interneten. Itt megtalálhatja a keresett kanadai cégek címét, weboldalát illetve leírásokat, véleményeket a cégekről. Amennyiben bejelentkezik cégkatalógusukba, véleményeket írhat azokról.
http://www.cylex.ca/

katalógus, cégek, cég, cégkatalógus, kanadai, üzlet, munkahely, külföldi munka, kanada, vélemény
A Cylex.ca egy kanadai online cégatalógus, mely segíthet önnek számtalan kanadai céget megtalálni az interneten. Itt megtalálhatja a keresett kanadai cégek címét, weboldalát illetve leírásokat, véleményeket a cégekről. Amennyiben bejelentkezik cégkatalógusukba, véleményeket írhat azokról.
http://www.cylex.com.ca/

Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány
A SEED Alapítvány pénzügyi, jogi és széles körű üzletviteli tanácsadást nyújt a vállalkozást tervezőknek, illetve azoknak, akik már működtetik saját vállalkozásukat.
http://www.seed.hu

Fonottvas, kovácsoltvas
Termékeink között megtalálhatóak: Gyümölcskosarak, esernyőtartók, újságtartók, álló-, és asztali lámpák, lámpabúrák, szalvétatartók, képkeretek, gyertyatartók, és a ma nagyon kedvelt kovácsoltvas bútorok, székek, természetesen fonott ülő és hátrésszel.
http://www.fonottvas.hu

Szemüveg, Kontaktlencse és kellékeik
Szemüvegszalonunk igen széles szolgáltatási- és árukínálattal áll a vásárlók rendelkezésére. A Computeres látásvizsgálat megalapozza az optimális szemüveglencse kiválasztását. Az óriási keretválasztékunkból (egyszerű és márkás keretek) a vásárlóink egyéniségének legmegfelelőbb szemüveget tudjuk elkészíteni.
http://www.novoptik.hu

Autószállítás, autó szállítás külföldön és belföldön
Az autószállítást kettő vagy három férőhelyes trélerekkel végezzük igény esetén, és a gazdaságos szállítás érdekében.
http://www.eurotreler.hu/autoszallitas-kepek.html

tréningszervezés, konferencia, továbbképzés - treningszervezes.hu
Elsősorban tréningszervezés, konferencia szervezés, szeminárium, továbbképzés, céges utak, csapatépítés, aktív kikapcsolódás témakörökben állunk ügyfeleink rendelkezésére, de portfoliónkban megtalálhatók incentive utak szervezése, meetingek és egyéb rendezvények szervezése is.
http://www.treningszervezes.hu

Szolgáltatás apróhirdetés
Szolgáltatás apróhirdetés. Tanfolyamok, oktatás – képzés, utazás – turizmus, vállalkozás, pénzügyi és hitel, internet, jog és egyéb szolgáltatások hirdetése. Ha Ön szolgáltatást keres, vagy kínál, akkor apróhirdetését itt ingyen feladhatja, illetve böngészhet a feladott hirdetések között.
http://aprohirdetes-ingyen.hu/szolgaltatasok/18

fotózás történelmi jelmezekben
barokk jelmezes fotózás
http://www.jelmez-foto.hu/

Jura, Melitta, Saeco kávéfőző márkaszerviz
Jura és Melitta kávégépek garanciális márkaszervize. Saeco AEG és egyéb automata kávégépek szervize .
http://www.juraszerviz.hu

Mobil wc, mobil wc bérbeadás
Mobil wc-ink zárt rendszerűek, biológiai lebontásúak, melyeknél gondosan ügyelünk a hatóság által bevizsgált környezetbarát vegyszerrel történő feltöltésre.
http://www.mobil-wc.me

Borkultúra, házimozi, arany bankjegyek
A Millennium Exkluzív VIP Center szolgáltatásai. Borházunk különleges minőségű magyar, és külföldi borokat válogat és mutat be ügyfeleinek. Exkluzív VIP mozinkban szórakozhat, borpincénket és a hozzá tartozó úszómedencés kerti részt is kibérelheti. Royal filmszínház építését lebonyolítjuk az Ön ingatlanába. Exkluzív területek és Mercedes Benz az Ön és vendégei szolgálatában. Értékálló arany befektetés: 24 karátos 999.9 tisztaságú eladó arany bankjegy kollekciók, különleges arany pénz gyűjtemények.
http://vipcenter.hu/exkluziv/

Európai Független Minőségellenőrző Team
Amit a vásárláshoz tudnia kell!
http://qcteam.eu

K.K. Háztartási gép szerviz
Háztartási gépek, mosógépek, mosogatógépek, mikrohullámú sütők és egyéb háztartási gép javítása
http://www.kkszerviz.hu

Videó digitalizálás - az Ön emlékeiért!
Régi videók digitalizálása, DVD-re írása profi eszközökkel, minőségjavítással és 100% garanciával! Azoknak, akiknek fontosak az emlékeik.
http://www.digitall.video.hu/

temetkezési kellékek - Vágó Design
Urnaterítők, urna zárófedelek, urnafeliratok, koporsó feliratok,sírjelző táblák. Minden egyes temetkezési termékünkre GARANCIÁT TUDUNK VÁLLALNI ! Ez is azt bizonyítja, hogy kedvező áraink mellett a lehető legjobb minőséget tudjuk biztosítani. Termékeinket többszörös ellenőrzés mellett mindegyiket külön-külön tervezzük és készítjük el.
http://www.vagodesign.hu/temet.php

Karosszéria javítás és módszerei
A karosszéria javítás különböző módszerekkel történhet, az ügyes mester tudja jól, hogy melyiket kell alkalmazni.
http://karosszeria.hasznoslap.info/karosszeria-javitas

Téged is megcsal a párod?
Megcsal a párod? Tudd meg az igazat!
http://megcsal-e.eu

Elektronikus áruvédelem, áruvédelmi megoldások, áruvédelmi antennák, áruvédelmi címkék
Cégünk az áruvédelmi piac egyetlen olyan szereplője, amely áruvédelmi antennákat, áruvédelmi etiketteket és multifunkciós védőtokokat egyaránt gyárt és fejleszt, valamint forgalmaz.
http://www.shopguard.hu

Tetőtéri lakás - Tetőtér beépítése
Tetőtér beépítés Budapest. Új építésű lakások: loft, manzárd. Tetőtéri lakás V. kerület. Társasház beruházás és fejlesztés.
http://www.tereztetoter.com

Tetőtéri beépítés - Tetőtéri lakás felújítás
Munkavédelem, tűzvédelemi szabályzat és kockázatértékelés. Zajvédelem és zajmérés. Munkavédelmi szabályzat és haccp, tűzvédelmi oktatás.
http://www.munkabiztonsag.eu

Közösképviselő, Társasházkezelő
Teljeskörű ingatlan üzemeltetés, Társasházkezelés
http://www.kozoskepviselom.hu

Sciennet
Sciennet egy törzsvásárlói rendszer. 1-30% kedvezmény 10 000 termékpartnernél. Regisztráljon ingyen.
http://www.sciennetguru.hu

Műkő Korlát
Műkőkészítés olcsón.Minden ami műkő,nálunk megtalálja!
http://mukokorlat.5mp.eu

Budapest Költöztetés - költöztetés, bútorszállítás, fuvarozás
Költöztetés, lakossági költöztetés, irodaköltöztetés, bútorszállítás és egyéb speciális áruk szállítása Budapesten és környékén – gyorsan, megbízhatóan, korrekt áron. Fuvarozás, rakodás, lomtalanítás teljes diszkrécióval!
http://www.budapest-koltoztetes.hu

Poronty Babysitter - bébiszitter, gyermekfelügyelet
Poronty Babysitter - bébiszitter közvetítés, gyermekfelügyelet Budapesten és környékén.
http://poronty-babysitter.hu

Royal Házimozi Szoba
Bérelhető exkluzív amerikai Royal Home Theatre (házimozi szoba) rendezvényhez, saját szórakoztatásra filmnézéshez, születésnapi vagy más ajándékként. VIP vendég körülmények családi házban, régi mozihangulat. Antik reklámok, régi mozik emlékfilmje, régi korok Híradói, tekercses kisfilm vetítés.
http://vipcenter.hu/vip-mozi/

Biztonságtechnika, Vagyonvédelem, Takarítás
Komplex szolgáltatások a Dekoráció, Vagyonvédelem, Takarítás, Biztonságtechnika szakterületeken. Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnereivé váljunk megrendelőinknek
http://www.szoltrend.hu

Európa Parkoló
Hosszútávú, őrzött repülőtéri parkoló Ferihegyen
http://www.europaparkolo.hu/

Fuvar rendelés: RodeoMan
Fuvarozás, autómentés, lomtalanítás, költöztetés, áru szállítás gyorsan, pontosan, teljes áru- és vagyonbiztosítással igényes megjelenéssel. Hívja a RodeoMan-t, a Coca Cola hivatalos szállítóját!
http://www.rodeoman.hu

Villamos Biztonságtechnikai Felülvizsgálat
Érintésvédelem, villámvédelem, erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálata, mérési jegyzőkönyv és minősítő irat készítése.
http://erintesvedelem-villamvedelem.hu

Civertan Grafikai és Légifotó Stúdió
A Civertan Bt. tevékenységei: grafikai tervezés, kivitelezés, webdesign, logo, meghívó, szórólap, újság, könyv, játékkártya, nyomdai előkészítés, honlapkészítés, népszerűsítés. Földi és légifotózás. Több mint 60.000 légifotó hazánkról.
http://www.civertan.hu

Fényképek esztétikai javítása
Mitől szép egy portré retusálás után? A titok a részletekben rejtőzik, a retusáláshoz kellő türelem és odafigyelés szükséges. Apró finom, leheletnyi ecsetvonások, finom. színek,tónusok összhangjából áll össze a kép. Ezt bizonyos mértékig meg lehet tanulni, és sok gyakorlással fejleszthető, amihez még hozzáadódik a restaurátor stílusa, ízlésvilága. Érdemes megnézni mások retusált munkáit is mielöt döntenénk kire bízzuk arcképünket.
http://fotojavitas.lapunk.hu/

Fakivágás, Gallyazás, Telekrendezés, Bozótirtás
Szakszerű fakivágás, gallyazás, telekrendezés, bozótirtás. Olcsón profiktól! Kérje árajánlatunkat!
http://fakivagas.info.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat