Linkkatalógus

Tüzijáték

Tüzijáték szervezése, lebonyolítása. Pirotechnikai eszközök.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Multi Side Service Kft
Cégünk egyik profilja a tűzijátékok tervezése és kivitelezése. Tűzijátékaink zenére szinkronizáltak, a fellövést számítógép vezérli, így a vizuális és akusztikus hatás összhangját a teljes időtartam alatt garantáljuk. Igény esetén a megrendelő által választott zenéhez szinkronizáljuk a látványt. Minden tűzijátékunk egyedileg tervezett, a rendelkezésre álló terület adottságaihoz igazított. Fő szempontunk a biztonság, ezért minden tűzijátékunkon a nézők maximális biztonságára helyezzük a hangsúlyt. Technikai hátterünk lehetővé teszi a kis tűzijátékoktól a nagy ünnepi tűzijátékokig terjedő tetszőleges méretű és időtartamú pirotechnikai műsor kivitelezését.
http://www.znpyro.hu

Tűzijáték cégszemle
Tűzijáték Magyarországon! Tűzijáték, pirotechnika, cégadatok, elérhetőségek, linkek.
http://xn--tzijtk-sta9d24e.cegszemle.hu

Floramed 2000 Kft. - Tűzijáték, pirotechnika A legnagyobb tűzijátékok szervezése, rendezése, lebonyolítása. Extra szolgáltatás a több helyszínre szinkronizált, zenére komponált és számítógéppel vezérelt, valamint a vízfelületre lőtt tűzijáték.


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-06-17 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat