Linkkatalógus

Turizmus

Turizmus, vendéglátóhelyek magyarországon.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Balaton-felvidéki Nemzeti Park
Az 1997-ben megalakult nemzeti park területe (56.997 hektár) hat korábbi tájvédelmi körzetből tevődik össze. Életrehívásával megvalósult a magyar természetvédelem régi álma: a sokáig egymástól külön álló védett területek összekapcsolásával létrejött a Balaton-felvidék összefüggő területére kiterjedő védett ökológiai rendszer. Tájegységei közül a Kis-Balatont a vizes élőhelyek nemzetközi védelmét szolgáló Ramsari Egyezmény is óvja. A Tihanyi-félsziget - kiemelkedő geológiai értékei és a területen zajló természetvédelmi munka elismeréseként - 2003-ban Európa Diplomás területté vált. A nemzeti parkot részben lefedő, illetve azon túlnyúló Natura 2000 területek az európai jelentőségű élőhelyek, állat- és növényfajok megőrzésének lehetőségét hivatottak biztosítani. A Bakony-Balaton Geopark - melynek területe részben a nemzeti parkban található - az itt fellelhető földtani, természeti és kultúrtörténeti értékek bemutatását, társadalmi jelentőségük tudatosítását tűzi ki célul. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság honlapja a nemzeti park területének bemutatása mellett az igazgatósághoz tartozó bemutatóhelyekről, szálláshelyekről, túrázási lehetőségekről és a terület tanösvényeiről igyekszik tájékoztatást nyújtani. A nemzeti park honlapján ismertetett nyílt túrák, rendezvények, kiadványok, erdei iskola programok, táborok is ennek a varázslatos világnak az értő és szerető megismerésében segítenek.
http://www.bfnp.hu

A történelmi Vas Megye várai
Ma három ország területén oszlik meg a történelmi Vas megye korabeli területe: Ausztria, Magyarország és Szlovénia. Ezen a területen már az őskorban építettek várakat, erősségeket. A Vas megyei várak című weboldal azt tűzte ki célul, hogy feldolgozza a fellelhető emlékek alapján az összes, Vas vármegyére eső várat a teljesség igényével. Így szerepelnek benne középkori várak, sánc várak, erődített települések, motték. A látogatók tájékoztatását korabeli metszetek, alaprajzok és térképek segítik. A várak olyan védelmi céllal épített lakóépületek, amelyek általában olyan várhelyen készültek el, amelyekhez meredek magaslatokon át vezet az út, vagy vizek által védett szigeteken, sőt gyakran fontos közutak, kereszteződések, hidak mellett. De az is előfordult, hogy középkori települések központjában. Ez a honlap is jól mutatja az erősségek építészeti sokféleségét.
http://www.vasmegyei-varak.hu

Danubius Group - online szállásfoglalás
A Danubius Hotels Group szállodái 5 országban várják a vendégeket. Magyarország, Szlovákia, Anglia, Csehország és Románia szállodái számtalan szolgáltatást kínál, amelyek között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, melyek között szerepel a wellness szolgáltatás, rendezvényszervezés, gyógykezelés illetve a kitűnő vendéglátás.
http://www.danubiushotels.com

Zebegényi Közbeszéd Magazin
Tisztelt Szerkesztőség! Kérem szíves segítségüket, hogy a Zebegényi Közbeszéd Magazin a Dunakanyar térség legnagyobb látogatottságú Magazinja felkerülhessen a portáljukra. A Magazin látogatottsága magas ezért is bátorkodtam Önöket megkeresni kérésemmel. A honlap linkje: www.zebegenyi.5mp.eu Segítségüket előre is köszönöm. Tisztelettel: Ipolyi István szerkesztő
http://www.zebegenyi.5mp.eu

XVII. Cseszneki Nyár a Bakonyban
Újra vár a Cseszneki Nyár!
XVII. Cseszneki Nyár a Bakonyban
A Cseszneki Programiroda bemutatja a Pazar szépségű Cseszneki Várban, illetve a több mint 7.000 vendég befogadására alkalmas Kőbánya Szabadtéri Színpadon.
EDDA koncert
Sólyom szárnyán...!
XII. Cseszneki Várjátékok
X. Tárogatófesztivál
Várdalnoki esték
István a király - rockopera
http://www.csesznekinyar.hu/

Kerékpártúrák Magyarországon és külföldön
Magyarországi és a környező országokban megtett kerékpártúráim leírásai szerepelnek a honlapon. A túrák pontos útvonala térképen követhető. A kerékpártúrák leírásain kívül próbálok segítséget nyújtani kezdő kerékpártúrázóknak is. A szellemi és fizikai felkészüléstől kezdve az útvonal megtervezéséig. Tanácsok: mire készülj fel, mi történhet út közben. Milyen felszerelést kell beszerezned, hogyan pakolj. A honlapon lehetőséget biztosítok arra is, hogy ingyen adj fel apróhirdetést, vagy keress túratársat.
http://www.kerekparosvilag.hu

SummerTrex Hegyek és Tenger
Utazzon Ön is velünk nyáron Ausztriába, Olaszországba, Bulgáriába vagy Horvátországba! Az utakat a kedvező árfekvés és a minőség jellemzi. A honlapon minden bővebb információ megtalálható.
http://www.hu.summertrex.com

Eger Hotel - Az egri hotelportál
Oldalunk segítséget nyújt minden Egerbe vágyó turista számára. Eger gyönyörű barokk városa sok szeretettel várja az utazókat az év bármely szakában.
http://eger-hotel.hu/

Székelyderzs és erődtemploma
Székelyderzs erdélyi, székely falu Udvarhelytől délre, híres vártemplomáról, ami az UNESCO Világörökség részét képezi, a templomkertben szalonnát és gabonát tárolnak, a templomban Szent László legendát ábrázoló freskó található. Évente több ezer turista keresi fel falunkat és csadálja meg templomunkat.
http://szekelyderzs.com

Online hotel, hostel, szalloda, villa, lakas foglalas az egesz vilagon. Last minute es promociok
Online hotel, szalloda, hostel, villa, lakasok, panziok foglalas az egesz vilagon. Utolso pillanati ajanlatok es heti promociok. iHotele.ro rendelkezesedre all a legjobb keresokkel az osszes szallastipushoz. Keress, hasonlits ossze es foglalj le
http://www.ihotele.ro

Bellus Apartman
Kiadó Apartman Abádszalókon a Tisza-tó partjánál.
http://www.blmaganhaz.extra.hu

Ingyen hirdetés
Hirdetés feladása minden kategóriában. Nyeremény játékkal egybekötve.
http://www.udules.multiapro.com

Kovács Aparman Hévíz
Gyógyüdülés Hévízen. Várjuk szeretettel pihenni, gyógyulni vágyó vendégeineket. Nálunk nem rokkan bele az árakba!
http://heviz.hupont.hu/

vilagvandor.hu/heviz-szallas
Hévíz - szálláshelyek online foglalással!
http://www.vilagvandor.hu/heviz-szallas

Hungarotour
Hungarotour - Budapest nevezetességei, hotelei, éttermei, szórakozó helyei.
http://www.hungarotour.com/

Via Sancti Martini - Szent Márton Kulturális Útvonal, Szent Márton Látogatóközpont
Az Európa Tanács 2005-ben a Szom¬bathelytől Toursig vezető útvonalat Európai Kulturális Útvonallá nyilvá¬nította, hogy Európa legnépszerűbb szentjének, Szent Mártonnak életét és kultuszának kiemelkedő emlékeit bemutassa. A Szent Márton Európai Kulturális Útvonal összekapcsolja azokat a településeket, ahol Szent Márton járt és ahol az ő tiszteletét különösen is ápolják. Szombathelyről, Márton püspök szülővárosából a zarándokút 100 kilométeres szakasz után Kercaszomornál illetve Domonkos-fánál éri el a szlovén határt. Megközelítőleg a Borostyánkő-utat követve Doberdónál Olaszországba érkezik, ahol Pávia, Milánó után átlépi a francia határt, és Tours városának, Szent Márton püspöki székhelyének irányába halad tovább. Hívjuk Önöket, mint Szent Márton tisztelőit, járják végig a vándorutat, és látogassanak el abba a városba, ahová Szent Márton is hazatért. Éljen Ön bárhol a világon, ha végigjárja Szent Márton útjának egy szakaszát - megszerezheti Szombathely város ezt bizonyító, az Ön nevére kiállított díszoklevelét. A zarándokok és a turisták a magyarországi szakaszon pecsételő füzetben igazolhatják egy-egy szakasz megtételét.
http://www.viasanctimartini.eu/cgi-bin/via/index.cgi?view=ck&tID=316&nID=5184&nyelv=hu

Hotel Haus Franziskus Ausztriában
A három csillagos Hotel Haus Franziskus Ausztriában, Mariazell és St. Sebastian találkozásánál helyezkedik el. A belvárostól, a Bazilikától, a sífelvonóktól 5-8 percnyi kellemes sétára található szállodát hegyek veszik körbe.
http://www.haus-franziskus.at

Bécs repülőtéri transzfer
Bécs repülőtéri transzfer Schwechat repülőtérről Bécs belvárosába, Budapest és Magyarország több városába.
http://www.foxtransfer.eu/viennaairport.hu.html

TURIZMUS.ORG
Adatbázisunkban könnyen találhat megfelelő szállást, legyen az hotel, panzió, apartman, kemping vagy bármilyen más szálláshely magyarlakta területeken. Rendszerünk kialakításánál elsősorban a célszerűségre és egyszerűségre törekedtünk. Nem akarunk mindentudó utazási portált, csak egy dologra koncentrálunk: látogatóinknak minél gyorsabban és egyszerűbben lehetővé tenni az igényeiknek megfelelő szállás megtalálását és lefoglalását.
http://www.turizmus.org

Aggteleki Nemzeti Park
Az Aggteleki Nemzeti Park Magyarország páratlan természeti és kultúrtörténeti értékekben gazdag részén, a hajdani Gömör-Tornai-karszt területén fekszik. Hazánk nemzeti parkjai közül az első, melyet elsősorban a földtani természeti értékek, a felszíni formák és a barlangok megóvása érdekében hoztak létre. A felszín alatti természeti értékei, – az Aggteleki- és a Szlovák-karszt barlangjai – 1995-ben felkerültek az UNESCO Világörökség listájára. A természeti értékek mellett számos kulturális látnivaló is található a térségben. A szabadon látogatható értékek mellett a Nemzeti Park Igazgatóság szervezett barlangtúrákat, falusétákat és különféle felszíni – ökológiai, botanikai, zoológiai – túrákat is ajánl vendégei számára az ökoturisztikai bemutató tevékenység kertén belül. Itt található a hucul kisló hazai törzsállománya is, a Jósvafői Hucul Ménes. Ezzel a Magyarország területén hajdanán elterjedt lófajtával, lóháton vagy fogattal lovastúrák keretén belül is bejárható az Nemzeti Park területe. De lehetőség van saját lovat hozni, melynek elhelyezését biztosítani tudja a Nemzeti Park, és vezető segítségével megismerni az Aggteleki-karszt értékeit.
http://anp.nemzetipark.gov.hu/

rendezvényterem.com
Magyarországi rendezvénytermek adatbázisa. Térképes szálláskeresés extra szűréssel kombinálva. Rendezvénytermek az ország egész területén, Budapesten és vidéken.
http://rendezvenyterem.com

Belföldi konferenciatermek jegyzéke
Konferenciatermek adatbázisa. Térképes szálláskeresés extra szűréssel kombinálva. Konferenciatermek az ország egész területén, Budapesten és vidéken.
http://konferenciaterem.net


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat