Linkkatalógus

Vagyonvédelem

Vagyonvédelem. Vagyonvédelmi cégek, vállalkozások.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
vagyonvédelem, lakásriasztók
Teljeskörű vagyonvédelmi szolgáltatás.Lakásriasztó rendszerek tervezése, kivitelezése.Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat.
http://vagyon-vedelem.eu

vagyonvédelem, követelesbehajtás, takarítás
A kelah Kft teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, amely rendelkezik valamennyi a hatályos jogszabályokban előírt engedéllyel, ami a vagyonvédelmi illetve banki-biztosítói tevékenység ellátásához szükséges. A cég vezetői több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek melyet prominens cégeknél, saját szakterületükön szereztek meg.
http://www.kelahvagyonvedelem.net

Otthonőr.hu - A család védelmére
Riasztó- és kamerarendszerek kiépítését a tervezéstől a beszerzésen át a beépítésig.

Bővebb információ:
Web: www.otthonor.hu
     www.otthonőr.hu
Email: info@otthonor.hu 
Telefon: +36-20/3-555-019

http://www.otthonor.hu

vagyon-vedelem.eu:Vagyonvédelem, biztonságtechnika
Teljeskörű avgyonvédelmi szolgáltatás: Lakásriasztók, beléptető rendszerek, behatolás jelzés, kamera rendszerek.
http://vagyon-vedelem.eu

zárcsere
Elvesztette kulcsát? Kizárta önmagát? Hívjon bizalommal!Amiben segíteni tudunk: zárcsere, zárszerelés, hevederzár szerelés, ajtónyitás, roncsolás mentes ajtónyitás, biztonsági ajtónyitás,zárjavítás, biztonsági zárak szerelése, fő és vezérkulcsos rendszerek készítése, biztonsági zárbetétek cseréje szerelése, portál zárak cseréje, szerelése,postaládák szerelése, postaládák zárcseréje szerelése, Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. 06 30 596 36 80 vagy 061 285 12 96. www.zarcsere.hu
http://www.zarcsere.hu/

ajtónyitás
Elvesztette kulcsát? Kizárta önmagát? Hívjon bizalommal!Amiben segíteni tudunk: zárcsere, zárszerelés, hevederzár szerelés, ajtónyitás, roncsolás mentes ajtónyitás, biztonsági ajtónyitás,zárjavítás, biztonsági zárak szerelése, fő és vezérkulcsos rendszerek készítése, biztonsági zárbetétek cseréje szerelése, portál zárak cseréje, szerelése,postaládák szerelése, postaládák zárcseréje szerelése, Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. 06 30 596 36 80 vagy 061 285 12 96. www.ajtonyitas.com
http://www.ajtonyitas.com/

Vagyon-Vedelem.eu
Teljeskörű vagyonvédelmi szolgáltatás!vagyonvédelem, biztonságtechnika, lakásriasztók.
http://vagyon-vedelem.eu

Vagyonvédelem, biztonságiőr, biztonsági őrség, objektum védelem, telephelyőrzés, porta szolgálat
A vállalkozás rendelkezik a törvényekben előírt működési engedéllyel, felelősség biztosítással, illetve kamarai bejegyzéssel. A biztonsági szolgáltatás területén - biztonságiőr, vagyonőr alkalmazásával - kimondottan élőerős védelemben vállalunk megbízásokat Pest megye területén (Cegléd, Albertirsa, Nagykőrös, Pilis, Monor, Nagykáta, stb...), valamint Kecskemét, Szolnok, és azok környékén. Vállaljuk a már kiépített elektronikus védelmi és beléptető rendszerek biztonsági őrök általi kezelését és napi használatát. A megbízásokat fő- és alvállalkozói keretek között, szerződésben rögzített formában végezzük.
http://vagyonvedelem.szyrt.hu/

Riasztó
Riasztó rendszerek és megoldások. Riasztó választás előtt ezt az oldalt érdemes elolvasnia.
http://lakasriasztos.hu

Őrjáratellenőrző
Manapság minden értékesebb objektumot őrzővédő cégek védik. A biztonsági őröket ellenőrizni kell, nem csak az őrzővédők részére, hanem a megbízók részére is. A hatékony ellenőrzés megvalósítására a legjobb berendezés az elektronikus őrjárat ellenőrző.
http://orjaratellenorzo.hu/

Szoltrend Kft. Vagyonvédelem
Szolgáltatásaink alapvetően a következő tevékenységekre irányulnak:
1. Vagyonvédelem:
Terület őrzés
Objektum őrzés
Irodaházak őrzése
Logisztikai csarnokok őrzése
Kereskedelmi létesítmények őrzése
Magánházak őrzése
Építkezések őrzése
Mivel minden jól működő gazdasági tevékenység a bizalomra épül, amely elsősorban személyes kapcsolatfelvétel során alakul ki, ezért kérjük, hogy amennyiben felkeltettük érdeklődését személyes megbeszélés céljából keressen fel bennünket.
http://www.szoltrend.hu

10 biztonsági ötlet - személyvédelem, vagyonvédelem
Te is olyan cégvezető vagy, aki nyugodtan ül a székben, miközben tudta nélkül milliók tűnnek el a cégből? Fontosnak tartod személyes védelmedet? Gyermekeid vannak, és szeretnéd őket is biztonságban tudni?
http://www.nopanic.hu


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat