Linkkatalógus

Videó stúdió

Videostúdió, videó készítés, professzionális videó kamerák.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
www.keskenyfilm.hu
Mentse meg régi filmfelvételeit! Magyarországon egyedülálló technológiával -képkockánkénti szkenneléssel- digitalizáljuk normal8, super8 és 16mm-re forgatott filmtekercseit majd DVD-re rögzítjük! Vállaljuk videókazetták DVD-re, hangkazetták, bakelitlemezek CD-re rögzítését, fotók és diák szkennelését! Üzletünk: Dunaház Boráros tér 7. I. emelet 12. 20/317-6102 www.keskenyfilm.hu
http://www.keskenyfilm.hu

esküvői videó és fotó professzionális színvonalon
Esküvői videó és fotó készítése professzionális minőségben, HD formátumban is.
http://www.eskuvoivideofilmhd.hu

Videó digitalizálás A-Z-ig.
Régi videók digitalizálása, DVD-re írása profi eszközökkel, minőségjavítással és 100% garanciával! Azoknak, akiknek fontosak az emlékeik.
http://www.digitall.video.hu

Magnetron Videó Stúdió
Videó filmek szerkesztése, átírása mindenfajta formátumban. Digitális videó készítése HD kamerákkal. Rendezvények, koncertek, reklámok, videó klippek, dokumentum filmek videózása.
http://members.upclive.hu/magnetron.hungariakft


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-14 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat