Linkkatalógus

Szórólap terjesztés

Szórólap terjesztés, reklámújság terjesztés.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
promociosaktivitasok.hu
A promóciós aktivitások célja, hogy összekösse és támogassa azokat a cégeket, akik aktivitást terveznek, és nyitottak a kereszt promócióra. Feladatunk segíteni a cégeket a hagyományos promóciók (kidolgozásában, és) kivitelezésében is, több éves tapasztalat alapján kidolgozott metódus és munkafolyamat mentén. Kötelességünknek tartjuk, hogy meglévõ, megbízható promótereinket folyamatosan munkához, és fizetéshez juttassuk, illetve ezt a csapatot folyamatosan bõvítsük azáltal, hogy újabb és újabb megbízásokat vállalunk el.
http://www.promociosaktivitasok.hu

GIKÓ Szórólap Terjesztés
Cégünk szórólapok és reklámújságok postaládás terjesztésével foglalkozik MOSONMAGYARÓVÁR és környékén, illetve AUSZTRIA és SZLOVÁKIA területein.
http://giko-szorolap.hu/

proakt utcai promóciók
A proakt képes: - hosztesz, hoszt (hostess, host) promóciókra, népszerűsítésekre - szórólaposztásra, szórólapozásra, szórólapterjesztésre, szórólap kézbe adására, szórólap kilincsre akasztására - zebraember zebrára állítására - plakátozásra egyetemeken - GERILLA, jelmezes és alternatív, kinti és benti promóciók profi kivitelezésére - adminisztrációs, lóti-futi munkák gyors és pontos elvégzésére (adatrögzítés, adatgyűjtés, csomagolás, borítékolás, BMV futár (busz, metró, villamos) Amit a legtöbbször hallanak megbízóink tőlünk: megoldjuk. Amit szeretnek bennünk megbízóink, így Te is szeretni fogod: gyorsak, rugalmasak és megbízhatóak vagyunk.
http://www.proakt.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat