Linkkatalógus

Ingyen VírusÍrtó Védelmi szoftverek

Ingyen vírusírtó, virusírtók letöltése ingyen. Védelmi szoftverek kémprogramírtók.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Vírusírtó Oldalak

Vírusírtó
Ingyen vírusírtó letöltés. Ingyen letölthető vírusírtók közül is a legjobbak. Információk, linkek a legjobb vírusírtókról.
http://bcs.1host.hu/ingyenletoltes/virusirtok.phtml

Vírus Kommandó Blog
Vidi Rita tanácsaival és leckéivel és tanulságos történeteivel.
http://viruskommando.hu/blog

Vírusírtó Programok

Avast Home
Az Avast Home vírusírtó az egyik legjobb ingyenes vírusírtó. Rendszeresen frissíti adatbázisát. Temérdek funkciója közt az egyik legjellegzetesebb, hogy van benn Boot idejű kereső funkció. Otthoni felhasználásra ingyenes. Mindössze egy e-mail címet kell megadni és küldik az egy évre szóló licensz kulcsot. Ezt a kulcsot kell évente egyszer frissíteni és cserébe ingyen használható. Létezik professzionális változata is ami megvásárolható.
http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html

Kémprogram Írtók

Ad Aware
Ez a program arra szolgál, hogy minden olyan káros dolgot letöröljön a gépedről ami nem oda való. Különböző káros programok kerülhetnek a gépedre. Ezek képesek adatot lopni vagy egyéb kárt okozni. Van köztük kémprogram, nyomkövető kuki, jelszólopó alkalmazás, spam, reklámprogram amik kárt okoznak vagy lelassítják a géped.
http://lavasoft.com/products/ad_aware_free.php

SpyBot
Ez szintén káros programok eltávolítására szolgál. A rendszeres, alapos vizsgálatokkal megelőzhetőek a későbbi bonyodalmak. Internetre kapcsolt számítógépeken a program használata kiemelten javasolt.
http://www.safer-networking.org/hu/download/index.html


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat