Linkkatalógus

Tisztítás technológia

Porszívó, magasnyomású mosó, gőztisztító, tisztítástechnológia.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Karchershop.com Online Márkabolt
A Karchershop.com a Karcher hivatalos Online Márkaboltja. Kínálatában megtalálható a Karcher teljes választéka. Porszívó, magasnyomású mosó, gőztisztító és egyéb Karcher gépek csakúgy, mint a gépek tartozékai.
http://karchershop.com

Tisztítószershop.hu webáruház
Mosóporok, folyékony mosószerek, öblítők, szövetkezelők, vasaláskönnyítő szerek, vízkőoldók, fürdőszobai takarítószerek, WC illatosítók és fertőtlenítők, törlőkendők, egészségügyi termékek, padlóápolók, légfrissítők és egyéb háztartási takarító- és tisztítószerek bőséges kínálata. Termékeink kiváló minőséget képviselnek, vetekedve a paicon ismert nagy takarító- és tisztítószerek hatékonyságával, mindezt úgy, hogy árban rendkívül felhasználóbarát termékekről van szó. Webáruházunkban a takarító- és tisztítószereken kívül higiéniai- szépségápolási és kozmetikai termékeket is találnak a Vásárlók. Kozmtikumaink Holt tengeri ásványokat tartalmaznak, melyek regenerálják és frissen tartják a felhasználó bőrét. Megrendeléseik átvételére két lehetőség van: Utánvétes fizetéssel, futárszolgálat által kiszállított formában, melynek szállítási költsége a megrendelt termékek összegétől függ. Ezekről az intervallumokról a honlapunkon tudnak tájékozódni, az \"INFORMÁCIÓK\" menüpont alatt. A másik lehetőség a személyes átvétel, melyet a 1173 Budapest, Pesti út 237. szám alatti HOME Center üzletház A/15. sz. üzletében tudnak megtenni.
http://www.tisztitoszershop.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat