Linkkatalógus

Ingyen webszerkesztő letöltés

Ingyen webszerkesztő programok letöltése.


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Etábor webmester portál - tutoriálok, seo, programozás, leírások, letöltések
Etábor webmester portál - tutoriálok, seo, programozás, leírások, letöltések gyűjteménye.
http://www.etabor.net

Szövegírás - webes tartalmak
Szövegírás - Honlapok szöveges részeinek megfogalmazása, stilizálása. Honlap tartalmak átnézése, javítása. Reklámszövegek és hirdetési tartalmak, szlogenek megírása. Dalszövegek írása, javítása.
http://szovegiras.honlapcsomag.hu

weboldal fordítás a világ minden nyelvén
Vállaljuk bármilyen témájú weboldal fordítását. Rendszeres megbízás esetén kedvezmények.
http://www.szakforditoceg.hu

Honlapvarázsló
Weboldal készítő és karbantartó rendszer Akár 1 percen belül elkezdheti feltölteni weboldalát. Könnyen szerkeszthető tartalom Korlátlan menüpont 120 ingyenes design Keresőbarát weboldal felépítés
http://www.webterv.hu/

Webírás
Leírás hogyan írni weboldalakat, HTML szerkesztés útmutatók.
http://webiras.travick.net

PutraWriter
Karakteres felületu html szerkeszto amivel készíthetünk könnyedén .css fájlt is. Sok hasznos funkció van a szerkeszto programban az ftp kommunikációt kivéve de ugye ez nem fájlkezelo:))) Sajnos a fejlesztése megszunt, ezért nem várható a PutraWriter 2.0 megjelenése. Ennek a programnak a segítségével tanultam meg html-t szerkeszteni.
http://putraware.uw.hu

Html Mankó
Magyar fejlesztésu karakteres html és jawascript szerkeszto. A program képes ftp tárunkkal kommunikálni. Bár tetszik a program és kezdoknek, haladóknak egyaránt tudom ajánlani, a .css fájl készítéshez nyújtott támogatást hiányolom.
http://sgabor.com

PsPad Editor
Könnyen kezelheto forráskód és szövegszerkeszto. Zsenialitása abban rejlik, hogy képes ftp protokollon keresztül is fájlt menteni. Nem kell letölteni a fájlt a szerkesztéshez. Kiváló lehetőség, hogy webhelyünket a saját helyén szerkesszük.
http://www.pspad.com/en/download.php


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat