Linkkatalógus

Tréning

Tréning, továbbképzés, tanfolyam, oktatás.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Ingyenes hirdetési lehetőség
Tanfolyamok,OkJ-s képzések,egyéb képzések az ország egész területéről.Boltvezető, műkörömépítő,animációsfil rajzoló,kutyakozmetikus.
http://xn--kpzsek-bvac.com/

Starksil Consulting Group - A standard megoldások ideje lejárt.
Szervezetfejlesztés, vezetői finomhangolt mentoring, személyes vezetői tanácsadás. Vállalati tréningek – egészen másként, mint a hagyományos, standard tréning megoldások. Csodát nem tudunk tenni, viszont az iparágában meglévő fizetőképes keresletet segítünk kézzelfoghatóan az Ön cégéhez vonzani. Nemzetközi angol nyelvű kommunikáció – egészen másként, mint a hagyományos nyelviskolák. Starksil Consulting Group – Acta Non Verba
http://www.starksil.hu

Csapatépítő tréningek - indoor, outdoor csapatépítés
Csapatépítő tréningek, indoor és outdoor programok egy hatékony Csapatért. Eger és környéke gazdag szálláskínálattal és kiváló tréninghelyszíneket kínál.
http://www.csapatepites-egerben.hu

Milagora Harmónia Klub
Tréningek Hölgyeknek
http://www.milagora.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-05-19 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat