Linkkatalógus

Verseny

Verseny. Weboldal készítő és egyéb online verseny.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Kupakverseny
A Holofon Zrt. 1995. május 29-én, budapesti székhellyel és tinnyei telephellyel alakult, az iparban keletkezett termelési műanyag hulladék és műanyag csomagolóanyag hulladék alapanyagra történő feldolgozása céljából. A társaság alapítói műanyagipari, feldolgozói, forgalmazói ismeretekkel rendelkező szakemberek. A cég filozófiája: a közszemlélet megváltoztatása a műanyaghulladékról. A vállalat - az üzleti eredményessége mellett - fontos feladatának tekinti a hazai iparban, háztartásokban létező és folyamatosan keletkező műanyaghulladék feldolgozását, újrahasznosítását. Ezt a célt szolgálandóan a vállalat 2009. 02. 02.-án kupakgyűjtési versenyt hirdetett meg általános iskolák, középiskolák és gimnáziumok, valamint óvodák számára. A verseny fő célja, hogy a fentebb említett intézmények vezetőségének bevonásával erősítse a fiatal generáció gondolkodásában a környezettudatos életszemléletet. A verseny kiírása megtalálható a kupakverseny weboldalon.
http://www.kupakverseny.hu

Magyar Internet Média és Web Díj
Mérettese meg magát és honlapját, bármely kategóriában!Ez a verseny olyan mintha véleményt kérne egy szakértői csapattól a munkájával kapcsolatban.
http://www.mediadij.hu

Honlapverseny
A honlapversenyre nevezés teljesen ingyenes. A versenyzőkre értékes nyeremények várnak: pl.: domain, ingyen SMS, pénz stb.
http://honlapverseny.femark.info/


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-06-16 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat