Linkkatalógus

Ügyvéd

Ügyvéd, ügyvédek, ügyvédi irodák honlapjai.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Védőügyvéd - Vidákovics Ügyvédi Iroda
Az iroda védelmet biztosít a büntetőeljárások terheltjeinek legyen az fiatalkorú, felnőtt, vagy katona az ország egész területén. Tevékenységünket kiterjesztettük a családjog (válás, vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés stb.), öröklés, gazdasági társaságok, kártérítés és biztosítási jog, valamint az ingatlanjog szakterületekre is. INGYENES ONLINE TANÁCSADÁSSAL állunk az oldalra látogatók rendelkezésére.
http://www.vidakovics.hu

Dr. Varga G. Béla - Ügyvéd
Az oldal lehetőséget kíván adni a látogatóknak, hogy kellően tájékozódhasson azokról a szakterületekről amelyek esetleges jogi problémáira megoldást nyújthatnak.
http://www.mediatorugyved.hu/

Az ön irodája
Irodánkat azzal a céllal nyitottuk, hogy megkönnyítsük a vállalkozók, magánszemélyek mindennapi életéhez kapcsolódó problémáit.
http://www.azonirodaja.hu

Offshore cégalapítás és adó-optimalizálás
Offshore cégalapítás, nemzetközi adótervezés ügyvédi praxisom egyik olyan szolgáltatása melyet ajánlani szeretnék gazdasági társaságoknak, vállalkozások számára. Offshore cég szolgáltatásokat bemutató első fél-egyórás konzultáció díjmentes.
http://www.tkzlaw.eu/

LUPOVICI ÜGYVÉDI IRODA
Ügyvédi Irodánk célja a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtásra és az ügyek minél egyszerűbb módon történő megoldására, emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szakmai értékek elsődlegessége mellett Ügyvédi Irodánk munkastílusát tekintve ne legyen merev. Olyan teljes körű megoldásokat adunk, amelyek ügyfeleinknek kézzel fogható előnyöket jelentenek, hasznot hoznak, vagy éppen megvédik őket a jelentős veszteségektől.
http://www.ugyvedipraxis.hu

Dr. Sziklai János ügyvéd
Dr. Sziklai János ügyvéd - cégalapítás, cégügyek, jogi tanácsadás, munkaügyi és polgári jog.
http://www.sziklai-ugyved.hu/

Littner Ügyvédi Iroda (Budapest, II. ker.)
Budapesti, második kerületi ügyvédi iroda honlapja ingyenes ingatlanjogi, cégjogi, büntetőjogi és polgári peres tippekkel. Az iroda kiemelt szakterületei: ingatlanjog, cégjog, polgári jog, gazdasági jog, szerzői jog, munkajog.
http://www.drlittner.hu/

Dr. Benedek Csaba ügyvéd
Dr. Benedek Csaba budapesti ügyvéd honlapja. A honlapon a szolgáltatással kapcsolatos információk találhatók és ingyenes online jogi tanácsadás vehető igénybe. Kiemelt szakterületek: ingatlanjog, cégalapítás, családi jog, munkajog, polgári jog.
http://www.drbenedek.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-05-19 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat