Linkkatalógus

x-faktor

x-faktor, a hamarosan magyarországon debütálló világhírű tehetségkutató műsor. X-faktor xfaktor


Nagyon ritkán küldünk hírlevelet, utáljuk a spamet és csak akkor küldünk levelet, ha találunk egy olyan lapot amit meg kell nézni mindenkinek. Iratkozz fel te is, ne maradj le.

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás

Egy London 2012 híroldal, ahol értesülhetsz a legfrissebb olimpiai hírekről magyarul. Olimpiai előzetes, olimpiai műsorkalauz, érdekes képek a nyári olimpiáról és még sok más érdekesség a 2012 londoni olimpiaról.
Linkbeküldés csak xfaktor oldalaknak.

Csillag születik 3
Az X-faktor után újra jelentkezik a csillag születik tehetségkutató vetélkedő. Gyere kövesd a műsort, szólj hozzá a hírekhez és csatlakozz a Csillag születik 3 facebook klubhoz.
http://csillagszuletik.u4.hu/

X-faktor WEB4
X-faktor a WEB4-en. A web4-es portálon olvashatod az x-faktoros dolgokat. Szólj, hozzá a hírekhez. Minden nap új bejegyzések.
http://x-faktor.web4.hu/

X-faktor blog
Az X-faktor blog a legfrissebb X-faktor híreket hozza le és bárki hozzászólhat a blogbejegyzésekhez. Oszd meg a véleményed velünk
http://x-factor.blog.hu

X-faktor
Az X-faktor online rajongói honlapon megtalálhatod a legfrisebb X-faktor híreket. A műsorvezetőkről, az X-faktor zsűrijéről az X-faktor versenyzőkről és továbbjutókról, énekesekről videókat találsz. A külföldi befutott sztárok felvételeit és X-faktoros pályafutásukat lekövetheted. Hozzászólhatsz a témákhoz és üzenetet írhatsz a többbi tagnak, ismerősnek jelölheted őket. Izgulj velünk 2010 tehetségeiért
http://xfaktoronline.info

X-Faktor
X-Faktor - Énekes-tehetségkutató Műsor! X-Faktor hírek, képek, videók! Szurkolj te is velünk a műsor alatt!
http://xfaktor.me

X-Faktor Magyarország
Minden ami az x-faktor. Képek, videók, beszámolók. Kövesd te is kedvencedet a verseny folyamánaz X-Faktor Magyarország oldalán.
http://x-faktor-x.eu

Xfaktor
Xfaktor inormációk és Xfaktor hírek. Vetélkedő showműsor. Énekes tehetségkutató.
http://xfaktor.xefande.com

X-faktor blog
Friss hírek az X-faktor eseményekről, videók az eddigi X-faktor évadokból és minden ami az X-faktorral kapcsolatos.
http://xfactor-hu.info/

rtlklub
Az RTL Klub megvásárolta a Simon Cowell nevével fémjelzett showműsor licenszét. Biztos tehát, hogy rövidesen ismét elözönlik a válogatók helyszínét az önjelölt énekesek, akik ezúttal a műsor eredeti szabálykönyvének megfelelően különböző kategóriákban mérettetik majd meg tudásukat. Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki több, jobb, ismertebb és elismertebb lesz, mint mások. A sztárrá válás lehetősége tehát mindenki számára adott. A show legfőbb célja, hogy kivételes tehetségű énekeseket találjon, de emellett a külső megjelenés, a személyiség, a színpadi jelenlét és a tánctudás is fontos szerepet kap adásról-adásra.
http://www.rtlklub.hu/cikk/296397

X-faktor portál
A magyar X-faktor portálon te is csatlakozhatsz az X-faktor közösségébe. Szólj hozzá társaiddal együtt az éppen aktuális, friss x-faktor hírekhez, vagy videókhoz. Naprakész információkat juttatunk el hozzád, amennyiben gyakran látogatod az X-faktor hírportált
http://www.zenekarokaz.hu/xfaktor/Link beküldés csak x-faktor oldalaknak.

Küldd be te is x faktor oldalad linkjét

Hivatkozás (Link)

Hivatkozás szövege

Leírás az oldalról

A kölcsönösség jegyében kérlek helyezdd el oldalad forrásában a következő html kódot.

Így fog kinézni: x-faktor linkek


© Linkkatalógus, a magyar linkek gyűjteménye. • itthun.hu

tetejére
Adatvédelem Médiaajánlat
Az oldalunkat a keresőoptimalizálásban A keresőoptimalizáló segíti. - 2024-04-18 - Linkkatalógus Google PageRank
Itthun webkatalógus stat